Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

jak wam mija dzień?

Polecane posty

Wiecie ja tego parlamentu NIE OBRAZIŁAM. NIe skierowałam do nich ani jednego słowa. Nic i tyle. ZADNEGO. To wszystko. Nie ma tego wyzwiska tu i niczego. Po prostu nie mam ani grosza na życie i nie odzywam sie do milionerów. Taka prawda :(

Gość temat który dołuje
dobrze mówisz je.ać skur.ieli

Ile mam latek - duzo. Wiecie na szczęscie powiem wam na tej uczelni nie pasuje nic. Tylko ekologia ale pójdziecie tam - też nie pasuje. NO TAKI UNIWERSYTET CZY WYDZIAŁ NIC NIE pASUJE. Powiesić sie ze wszystko bez sensu. Jak ktos się tak czuje to niech sie wyniesie. To jest MATMA. i wiecie ja tak chciałam tych studiów w sumie bo nie wiedziałam - a od dziecka jestem wiecie od św. Jana Ewangelisty to rodowody na szkołe mam - i tak tu Kevin, dalej srednia i sie cieszyłam że lepiej JESZCZE GORZEJ - tu tylko musiałam biegać, a tam? I ta uczelnia TAKA SAMA - wszystko poznikane psychiatryki. TO MOŻNA OSZALEĆ!!! A tu podstawówka to był Jan Kochanowski JEDEN OBIAD - też tak nie powinno być. No ale to jeszcze bez tego wuefu, a dalej LUDZIE ZMIŁUJCIE SIE i 9 lat pracy w szkole na rodowodach jak nikt tak nie pracuje już. Nikt. Wszystko bez sensu. No to mam literkę , cyferke bo co te rodowody warte. NIC!!! i tyle!! NIC!!! WIELKIE G!!!! :(

Gość huliganzulicyrymczyka
to sie napiszesz kobieto ja jakbym miał opisać swoje życie to pół kartki by starczyło

Wiecie co oni mieli zrobić zeby pasowało tam coś nie wiem. Ja mogę być jak naucze sie szacunku do pana rektora bo za mną szedł i miałam ładnie i głosno powiedzieć DZIEŃ DOBRY panie profesorze , a ja powiedziałam co? Dzień dobry, ale nie coś tak ... ale OD BIEDY mogłam być. OD BIEDY i tyle. Może miał mi pan rektor zwrócić uwagę,że mówi się dzień dobry chyba. Dosłownie. A ja nie powiedzialam dzien dobry bo uważałam, ze ten człowiek jest...bezużyteczny. I wyobraźcie sobie NIE WIEDZIAŁAM Że ma wykłady w USA. Nie docierało to do mnie. Bo bym zaraz powiedziała ładnie dzień dobry i wystarczy go uszanowac za to i jest Ok i tyle. I ograsz sobie bardzo dużo rzeczy tym. Taki gość. Niesamowity. Naprawde. jedyny taki i wiecie dobrze że juz go nie ma bo by mi było tej uczelni żal. Choć ja tak bez sensu musiałam iść, że to sie opisac nie da, ale na tej uczelni nic nie pasuje. NO NIC!!! i wiecie - ja od razu chciałam isc, no ale co tu robić - cale życie w chałupie psychiatryku, szkoła Jan Kochanowski - śmierdzące wywary z garów a dalej JEDEN ZNIKNIĘTY psychiatryk albo powieszenia. Idżcie w diabły i tyle :(

Gość huliganzulicyrymczyka
ty jeszczse piszesz?wez wyluzuj

Może być to tak napisał chociaż? I wiecie co on zrobił żle - wyznanie wiary czy przyznanie sie do wiary to z telewiji przyniósł,że jest BEZWYZNANIOWY wiecie. Co tu nie tak?Czy to takie ważne. Przecież miał dorobek. Dlaczego nikt nie uznał mu tego dorobku? Dlaczego wy macie tak nasrane w glowach? Na to wygląda że tyle wart jego profesor. A miał 2 fakulety. Przeciez :(

