Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie mam...........

To nieprawda, że Ciebie

Polecane posty

Gość już nie mam...........

już nie mam........... Może gdybym wtedy zawrócił, może ubiegłbym los, nigdy Ciebie z rąk nie wypuścił ............. Gdybym wiedział wtedy co teraz wiem, wiedział ile jest warte, co tracę, i jak łatwo jest zacząć oszukiwać się, aa może ... wiedzieliśmy o tym, lecz zabrakło nam sił, nie starczyło słów, zgubiliśmy się , noc nie daje snu myśli biegną bez tchu (tekst Łukasz Zagrobelny - Nieprawda) ......................................

Gość wiem czuje
😘....

Gość Nienawidze tych wspomnien
Boje sie ciebie i nigdy nie wybacze ci tego co mi zrobiles!Jestes smieciem i mam nadzieje ze nigdy nie bedziesz szczesliwy

Gość weroniczkaaaa
piekna nutka,wracaja wspomnienia

Gość ktosktorobinazloscglupocie
ale patologia, jak zakrece to mi wybaczysz

Gość Nienawidze tych wspomnien
Odpierdol sie wkoncu odemnie psycholu!

Gość ffffffgg
A co Ci tskiego zrobiłem?

Gość Ja umiałem wybaczyć
a Ty? Czy też potrafisz? Widzisz nie sztuką jest widzieć błędy u innych, ale też widzieć je u siebie, czy nie popełniłaś żadnego? Pamiętaj "że wszystko, co uczynisz w życiu, zostawi jakiś ślad. Dlatego miej świadomość tego co robisz" Zapytam się miałaś tę świadomość? Najlepiej zawsze winnych widzieć w innych osobie :) Ja wybaczyłem Tobie to co się stało, i mimo wszystko nadal Ciebie bardzo kocham i jeszcze bardziej tęsknię, nie ma chwili w ciągu dnia, żebym o Tobie nie myślał :) Potrafiłem wznieść się poza to, czy Ty też potrafisz? Pozdrawiam :) Buziaki

Gość kodowanie
łatwiej nam wybaczyć sobie, rozgrzeszyć siebie, widzieć wady innych a nie swoje, a ty widzisz swoje wady i swój błąd czy tylko jej? tęsknię, nie jest mi łatwo ale tęsknię ot taka durnota mnie ogarnia

Gość Ja umiałem wybaczyć
Widzę swoje wady i swoje błędy. Pracuję nad tym, aby je eliminować! i nie powtarzać błędów! Akceptowałem jej wady i błędy, po pierwsze nie jesteśmy idealni, a po drugie akceptuję ją, bo ją pokochałem, taką jaką jest :) i zawsze chciałem, aby była sobą... bo taką ją kocham :)

Gość PokochałamCie
wiosna kochalam cale lato bede i kochac jesienia zima..

Gość Gosia Małgosia rzata
to do mnie?:)

Gość ;pppppppp0
Piekności Ty moja ile dałbym abyś do mnie tak pisała ;p odpocznij

Gość Ja umiałam wybaczyć
Może i wybaczyłeś moje błędy, ale nie umiałeś o nich zapomnieć. Winę widzę w NAS, a nie w Tobie. Również kocham!

Gość vvvvvvv.vvvvvvv
po czym ona ma odpocząć?

Gość czarki marki ;;
;pppppppp0 ----- podaj szczegól piekności, to Ci powiem, czy to ja :)

Gość Ja umiałam wybaczyć
up

Gość Ja umiałem wybaczyć
... :)

Gość vvvvvvv.vvvvvvv
szelmowski uśmieszek, jak zwykle nie wiadomo do kogo --- schizofrenia fafeteryjna:O🖐️

Gość Ja umiałem wybaczyć
szelmowski to chyba taki ;) a ja uśmiechnąłem się z sympatii ponieważ spodobało mi się to co napisała "ja umiałam wybaczyć" naucz się interpretować intencje vvvvv.vvvv :)

Gość Ja umiałam wybaczyć
wiedz, że żałuję.. i ciężej było samej sobie wybaczyć, niż Tobie. Do dziś się zadręczam..niestety czasu nie da się cofnąć.

Gość piękność to piękność
vvv zgadza się ;) jestes tu czy Ciebie nie ma ?:) A może jest nas dwóch ?:) piękności nie wydam , też nie konwersuje tu, chcę abyś wiedziała odpoczywać ?zawsze odpoczywa sie po cieżkiej pracy, podróży :) i tutaj też zamilknę dobrej nocki

Gość piękność to piękność
żadna weroniczka uprzedzam

Gość Ja umiałem wybaczyć
Czas nas uczy pogody :) http://www.youtube.com/watch?v=Nqbh2E6a300 cytując: "to my uczymy się obłaskawiać czas, bo - jeśli się staramy - stajemy się mądrzejsi (czasem istotnie, czasem jakoby...)" Czas to doświadczenia, popełniamy błędy, ale zawsze możemy je naprawić, albo starać się je naprawić, naprawiać... Każdy dzień przynosi na to szansę...

Gość Ja umiałam wybaczyć
Obwiniam się o to, że swoją szansę straciłam i chyba jej nie dostanę. Tyle czasu już minęło, a ja nawet nie mogę spojrzeć Ci w oczy. Nawet jeśli nie jesteś nim, to lżej zrzucić to z serducha. Jestem już o wiele mądrzejsza niż wtedy, szkoda, że nie mam szansy Ci tego pokazać...I że żadne z nas nie ma odwagi się odezwać...

Gość olaolaola.
Może to nie jest odpowiednie miejsce, ale skoro mowa o wybaczeniu, to ja chciałam z tego miejsca powiedzieć przepraszam:)