Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić z tą sytuacją?

czy Kret jest bezpieczny?

Polecane posty

bo po przeczytaniu instrukcji(założyć ochronne rękawice, okulary i ubranie) boję się go zastosować

Gość witamy profesor fizyki
spokojnie mozesz wlac do calkiem sporo /wsypac do umywalki czy kibla co najwyzej potem wywietrzyc mieszkanie no ale zeby nie mial kontaktu z Twoim cialem, to uwazaj

Gość nothing to do 1
do tego trzeba opuscic mieszkanie na 3 dni i wywietrzyc

nie wytwarza trujących oparów? można korzystać z toalety zaraz po wsypaniu go? jak mam wywietrzyć łazienkę, jeżeli nie mam tam okna?

to poważna sprawa, bo mam zapchaną ubikację, zaraz eksploduje mi pęcherz a w dodatku mam okres. Wiedziałam, ze Kret jest trujący, a nawet żrący, ale nie wiedziałam, że trzeba aż takich środków ostrożności.

Gość ja robie tak
normalnie wlewam bez żadnych środków ochronnych, tylko uważam żeby się nie polać. następnie zamykam klapę, bo to ujstwo śmierdzi. w dzień zostawiam na 15 minut, ew. na całą noc. nie korzystam w tym czasie z kibla, bo się boję, że mogłabym ochlapać sobie dupe tym roztworem. na koniec spłukuję, otwieram drzwi do łazienki i wietrzę mieszkanie.

Gość witamy profesor fizyki
WSYP GO SPORO, NIE EBDZIE PROBLEMU, POTEM OTWROZ DZRI OD UBIKACJI NA TE POL GODZINY WSYP, SPUSC WODE ZA 10 MINUT, JAK SIE NIE DA, TO WSYP RAZ JESZCZE I ZNOWU SPUSC NIE MIESZJA KRETA (W DUZYCH ILOSCIACH) Z WRZATKIEM, BO WTEDY BEDZIESZ SIE CZULA JAK BY OBOK MIALA WYBCHNAC BOMBA

Gość 34234234234
Jest niebezpieczny tylko dla dzieci, była sytuacja że jakies dziecko go w sklepie sie najadło. a tak, to nie jest. Nawet nie jest strasznie mocny, nieraz nie daje rady