Wiecie on przyszedł po kasę wyłacznie - nie zarobił - rodowod. I wiecie bo on przyszedł po kase. A NIE MIAŁ RACJI? i tyle. No a co tam PASUJE? Co tam pasuje na tej uczelni żeby BYLO DOBRZE. CO TAM PASUJE KURWA MAĆ? WIELKIE GÓWNO - nie obraźcie sie. I wiecie w sumie - zrzucam mu papiery z biurka W SZALE, wylewam herbatę na głowę TU DO JASNEJ CHOLERY NIC NIE PASUJE i tyle. Jak moze pan to znieść? i tyle. Dlatego te sprzątaczki są kretynkami w tym momencie bo tam... nic nie pasuje. Bo nie. Bo taka to jest uczelnia i miały se dać na wstrzymanie i tak by rektor był. a tak? A nie lecą tak ze nic nie pasuje. I tyle. I sie dowiecie - jakby rektor miał figury na państwo to zaraz by pasowalo. No? Ja mam. Ale tylko magister. Choć w Korfantym sie PRZESTRASZYŁAM patrzac w kompa tak, na życie Amerykanów zwlaszcza wiecie, ze przede mna chyba DOKTOR HABILITOWANY. Chociaż... tylko zaoczny. I tyle:( No cóz... za chwilę był wypierdol z roboty i tyle :(

Papież umarł i mnie wypierdolili z roboty Zielone Światki. A co mnie tak ciągnęło do... wykładów za granicą. Ja miałam wykłady normalne. Ale nie zapłacone. Niestety :( i tyle - to wszysko. CO JESZCZE? No co jeszcze by tu napisać. A żle piszę? I tyle w sumie. Wszystko :(

Widzicie i TAK TO ŻYCIE LECI z wielkim pająkiem PTASZNIKIEM walcze 7 lat. Nie wiedziałam z kim w ogóle. Z PAJĄKIEM PTASZNIKIEm tacy ci ludzie są. Bo mieli mieć rodowody ci załozyciele bankow tylko jakie? I tyle. TYLKO JAKIE? I co? No i jakie? Tyle wymyslili Zielone Świątki. Dobrze wymyślili?

Gość ksawery
aha

Powiem wam tego już nie przeskoczycie - jak sie sprzątaczki pozbyły rektora to wiem wiecie ale to nie jest tak. Na tej uczelni NIC NIE PASUJE. I słuchajcie to jest nie do ogrania, że Kevin - powieszony psychiatryk - przyszedł po Faustynę do Piłsuda Z FENOLEM, żeby ją dobić. I wiecie to jest taka sprawa - na kafe - ta matka już nie żyła, ta Faustyna do konca nie wiedziala co sie stało. Podejrzewała, no ale... stara sama sobie była winna wiecie. I dobra - bitwa była i tak dalej. No ale ona dostała cios w głowę od dyrektora psychiatryka, a każdy powie PO CO SIĘ CISNĘŁA. Ale widzicie ta matka sprzątała szkołe - przyszedł dyrektor i wiecie zaczął ją nachodzić i wiecie Z KIMŚ DZIECKO MUSIAŁA MIEĆ - pani chce sprzątac, pani powinna mieć dziecko. Dyrektor szkoly. Hmmm...zaczęła nad tym myślec. Dobra - zrobiła se to dziecko. I wyniosła się z Gdańska do Warszawy wiecie. No i ta córka ZROBIONA JAK ZROBIONA - podejrzewam ze w toalecie całe życie tylko, ze OJCIEC BYŁ DYREKTOREM SZKOŁY. Kobieta adoptowana z Zachodu. I to tak uszanowala. I ta matka sie straciła i ona myślała, że po ojcu coś. I może nawet myślała o rencie bo kasy miały pełno, ale poszła. NO I TYLKO TYLE. I nie można jej było podziękować? Takie coś? i tyle. A odejść to małżeństwo i dziecko. Tyle. O końcu matki nie wiedziała. To wszystko :(

