Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lu92

Gdzie znajdę odpowiedniego partnera?

Polecane posty

On: Około 30-stki. Wykształcony z pracą w której się spełnia. Wysoki i dobrze zbudowany. Zadbany. Nie ulegający wpływom, mający swoje wartości, których się trzyma. Z pasją. Szanujący kobiety, wierzący w miłość. Opiekuńczy. Ja: 20 lat. W trakcie kształcenia. Cel: leśnictwo. Można ze mną porozmawiać na tematy tabu. Kiedy trzeba rozważna, ale lubiąca zaszaleć. Szczupła, 170cm wzrostu. Szukam i szukam i ciągle nic. 😠 Gdzie mogę poznać takiego kogoś...?

Gość lizalddku
w internecie

aburabi - ale jesteś zajęty... lizalddku - a dokładniej? polecasz coś?

Gość lizalddku
polecam swoje wdzięki a tak poważnie - po co ci dużo starszy partner?

lizalddku - bo są dojrzalsi i urodzili się w przyzwoitych czasach.

Wolnych facetów okolo 30-stki z cechmi o ktorym mowa NIE MA!!!! Rozmowa na tematy tabu hmmmm a istnieją jakieś tematy tabu?

oo to to to, czemu większość młodych dziewczyn chce starszych? Nie jestem zajęty, tylko nie do wzięcia :D

ten co wie - skąd pewność, że nie ma? wole nie poruszać tu takich tematów, bo zaraz jakieś pomarańcze się zlecą.

aburabi - a to czemu? fiku mikuuu - czemu nie:P

Gość lizalddku
jesteś dziewicą? starsi to sobie cenią

Bo jestem ciut starszy od poszukiwanego typu, znam wiele osób ci normalni mają juz rodziny a reszta? skoro ich nikt nie chciał to znaczy ze z nimi jest cos nie halo. Poszukaj kogos o dwa trzy lata starszego, mysle ze jest jescze wielu wolnych, ale spiesz sie bo konkurencja nie spi

o mnie trzeba powalczyć, już łatwo się mnie nie weźmie :D

Gość gość po 30tce
fajna czarnula

ten co wie -> gadasz głupoty, też wychodziłem, z założona, że panna 30+ to zło

Gość fajna panna do rżnięcia
:D

kolejna wymagająca. niewiele sobą reprezentuje, ale facet ma mieć dobrą pracę, pasję itp. :D a ona będzie korzystać z jego zarobków, jako studentka darmozjad.

Samotnik - po prostu mam poczucie, że zasługuję na kogoś więcej niż zwykłego ruchacza. aburabi - hm no jak uważasz. ;)

Gość Loooser pomarańczowy
Ale bym zwalił jej na twarz

Gość Loooser pomarańczowy
trzeba dbac o lasy i o kutasy

żeleczek - no może trochę przesadziłam z tym wykształceniem.. nie chce być też jakimś darmozjadem czy coś... chodziło mi o poziom faceta - by nie był prymitywny - bo pryitywów mam już dość, zaczynam się cienić.. a zresztą... mam dziś zły dzień

aburabi Za kilka lat pogadamy, znacie sie krotko wiec pewnych rzeczy jeszcze nie zauwazyles, choc istnieje malutkie prawdopodobenstwo ze twoja panna jednak jest normalna

Gość verbener
To jest odwieczna zagadka ludzkości: gdzie znaleźć idealnego partnera. Niestety nie ma jasnych odpowiedzi typu: Idź w miejsce o położeniu geograficznym XY o godzinie Z... Trzeba szukać i szukać. Jednak w tym szukaniu cierpliwość, jak to jedna z cech ludzkich, których mało kto ma pod dostatkiem, nas zawodzi. Wtedy już to frustracji i desperacji niewielka droga. Rada. Żyj swoim życiem, tylko się baczniej rozglądaj;)

lu92 Naprawdę studjujesz leśnictwo? Córka mojego kolegi skończyła takie studia ,pamiętam jak śmigała po leśnych zrębach w gumiaczkach i kasku ,no i w pracy sami faceci,stylowo wyglądała bo ładna :D Ciężko się jej było do pracy w biurze załapać ,bo wszędzie układy i powiązania .Twoja specjalizacja to Leśnictwo czy przerób drewna?