Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazenieeee

Czy to ciaza?

Polecane posty

Gość przerazenieeee

Mam pytanie. Ponad miesiac temu kochalam sie z moim chlopakiem .Zabezpieczylismy sie prezerwatywa jednak wytrysk nastapil w srodku - zazwyczaj wyjmowal przed. Nastepnego wieczoru miałam jakby okres (bo powinnam go miec), krwawilam jakies 3 dni a potem baaardzo słabo. Przez ten miesiac zle sie czuje, a okres spoznia mi sie 4 dzien,jednak czesto jest on nie regularny no i miałam tez w tym msc matury, wiec troche stresow. Mam jednak wlasciwie wszystkie objawy ciazy, ale jednoczesnie boli mnie tez brzuch jakbym miala dostac zaraz ten okres - on jednk nie przychodzi. Jak myslicie? Robic test i skakac z mostu (:D) czy poczekac kilka dni na okres?

zrob test :) nawet nie wiesz jakie psikusy plata organizm przez stres. te objawy nawet moga byc nim spowodowane a jak zobaczysz jedna kreche to przejda i nadejdzie okres :P

Wydaje mi się, że prawdopodobieństwo ciąży jest minimalne. Jeśli jednak boisz się bardzo to na przyszłość oprócz stosowania prezerwatyw określaj sobie dni płodne. Fajne są testery ze śliny np afrodyta. W dni płodne w ogóle nie współżyjcie i tyle