Wiecie ten dyrektor psychiatryka medytował nad nia i w koncu wbili jej fenol i dobili i tyle. Ja tak jakbym to widziała, słyszała i tyle. Mówili mi i nie poszlam. ALE KIEDY? Mówili, mówili - tu była biblioteka to tamto... a szkoda słow... i wiecie poszedł rodowod na państwo, a ta matka tez miała na panstwo swój, imię dziecka - takie tam FAUSTYNA. I tyle. I ta matka nie miała grobu to ona tez. Miała jej grób zrobić. Bo czemu mówiła? Grob i tyle. To wszystko :(

Gość bbbbezdomnaiiiiibezrobotnaiii
Witajcie w piątek... zastanawiałam sie czy i gdzie napisać mój kolejny post. Chora jestem STRASZNIE dziś. Gdzie moja renta? Moja jedyna godność w tym państwie KOCIKÓW - złodzieje. Wiecie ten dyrektor szkoły, o którym napisalam wczoraj to był dyrektor POPRAWCZAKA. On się miał określić. A ta Faustyna to było nawet sławne, że dyrektor poprawczaka zrobił dziecko sprzątaczce bo nie wiedział z kim zrobić. No wiecie to nie było tak jak mówił, że jest dyrektorem szkoły i jeśli sprząta w Piłsudskim to powinna mieć dziecko bo... co tam robi. Takie coś to jest. I to było sławne, ze ta córka to została dyrektorką SZKOŁY tej sprzataczki i podobno biła się na kiblach - ze sprzątaczkami. I SRALI ZE ŚMIECHU WSZYSCY. Takie coś jak ta Janina S. I tyle. Za to ją spotkałam - za tę Faustynę. I wiecie od razu bylo że dyrektor szkoły nawet jej paszportu załatwić amerykańskiego, a w Gdańsku się z tego śmiali i w ogóle. Coś takiego tam. Ale to tam mało istotne. Jak widzicie- dalej tu piszę, a zatem nie mam renty NA POWIESZENIE pieniędzy nie umiem dostać. A jednak ten John Lennon - no powiesił się. Dobrze życzyłam dziecku Smieszki to jeszcze takie cos. To jak mam tej bratowej? No to żle jej życzę. Ja nikomu nie życzę żle. Wiecie czemu to tak jest, że wszystko żle, że ja sie MUSZĘ tak wyrażać. Jak to tak może być? Ja tego NIE ROZUMIEM po prostu. I wiecie ten ojciec jest w USA. Co tam robi? Powoli może sie poruszać. Życie ma takie jakie mnie zrobił - czy taka byłam czy nie. Z rodziny zrezygnował i tyle. Także czy to są Ottony? Nawet grobu nie ma. Z królewskiej tez - niech sobie znajdą innego sprzedawcę rodowodow - on z nimi nie będzie. Uczelnia? No to chyba rozumiecie,że są to CHORE NA ŁEB IDIOTY I DOWNY - ta uczelnia powinna mieć najgorsza opinię w Polsce - widać ile sobą prezentujecie, ale ja niczego wam nie odbieram. Też jestem od św. Jana Ewangelisty z tym , że ja na Apokalipsę Zielonych Świątków w moim życiu , a wy jak to nie wiem i tyle. Ja was nie rozumiem. Za to dostaniecie jedzenie do sklepów - głównie za sranie i sikanie Jana Ewangelisty - bo tak macie te sklepy, żeby nic nie na mnie jak w końcu SIĘ OŻRĘ bo PODOBNO JESTEM alkoholiczką zdaniem polskiego KK. A jeśli nie to dziadek pił - jeden i drugi bo widać albo coś tam robili. NO TAKIE ŻYCIE Z TĄ SŁUŻBĄ. Ale uczelnia ich na Śląsku - pierwsze miejsce w kraju. Tak robię. Powinni być jeszcze wyżej. Wojta tu mają