Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekno chwil...

FACET 33 LATA MIESZKA Z RODZICAMI I MA ZADŁUŻENIE W ALIMENTACH...

Polecane posty

Gość piekno chwil...

Drogie Panie - wyobrazcie sobie taką sytuacje. Spotykacie się z facetem, który ma 33 lata, mieszka z rodzicami w Krakowie i rodzeństwem w bloku. Nie ma stabilnej pracy, nie ma samochodu. Ma zadłużenie w alimentach na dziecko 20.000 tyś. Oczywiście o alimentach w zadłużeniu wam nie powiedział - ukrył to... Często kłamie... Czy dalibyście szansę sobie i jemu na związek? Widziałybyście przyszłość z tym facetem?

Oczywiście, że nie. Już wolałabym być sama.

Gość piekno chwil...
Tak też myślałam, że większość dałoby sobie spokój...

Przeczytaj jeszcze raz sama to co napisałaś. Uważasz, że z takim facetem możliwe jest zbudowanie wspólnej przyszłości? Jest nieodpowiedzialny, biedny, kłamie, ma długi i dziecko. Z takim można się spotykać jedynie bez zobowiązań.

Gość 34234234234
Mój ex jest podobny... TYlko nie ma zadłuzenia w alimentach, bo nie ma zasadzonych. Mieszka z mamusia, utrzymuje się że swojej renty i jej emerytury... CZasem myślę, czy sobie kogoś próbuje szukac nowego. Ciekawe, co by to musiała byc za desperatka

Gość nbvc
a pracuje teraz?

Facet nie ma pracy, nie ma z czego żyć i jeszcze ma dziecko z inną, które totalnie zaniedbuje? Do tego kłamie i kręci? Jasne, zawsze chciałam mieszkać w 15 osób na 50 metrach, głodować i chować 5 dzieci z zasiłku. LASKA, CHYBA CIĘ POSRAŁO!

Gość piekno chwil...
Dziecko akurat nie jest przeszkodą, ponieważ dużo osób w tym wieku ma już dziecko. Fakt, faktem nie płacił na nie...

Teraz może jesteś nim zauroczona i pewnie wybielasz niektóre sprawy które po pewnym czasie staną się nie do zniesienia. Związek to nie instytucja charytatywna. Myśl przede wszystkim o sobie.

Gość piekno chwil...
w ciągu 3 m - cy pracował 2 tygodnie, ale słyszałam, że nie pracuje od stycznia. A te 2 tygodnie tylko pracował. Szuka pracy, ale wiem, że zaległości w alimentach raczej nie jest w stanie spłacić...

Gość niedlapsakielbasa
z tej maki chleba nie bd=edzie,nie chodzi o to ze nie ma samochodu bo samochod to rzecz nabyta,mozna miec i nie miec...ale powinien miec jakas stabilna prace i te dlugi masakra,swoja droga fajny tatus skoro na dziecko nie chcial lozyc....poszukaj sobie kogos normalnego

Gość piekno chwil...
masz rację - trzeba myśleć o sobie i o przyszłości. Dzięki.

Gość Philo Zofia AA
jak masz ochotę pozastanawiaj sie od drugiej strony... jak byś się czuła rodząc dziecko panu który nie ma zwyczaju łożyć na swoje dzieci?

Gość piekno chwil...
kolejnego dziecka nikt nie planuje. A o zadłużeniu on nawet mi nie powiedział sam, tylko jego mama... On nie wie, że ja wiem.

Gość karierowiczP
znam identyczny przypadek z Krakowa tylko facet ma 30 lat. prace ma, ale nie jakąś szałową i pewna, mieszka z mama i siostra, alimentów nie placi ,albo żadko kiedy, bimba sobie i niczym sie nieprzejmuje.... nie to nie jest gosc do stalego zwiazku... mozna sie pobawic ale nie planowac przyszlosc

Gość piekno chwil...
ale najlepsze jest to, że facet jest super dobrze ubrany. Wygląda jakby miał super dobrą prace... Prezencje ma świetną. Jego mama poeirdziała, że on często kłamie, a prawo jazdy nigdy nie miał...