Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aerrfaefaef

Gdzie kupic naprawdę ŚWIEŻY tusz do rzęs? plastikowy kartonik??

Polecane posty

Gość aerrfaefaef

mam wrazliwe oczy ktorym nie pomaga to,ze praktycznie wszytskie tusze w drogeriach sa otwierane i macane przez klientki i personel. Gdzie i jakie tusze moge kupic, zapakowane w jakies pudeleczko, ktorego nikt przede mna nie otwieral??

nie koniecznie chodzi o to, że otwierane, ale te co śmierdzą benzyną się nie nadają do wrażliwych oczu. wybieraj te mniej chemiczne.

w Sephorze tusze lepszych firm (Dior,Chanel) sa pochowane, i w pozaklejanych pudeleczkach, ktore podaje sprzedawczyni, wiec oprocz testera nic nie jest otwierane

Gość aerrfaefaef
na diory i inne to zal mi kasy, to tylko tusz.... w rossmanie nie widzialam zadnego w pudelku,w ogole widzialam tylko w PEPCO, ale tam to nie wiadomo jak z data waznosci... Wiem,ze najlepiej by bylo jkabym zrezygnowala z tuszowania, ale jestem blondynka, bez wytuszowanych res jestem nijaka....henny tez praktycznie nie widac.

Gość aerrfaefaef
lu92 - a ktore są mniej chemiczne? mozesz polecic?

Gość aerrfaefaef
upup

Gość bertii
Od mniej więcej dwóch lat korzystam ze sklepu http://rendruk.pl przy zakupie materiałów eksploatacyjnych do drukarki. Mają świetny panel wyboru tuszy i tonerów pod konkretny model drukarki. Nigdy nie zdarzyły mi się problemy techniczne. Niektóre tonery z powiększoną objętością, więc starczą na bardzo długo. Wydajność podana na ich stronie przy tuszach sprawdza się faktycznie w rzeczywistości. Odpowiedzi od sklepu natychmiastowe.