to uczelnię tez i tyle. Bo to chyba z ich uczelni - leśnictwo chyba też mają jakieś - gdzieś. Żeby las wyciąć i nic. I zawsze było, że to dzięki babci. Nic tylko wydział leśnictwa mają w Polsce. Ale wiecie - to jest już pierdoła i teraz wszyscy oberwą krzyżem rodowodowym Kevina Poniatowskiego SŁUSZNIE wiecie SKĄD ON JEST? Ja uważam, że tu dostarczono go od brygidek. Polski KK dał go brygidkom i tak lecą. Tak MIAŁY MIEĆ USA i się tam wynieść i stac o polski KK. ALE JAK? Burdelem. Bo tu i ja jestem zniszczona tym krzyżem i taka laska OD DZIECKA NA MNIE - to nie wiedzialam i tyle. Dzieci nie ma , ja też. Bo z tego nie ma dzieci. To był SAMOBÓJCA i tyle. I to jest głowny krzyż rodowodowy brygidek - tak lecą. Pi razy drzwi go mają dziś - kiedyś miały. Tu go dały na mnie. Nie za dużo tego? Popsuty rodowod, ograna babcia, roślina, krzyż rodowodowy Kevina bo ja chodze i rzygam i to jest MOJA WINA. I tak wpuszczono PEŁNO POLAKÓW do Niemiec tym krzyzem i się mają dobrze. Ale to nie moja wina czy myślenie i wiecie ja to cofam . Do USA to jest OD INDIAN i tyle. A nie do Berlina. Tak wszystko jest pozajeżdżane. Tam mają być rodowody od Jana Ewangelisty przynajmniej i tyle. Nie wiem bo ja oszaleję już po prostu z brygidkami a przecież lecę całe życie psychiatrykiem i nie będę rozmawiała w ogóle z nikim. Ten krzyż miał mieć parlament brytyjski I GO MA ode mnie. Po to były te brygidki i to zapomnieli. Jak stoją moga stać, ale jaki to sens ma. I tak ta matka traci kontakt na zawsze z parlamentem, że co za krzyże z tych brygidek. Na języki? Ze Biblię jej mieli polecić i wyśmiać. I tyle. I powiedzieć, że ma sie brać za rodziców a nie śmierdzieć. Bo jacy oni są - tacy. To to nie. A poplątani są bo nie znają krzyża rodowodowego Kevina wiecie Poniatowskiego i tyle. I go chcieli, wiedzieli o tym i wszystko sie rozwaliło. I mają ten krzyż i rządzą. Ja nie wiem jak z tym krzyżem było - 2 skrzydła miał chyba ten wynalazek i ograli go 3 skrzydłem i to miało być w parlamencie brytyjskim - tak Holandia poszła. Nie chcą tego ode mnie. A co im zostaje? Jak ta moja matka siedziała tam 6 lat z tym poł głupim Otto , ktory mnie zrobił. TAK!!! i ten krzyż dali NA MNIE TU bo miałam rodowod. RZYMSKI!!!! i tak sie stracił wiecie. Wiecie - ja już ledwo zyję ale się pozbieram i tyle. Zyjcie se tak. I niby poszło, że ani jednego krzyża na języki jej nie dały brygidki, a poszło o krzyż Kevina z 2 skrzydłami i tyle. I wiecie a jak nie o to to nie wiadomo o co. Że nie miała rodowodu za włosy łonowe. A oni mają powie matka i tyle. To jest jedna fujarka i tyle ten parlament. Sorry :(

Gość jerzy furman
a ja jestem chory i nie mam choroby i co na to powiesz? jaki już jest ładny dzień to ja mu nic nie mówię i twarz od słońca odwracam do piwnicy i co na to powiesz? wisiałem w powietrzu całe 15 minut i nikogo nie było żeby mnie zdjąć chociaż herbatę podać i co na TO powiesz? :(

