Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaczuszka.sza

Tu, nie widać słońca, prawda?

Polecane posty

Gość Kaczuszka.sza

Tak naprawdę nie wiem co powinnam teraz zrobić. Piszę tutaj, bo mam mętlik w głowie. Przepraszam. Długi czas temu, kilka lat .. poznałam wspaniałego człowieka. Zawsze byłam sama, przechodziłam depresję, a on po prostu trwał obok, uśmiechnięty, trzymał mnie z rękę. Nie musiał nic mówić. To najlepsze, co mogło mnie w życiu spotkać. Jednak nie powinnam była się zakochać. Bo, to miłość! Tego jestem pewna! Czysta, bezgraniczna! Mówi się, że gdy się kogoś kocha, wiek nie jest ważny. Proszę, o rady. O Wasze zdanie. Chcę być kochana i kocham. Mam 19 lat, zaraz studia, a on ma pracę, 40 wiosen za sobą. Czuję się rozdarta wewnętrznie. Nie zrezygnuje z tego, to pewne! Nie ma człowieka, który pocieszyłby nas dobrym słowem. Wszyscy okazuję się być przeciwko, ale nie poddam się! Zbyt wiele przeszłam, by go teraz stracić. Nie tak i nie w ten sposób. Przepraszam!

Gość Kaczuszka.sza
Tak, jest samotny. Nie ma partnerki, jeśli o to chodzi :)

Ale co on na to wszystko? Ma 40 lat więc powinien dojrzale do tego podejść, tak by Cię nie skrzywdzić. Jeśli on też Ciebie kocha.. to na miłość nie ma rady.. ona zwycięży wszystko i będziecie się spotykać mimo przeszkód..

Gość Kaczuszka.sza
Tak, masz rację. Powinien podejść do tego dojrzale, a ja wierzę, iż tak właśnie robi. Bardzo dużo rozmawiamy. Sam przyznał, że to nie będzie proste, ale nie jest w stanie ze mnie zrezygnować. Czułam się niesamowicie gdy to przyznał. To jak spełnienie marzeń. Po tylu trudach, odnaleźć kogoś takiego jak on!

Wiesz co.. nie poddawaj się.. miłość jest najważniejsza.. nadaje sens naszemu życiu... i nie ważne jest to ile mamy lat, nasze pochodzenie.., bo kiedy ona jest to ma w sobie siłę taką, że przezwycięży wszystko. Życzę Wam powodzenia, szerze tego Wam życzę.. nie słuchaj tych co pieprzą, że nie warto.. widocznie nie wiedzą co to prawdziwa miłość.

Gość Kaczuszka.sza
Bardzo Ci dziękuję za te wszystkie słowa. To bardzo miło, a człowiek czuję się lepiej, wiedząc, iż jednak jest ktoś, kto nie poątepia. Nie zrezygnuję z niego, z naszej miłości. Zbyt bardzo mi zależy, abym mogła się poddać. Wiem, że ludzi bywają okrutni, a już taka moja natura, że wszystko przyjmuję do siebie i bardzo mnie to boli, ale nie tym razem! Będę walczyć! Tak powinnam zrobić. Dziękuję :)

Proszę:) Jakbym mogła jakoś kiedyś pomóc, albo chciałabyś się wygadać, to pisz na mój e-mail.

Gość Kaczuszka.sza
Dziękuję :) Za, co prawda krótką, ale tak bardzo mi potrzebną rozmowę! Za pomoc :)