Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogrzeb.piatek

Nie mam się w co ubrać na pogrzeb

Polecane posty

Gość pogrzeb.piatek

Witam ! Od pewnego czasu obserwuję forum i postanowiłam napisać do ludzi dobrej woli. Znalazłam jedną sukienke na Allegro, ale niestety aukcja sie skończyła bo ktoś ją kupił po okazyjnej cenie, za grosze. Obecnie bardzo podoba mi się ta sukienka, czarna elegancka markowa bluzka : http://www.voila.pl/054/4illf/?1 Jest naprawdę świetna i wydaję mi się, że jest idealna na uroczystość, która mnie wkrótce czeka - pogrzeb mojej babci... Byłam z babcią bardzo związana, jej śmierć jest dla mnie tragedią, praktyczna ona sama mnie wychowywała bo rodzice są alkoholikami i nie zajmowali się mną. Jestem w bardzo trudnej sytuacji finansowej, utrzymywałam się z emerytury babci, w tym momencie jestem bez środków do życia... Pogrzeb mojej babci za kilka dni, a ja nawet nie mam żadnej czarnej bluzki czy sukienki i nie stać mnie aby cokolwiek kupić. W związku z tym mam prośbe do ludzi dobrej woli o kupienie mi jej i przesłanie na moj adres. Będę bardzo wdzięczna życzliwym ludziom za okazanie dobrego serca, będę się za Państwa modlić. Zostałam sama, bez pracy, wykształcenia, z długami i rachunkami. Młoda osoba w moim wieku ma trudności ze znalezieniem pracy, spłacam długi rodziców alkoholików, dlatego bardzo proszę o kupienie mi tej sukienki bo ja nie mam z czego zapłacić !!! pogrzeb.piatek@10g.pl

A wypierdalaj stąd! Czy na tm forum naprawdę zostały same debilki?

Gość margarynka.
hahahha :D ahahahhahahaahha

Gość pogrzeb.piatek
Po prostu potrzebuje pomocy chrześnijan, a tych w Polsce nie brakuje (95%)

Gość zapraszamy do lumpa na rogu
jutro przecena, wszystko po 2zł :P

Gość pogrzeb.piatek
Obawiam się, że nie znajde sukienki i nie pojadę na pogrzeb.

Gość meduzzsa
jaki masz rozmiar? kiedy pogrzeb babci? napisz skad jestes

Gość a kiedy jest pogrzeb babci
jak pogrzeb w piątek to sukienka i tak nie dojdzie. A babcia na pewno nie bedzie miala za zle ze nie masz w czym pójść. Idz nawet w czerwonej sukience, ważne żebyś była. Ja nieraz nie miałam nic czarnego na pogrzeb bliskich a i tak poszłam bo nie wyobrażałam sobie żeby nie być na ich pogrzebie. Uwierz mi, babcia ma gdzies co założysz.

Gość gjhgghg
jak dla mnie jest to prowokacja pozycz od sąsiadki , znajomej , na pewno ktos ma cos czarnego , nie musi byc droga kiecka, w dniu pogrzebu wazne jest cos innego, a nie pokaz mody

też nieraz miałam stuacje, ze ktoś bliski zmarł, nie przelewa mi sie wiec nie miałam nic zeby ubrac na ta okazje ale ubralam cos w miare eleganckiego i poszlam, nie ważne czy to był czarny, czy biały, czy zielony żakiet, chciałam pożegnać ukochaną osobę i nie liczyłam się z opiniami innych, ważne było to że byłam w ten dzień i mogłam pożegnać bliskiego niż to jak jestem ubrana

Gość no nie chyba prowokacja
kto normalny by żebrał po forach o kieckę jakby mu babcia zmarła?

tak poza tym uważam to za kiepską reklamę aukcji :o ze też ludzie posuwają się do takiego czegoś :o