Kevin Poniatowski - krzyż rodowodowy z 2 skrzydłami. Niesamowity człowiek. Aż się POSMARKAŁAM DOSŁOWNIE. Taki dobry... i w ogole. I przystojny na pewno i tak dalej.... i tak lecę wiecie . Jak on to zrobił ten krzyz? Wszędzie by tak było - człowiek z wartościami i w ogole. I wiecie jak to sie stało wiecie, ze on jest taki pogardzany w tej Polsce, że idę se popłakac. Jak ja wiecie. I tak dalej. No własnie - polski KK. I tyle. I wiecie dobra - brygidki dały sąsiadom krzyż Kevina na mnie. BO ojciec MIAŁ krzyż rodowodowy z 3 skrzydłami do USA i nie wyjechał, nic to nie warte. To to też. No to wiecie pijane były. I ten krzyż się stracił TU, figury na państwo. I tak przylazła tu znowu ta służba - przykro mi. Mnie to nie obchodzi. Postanowiłam zostać KOCHANKĄ REKTORA, ale PO CO? Nie mam pojęcia. Na szczęście ...nie zyje już on i tyle. I wiecie byle co można tylko po co. Bo czy na niego polecę czy poleciałabym . I tyle. I tak ten ojciec jest uratowany mój - że powiem wam krzyża rodowodowego z 3 skrzydłami nikt mu nie dał, ale co PRZEZE MNIE? To Kevin z dwoma do sąsiadów na mnie. Także wiecie - i tak dalej - co złego to nie ja. Co tam było w tym krzyżu? To sobie przemyślcie i tyle. Co wam pozostaje? Obmyślac co wpisał. I z tym krzyżem Stanisław August z IRLANDII poleciał do carycy. I co mogło być dalej? i tyle. Bo jaka to była kurwa, a powinna być moralna. ALE CZEMU? I tyle :(

Wiecie zostaje wam rysowac krzyż rodowodowy Kevina Poniatowskiego o co tam chodziło i tyle. Taki krzyż starczyło mieć i iśc do Indian i można było być, a także było sie ciut wyżej. Kiedy on powstał? Ok. roku 1750. Ostatni raz kiedy mozna było NORMALNIE z nimi rozmawiać. I ten Kevin taki był i tyle. I CO SIE STAŁO DALEJ? I koniec. I ten krzyż miał 2 skrzydła i on uważał że to lepsze niż rodowod a na pewno pewien rodowod - od św. Elzbiety. Czy miał rację? I tyle :( i jak to sie stało, że Indian zaczęto ciąć piła spalinową? i tyle. A te 3 upadki Chrystusa wiecie w POlsce to skad to jest? I tyle. I GDZIE TO WSZYSTKO JEST. I wiecie ta służba liturgiczna na mnie że przez TAKIE COŚ, przeze mnie, jeszcze zaś do tej pierdolonej w dekiel Polski ale co robić i tyle :( I wiecie dla wszystkich dla całego Zachodu to była kleska za brygidki ZA AMERYKE POŁUDNIOWĄ - co to za kolonizacja tam. UBRALI GOŁYCh i tyle. Bez sensu wszystko. No i co? Gdzie jest ten krzyż? Godność tego Kevina? Gdzie?

