Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kustyk noga:)

Pozyczka w uk z Lkoydsa?

Polecane posty

Czesc wszystkin. Mam pytanie, otoz jestem w uk od 2 lat. Mam konto w lloydsie i chcialam wziac pozyczke 5 tys. Przez jaki czas trzeba miec dochody na konto zeby sie moc starac? Wczesniej pracowalam na domkach prywatnie i bie wplacalam pieniedzy na konto ale od jakiegos miesiaca mam stale dochody na konto bo zmienilam prace. Kiedy moglabym sie ubiegac?? I gdzie lepiej w barkleysie czy lloydsie? W razie gdyby co to zmienilabum konto do barkleysa.

Gość Szpindlerowy mlyn
Chyba nie da rady z ta pozyczka, slyszalam, ze trzeba miec stale dochody ok 3 lata, to zasluga tych co pobrali pozyczki i zwiali, ale glowy Ci nie dam bo sama nigdy sie nie staralam, powodzenia

Gość petrunia
do mnie srednio raz w miesiacu dzwonia z Lloydsa i sami prosza zebym wziela pozyczke, wciskaja ubezpieczenia rozne i inne bzdety....dostaje tez listy do domu ile na dzien dzisiejsz moge wziasc pozyczki...... proponuje umowic sie na spotkanie do banku i dowiedziec wszystkiego

Moze bym sprobowala. A jskbym zalozyla konto w barkleydie to moze tam by mi predzej dali?? Bo tu to mam konto od 2 lat a dochody na konto od miesiaca:/

Gość dj paul galka
Zapytaj o karte kredytowa. Mi dali z limitem 6 tys funt. Przy karcie masz kilkadziesiat dni bez odsetek. Zapytaj tez o overdraft czyli debet. Do 2 tys daja raczej bez problemow