Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ijak pomoc?..

spuchniete oczy u 4-latki

Polecane posty

Gość ijak pomoc?..

prawdopodobnie to alergia na jakies pyłki mała bierze leki ale ma czerwone opuchniete oczy i ciagle je trze moze znacie jakieś domowe sposoby zeby załagodzić to swedzenie jakies oklady czy cos takiego? a może zaparzyć świetlika ale nie wiem czy nie za mala na to i czy to wogole pomoże;/ poradzcie coś

Gość Arnold Boczek
w morde jeża

Gość ijak pomoc?..
jesli ktos jeszcze ma równie ambitne odpowiedzi to niech poszuka innego tematu a najlepiej innego forum...

Gość 4iehjf
lekarza zapytaj albo wejdz na forum o alergiach ja mysle ze to nic nie da=zadne kremy, leki pomoga to i opuchlizna zejdzie

nie kombinuj tylko do okulisty bo możesz tylko pogorszyć ewentualnie do pediatry

Gość a tak tylko pytam
sa w aptece takie kropelki do oczu homoepatyczne , ze swietlikiem ale ja nie wiem czy pomoga i czy tak male dziecko moze ich uzywac

Gość ijak pomoc?..
ale widac ze ja te oczy swedza bo ciagle trze wiec jak to bedzie dalej robic to i tak beda spuchniete wolalabym jej zrobic jakies kompresy na oczy

Gość malgorzata.g
Ja jeszcze polecam takie tabletki musujące na alergie - bodajze calcium (ta sama firma co wyprodukowala plusssza) aha no i oczywiscie wapno!!

Gość ijak pomoc?..
ona juz ma leki na alergie wiec okulista nie potrzebny tylko cos na złagodzenie swedzenia i ochłodzenie oczu

Gość malgorzata.g
Tu tepa strzala - chodzilo mi o te tabletki musujace, ktore sa w niebieskim opakowaniu i maja napis calcium i wiadomo, ze jest to wapno - no i oczywiscie wapno w kazdej postaci jest zalecane na alergie - ale dziekuje ze mi zwrociles uwage w taki subtelny sposob - to wiele wnioslo do dyskusji

Gość GrinTTT
hahah, calcium i wapno,umarlm ze smiechu

autorko, możesz zaparzyć herbatę, nasączyć watę/płatki kosmetyczne i położyć na powieki. Jest to pewny i sprawdzony sposób.

Gość ijak pomoc?..
herbata i ziemniak to faktycznie sa sprawdzone sposoby ale raczej przy naswietleniu oczu głownie od spawania a nie przy alergii, mimo to dzieki za rade

Gość ijak pomoc?..
a co maja oczy do nerek? jest wiosna wszedzie pylki i alergie to wiadomo katar i spuchniete oczy ale co do tego maja nerki???

Gość DZIDZIA PIERNIIIIK
Okulista badz lekarz !!!!!Nie kombinuj na wlasna reke...tym bardziej,ze to jest dziecko!!!!!

Gość ijak pomoc?..
ale tu chodzi o alergie u 4-letniego dziecka a nie o podsiniaczone oczy przez braki w mikroflorze organizmu to raczej tyczy sie doroslych

Gość DZIDZIA PIERNIIIIK
a wiesz na co jest uczulony?chodzi mi o alergie.....

Gość ijak pomoc?..
nie wiem dokladnie na co napewno pylki a teraz pyli kasztan i akacja wiec to pewnie ktores z nich