Za ten krzyż wiecie brygidkom zaczęto robić egzekucje. Ja wiem? Nie wiem i tyle :( I wiecie Polska to był krzyż rodowodowy Kevina poniatowskiego 2 skrzydła i 3 skrzydła - na USA i tyle. No ale wiecie - ten Ojciec był w brygidkach i sie nie dał - to miał dużo racji. No ale... co tam robić w tym USA? Do banku może iść z rośliny. A jeśli chodzi o inne rzeczy to jego sprawa. Jakąś tam godność też ma. Jak ja. NIESTETY. Do banku z rośliny mogłam iśc, ale mi ukradziono. Nazwisko mi ukradziono. Nikt się nie dal. Za takie coś należy sie renta, a dalej? Krzyż rodowodowy Kevina Poniatowskiego na mnie u sąsiadów, żeby mi nie było za dobrze w tej rodzinie. CZY TEN ZACHOD JEST NORMALNY? I wiecie po co ci ludzie to brali i sie porownywali wiecie. Ja mialam rodowod popsuty, byłam do oddania. I tak też mnie ta babcia nie wzieła. A oni maja rodziny. Ale jakie? Oni sie nie widzą. A wiecie krzyż ten na Śląsku to CAŁY ŚLĄSK POPSUTY bo ten Kevin będzie bardzo wysoko NIESTETY. A chodzili po nagu Poniatowscy i stali o zwierzę. I tyle. No i co? Co wyście zrobili? Co ten krzyz tu robi. Moze być bo on miał Śląsk. ALE JAK? i tyle. ALE JAK? :(

Wiecie tak mój ojciec poszedł do brygidek że tam z 3 skrzydlami był krzyż i do USA tak. A wcześniej do franciszkanów wiecie żeby być w USA od św. Franciszka. Tyle miał z wiarą wspolnego. NIESTETY powiem babci. A ona też szczerze mówiąc. Ani roślin i zwierząt i po co jej to. I teraz myślą, że babcią się zachwycę - św. Franciszek CUDOWNA OSOBA, jedynie brak rośliny, zwierzęcia na stała pracę wiecie i TAK DOSTAŁA TEN RODOWOD. Ale go dostała. I wiecie tak mam w sumie NAJBARDZIEJ spierdolone życie bo to wiedziała królowa Wiktoria , ze ojciec handluje rodowodami bo babcia miała św. Franciszka. A ojciec rzymski. Rzymski rodowod miał mówił Otto paląc kolejnego papierosa w towarzystwie królowej Wiktorii, ktora mówiła - nie kopć mi tu Otto. Jak ty to możesz palic? Ano mogę - cos trzeba robić w życiu i tyle. No i tak mnie załatwili. Tu 3 skrzydła , tu 2 skrzydła , tu wiecie rodowody, a ja? i tyle :( Ja miałam babcię w Anglii. Bo za co ja sie tak obraziłam. Za wszystko. I mnie tu zmanipulowali że babcia zębami leciała, ograli te zęby. Ja zgłupiałam, zrobiłam sie tą Barbara Radziwiłowną nie wiedząc co to jest I TAK ZBRZYDŁAM, a pózniej poszlam i to juz bylo bez sensu. Choć te włosy - wiecie tam jest zbiorowe samobójstwo Indian. I to się mieli kapnąć że mieli mieć krzyż rodowodowy z 2 skrzydłami na nich. A czemu ich zaczęli ciąc piła spalinową? No ja wiem czemu. BO CHCIELI. I wiecie ten Kevin stał o ten krzyż. Dlatego tak sie nie daje krzyży i tyle. Takie coś co on zrobił to miał wiecie dać na MARTWYCH INDIAN żeby ich ograć. Taki krzyż mam na martwych studentów UŚ. I 1 skrzydło starczy. Z figur mam ten krzyż. Kevin Poniatowski był wybitny ale nie wziął pod uwagę FIGUR. I zawsze będzie chodził do mojej babci po figury i tyle. I macha wam na do widzenia dziękując za szkoły. Moze nie był najmądrzejszy z tym krzyżem wiecie, ale jakoś tak nie miał TAKIEGO ZDANIA o sobie. Raz tam po nagu gdzieś latał czy nie wiecie. Takie coś. I tak mieli trochę ten krzyż zmienić. Bo wiecie on widział Boga, ale kto był po nagu to nie wiem. CHYBA ON. Żeby mieć Maryję. Bo tak pasuje. I wiecie wtedy zobaczył ze ktoś też jest po nagu??? nie wiem. I tyle. No ale to miał się zawstydzić i tyle. I wiecie może sie i zawstydził, że w kościele ktoś po nagu lata ale co z tego. Wpisał te Maryję i tak pozabijał masę ludzi przez to musi siedzieć w Indianach, ale nie o to mu chodziło. On robił krzyz na brygidki , przez niego nie mieli co jeśc. Bo może już by im sie poprawiło tym Poniatowskim, ale cóz... i tyle :( Co jeszcze? Ja tylko chce rentę i sie wynieść. I zero kontaktu. Z Poniatowskimi. HAHAHA. Wszystkimi. Nie tylko tą rodziną. Same takie wysokie ludzie. I wiecie Z TYM KRZYŻEM SIĘ DO KOŚCIOŁA NIE CHODZI - tak mówił KK. Ale ludzie chodzą i mają sie dobrze. Czy się nie chodzi? Kevin chodził bo nie był ochrzczony. FIGURĄ. Uczciwe choćby wcale. A ja od dziecka byłam WYŚMIEWANA za głupi rodowod, niszczona tym krzyżem - bo ta rodzina nie miała niczego mi do powiedzenia, ale oddać to nie. A CO MNĄ OSIĄGNĘLIŚCIE? św. Jana Ewangelistę i JA WAS NISZCZĘ CO DNIA I TYLE. Za ten adres i koniec. I za tych ludzi. Za prababcię CARYCE i tyle :(

