Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambasadorkamarkii

słabe orgazmy :(

Polecane posty

Gość ambasadorkamarkii

Mam taki jakby problemik. Otóz wspołżyje od 2 lat, masturbuje od 10 roku zycia. Czytam i slysze o orgazmach ze sa takie wszechowładniajace, ze paralizuja, cieplo sie rozchodzi itd itp... Moje orgazmy, i te od masturbacji i te od seksu sa takie.. tylko rozładowywujace. JEst ta chwilowa kulminacja, spuszczenie pary, ale zeby to było bog jeden wie co, to nie... do tego po 3 minutach jestem znow gotowa na kolejny, moj rekord to 9, wiecej nie mogłam bo podrazniłam łechtaczke.... ktos ma tak jak ja??? Wolalabym miec jeden wielki i isc spac,a tak moge zajechac partnera całą noc, bywa to denerwujace :/

Gość Hanka z Gomory
Dziewięć? Ja nawet nie liczę, ile razy potrafię dojść przy jednym posiedzeniu. Z TZ najczęściej pięć, ale zdarzyło się kiedyś jedenaście. Przy masturbacji - nie zliczę. Gotowa jestem już po kilku sekundach. Jeśli chodzi o siłę orgazmów, to zdarzają się właśnie takie rozładowujące, zdarzają się silne, bardzo silne (tylko z TZ) i wielokrotne (tylko z TZ). Nie mam pojęcia, od czego to zależy. Może musisz więcej ćwiczyć ;) 🖐️

Gość ambasadorkamarkii
zazwyczaj tez nie licze,ale chlopak zna te moje "rozterki" i raz postanowil policzyc :) Czyli mozliwe, ze wielki orgazm przede mna? Własnie tez musze sprobowac czy uda mi sie osiagnac orgazm wielokrotny. A od czego u ciebie zalezy jaki masz orgazm? wiesz moze? jakies specjalne pozycja??

Gość kikaas
Po kilka orgazmów w trakcie jednego stosunku? Dziewczyny, błagam, podzielcie się tajnikami tej wiedzy!

Gość ambasadorkamarkii
ale tu raczej powinno chodzic o jakosc,a nie o ilosc, moje orgazmy nie sa "spektakularne" :( co do spoosbu to ja sie po prostu od kilkunastu lat masturbuje i moj partner, po przekazaniu i pokazaniu mu jak sie sama masturbuje - wie jak w ciagu pol minuty doprowadzic mnie do orgazmu.

Gość kikaas
Ja na jakość nie narzekam, ale nie jestem w stanie dojść podczas stosunku. Gdy mój mężczyzna mnie tam pieści- nie ma problemu, ale podczas seksu- no, nie da rady i już... :(

Gość Uroczy Roman
Za dużo się sama ze sobą ruchałaś i zmarnowałaś sobie cipę.

Gość ambasadorkamarkii
a no lechtaczke partnet tez mi stymuluje jak uprawiamy seks,albo ja sama sie tam dotykam, orgazmu czysto pochwowego nigdy nie mialam i jakos mi nie zalezy.

Gość kikaas
A ja właśnie bardzo chciałabym go doświadczyć...

Nie tak prosto o taki orgazm...Ale sprawny język i odpowiednie ruchy sądzę ze pomoże...

Gość gość
podbijam,bo chcę znać sposoby na dłuższe,silniejsze orgazmy

Gość gośćbolo
Jak to jest moja żona twierdzi że ma orgazmy a ja tego nie widzę nawet nie wiem kiedy ?

Gość koral_27
Podbijam. Mam tak samo. Podniecenie jest, przyjemność podczas dotyku a orgazm bez szału.

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji