Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie...........

Biorę od każdego poznanego faceta test na HIV i żaswiadczenie o karalnosci

Polecane posty

Gość co myslicie...........

takie mam wymagabia by sie mogl ktos ze mną spotykac; - musi udowodnic ze jest kawalerem/wdowcem - aktualny test na HIV/ anty HBS , najlepiej cały zestaw badań na choroby weneryczne kazdy z nas powinien takie miec - zaswiadczenie o niekaralnosci - prawo jazdy na samochod lub motor - stałe zatrudnienie lub inne (stałe zrodlo) dochodu

Gość frkfnro
w sumie glupie to nie jest":D ale warto z czasem to sprawdzac;) testy na wenery i hivy obowiazkowe!! przed 1 seksem

Gość DZIDZIA PIERNIIIIK
...a oni biora od Ciebie jakies zaswiadzcenia?:P:P:P

Gość hjauehgd
no i z iloma chodzilas? :D

Gość frkfnro
a czemu to dziwne??:o tylu syffiarzy, kryminalistow udawajacych dobrych chlopcow zeby wyrwac sobie material na "zone" a po boku to jego nie dzieki:o uwazam ze ta Pani ma slusznosc

Gość frkfnro
wiadomo ze testy sie robi wspolnie;) chyba ze ktos bardzo nie chce -wtedy to podejrzane;o

Gość autorka ma racjęe
ja robię podobnie, nie dam się oszukać ani czymś zarazic

Gość frkfnro
teraz wszyscy klamia:o z tym o karalnosci tez sie nie dziwie-moze jakis dziwkarz narkoman alimenciarz a cholera wie chce sobie ukladac nagle zycie z normalna dziewczyna i bedzie klamal jak z nut pff AKURAT a jak zarazi jakims hpv czy hcv myslicie ze przeprosi?? a w zyciu

Gość alabala
Ciekawe ilu potencjalnych kandydatów zastosuje się do Twoich zasad, nie wyśmieje i nie pomyśli, że jesteś co najmniej dziwna. 1 na 100?

Gość genialne coś ode mnie
Bardzo dobra lista. Ja dodam od siebie jeszcze: - zaświadczenie z Mensy o przeprowadzonym teście na inteligencję wraz z wynikiem punkowym - zaświadczenie, że nie ma problemów z wypróżnianiem - musi udowodnić, że nie ma karty stałego klienta w okolicznym sklepach z alkoholem - zaświadczenie od lekarza o wykonanym pomiarze długości penisa

Gość gfjhdjhfjh
Dobry pomysl z testem na HIV etc , mozna tak wymyslic ze pojdziesz z facetem razem :) poza tym wiekszosc zakazonych nie wie ze są nosicielami :O z zaswiadczeniem z sądu mzoe byc juz trudniej :P

Gość To jeszcze te
Sprawdź wpisy z krd i tym podobnych, wywiad środowiskowy, świadectwa szkoły, wyciąg z konta bankowego, badania na raka astmę prześwietlenie płuc i ekg serca. Do tego w razie chrześcijan zaświadczenie z parafi o bierzmowaniu. Wyciąg ze wspólnoty mieszkaniowej lub spółdzielni albo urzędu o niezaleganiu opłat czynszu lub podatku gruntowego. Badania psychiatryczne i opinia psychologa też myślę potrzebna.