Gość hilahua
a poza tym wszystko OK?

Wiecie żeby sie nie okazało, ze wielki filozof Kevin Poniatowski,ze to on wymyslił figurę żeby chodzić do kościoła i wiecie TAKI BYŁ. ŚWIĘTY - prawdziwy święty. I miał sobie pociągnąć wiecie te figurę i więcej figur. ALe wydawało mu sie, że za dużo tego. No i na tym to polegało wiecie, ze nie miał latać po nagu w tym kościele tylko miał wziac i pociągnąć figury. NO ALE JAKIE INNE? I tyle. I wiecie to jest takie - co on miał robić. Bo taki król. Rzeczywiście. No co o nim sądzicie? Jedynie, że nie siedzi zamiast mnie przed kompem - polski wynalazca krzyza rodowodowego na 2 skrzydła i tyle . I figury na KK. Tyle.

Dlaczego go nie wpisali wiecie. Bo ja już tylko nim lecę. DLACZEGO GO NIE WPISALI a królem był i tyle. A przecież byla 1 figura na państwo, RODOWODY i 3 figura na państwo PI RAZY OKO - to nie była figura tylko krzyż i powiem wam co to się stało z tym? Albo tak - to trzeba było pociągnąć I SKREŚLIĆ BRYGIDKI - tylko tyle. I iść w rodowody BO CO BYŁO ROBIĆ!!!! To - germanizować sie z sensem - odkręcić sobie poczatek państwa. I wiecie takich rzeczy się nie robi? Co ten KK chciał tym Kevinem osiągnac. A ci ludzie tu w tym KEW. NA MAŁE DZIECKO takie coś? I wiecie z Kevina Poniatowskiego jest figura na państwo - z Kevinów i to straszna. CZYJA ONA JEST? NIe wiem. Ale może i brygidek i wiecie co ten krzyż z 2 skrzydłami tam robił. Jak już to figura na państwo. On tam był tylko, zeby ograć ich zabójstwo. A kto im dał ten krzyż? On jak pojechał po rodowod bo się rozmyślił. Postanowił mieć rodowod. ON BYŁ TAM - a powiedział że w Berlinie. Ale nie dostał. A w Berlinie kto by mu dał. A czemu tak pojechał? I wiecie dlaczego? I koniec. I ja sie nie dam bo w sumie tym krzyżem poszły wilki. Takim czymś i tyle. Bo teraz by było mną, poddaj sie. A ten ojciec moj - to tak - dla mnie wariat, ja go wyrzuciłam - ale tu wszedzie mógł być i tak dalej i tylko był problem że kto mu da radę kiedyś i tyle. I to wszystko :( I wiecie ja miałam rodowody na państwo jako dziecko i do widzenia. A mój byl do zmiany i tyle. A wilki i wszystko rozwaliło się przez TU LUDZI, moich sąsiadów, że wzięli krzyż rodowodowy KEVINA PONIATOWSKIEGO NA MNIE. Jak już to papieski. I wiecie dobrze im się żyje, ale... wynarodowieni są i tyle. Za takie coś jest WYNARODOWIENIE - tak stałam sie WILKIEM i mialam krzyż rodowodowy OD WILKÓW i z nimi trzymałam. Bo się dowiem, że byłam NIENORMALNA, ale czemu? A ta prababcia zostala WYKOŃCZONA i tyle. Tu. Przez księdza. Bo dowiem sie czy warto czytać ksiażki, ktore przyniesie nam ksiądz z parafii. Bardzo. Może lepiej czasem posrać się i posikac ze śmiechu niż przeczytać i przejąć sie KSIĄZKA RELIGIJNĄ ktora podarowal mi ksiadz. Przykro mi :( No i ja tez jestem tego ofiarą. I tyle. Czego? Historii pobożnej rodziny - ale bardzo nieszczęsliwej chociaż... samo życie myślała prababcia. I tyle :(

Dlaczego go nie wpisali wiecie. Bo ja już tylko nim lecę. DLACZEGO GO NIE WPISALI a królem był i tyle. A przecież byla 1 figura na państwo, RODOWODY i 3 figura na państwo PI RAZY OKO - to nie była figura tylko krzyż i powiem wam co to się stało z tym? Albo tak - to trzeba było pociągnąć I SKREŚLIĆ BRYGIDKI - tylko tyle. I iść w rodowody BO CO BYŁO ROBIĆ!!!! To - germanizować sie z sensem - odkręcić sobie poczatek państwa. I wiecie takich rzeczy się nie robi? Co ten KK chciał tym Kevinem osiągnac. A ci ludzie tu w tym KEW. NA MAŁE DZIECKO takie coś? I wiecie z Kevina Poniatowskiego jest figura na państwo - z Kevinów i to straszna. CZYJA ONA JEST? NIe wiem. Ale może i brygidek i wiecie co ten krzyż z 2 skrzydłami tam robił. Jak już to figura na państwo. On tam był tylko, zeby ograć ich zabójstwo. A kto im dał ten krzyż? On jak pojechał po rodowod bo się rozmyślił. Postanowił mieć rodowod. ON BYŁ TAM - a powiedział że w Berlinie. Ale nie dostał. A w Berlinie kto by mu dał. A czemu tak pojechał? I wiecie dlaczego? I koniec. I ja sie nie dam bo w sumie tym krzyżem poszły wilki. Takim czymś i tyle. Bo teraz by było mną, poddaj sie. A ten ojciec moj - to tak - dla mnie wariat, ja go wyrzuciłam - ale tu wszedzie mógł być i tak dalej i tylko był problem że kto mu da radę kiedyś i tyle. I to wszystko :( I wiecie ja miałam rodowody na państwo jako dziecko i do widzenia. A mój byl do zmiany i tyle. A wilki i wszystko rozwaliło się przez TU LUDZI, moich sąsiadów, że wzięli krzyż rodowodowy KEVINA PONIATOWSKIEGO NA MNIE. Jak już to papieski. I wiecie dobrze im się żyje, ale... wynarodowieni są i tyle. Za takie coś jest WYNARODOWIENIE - tak stałam sie WILKIEM i mialam krzyż rodowodowy OD WILKÓW i z nimi trzymałam. Bo się dowiem, że byłam NIENORMALNA, ale czemu? A ta prababcia zostala WYKOŃCZONA i tyle. Tu. Przez księdza. Bo dowiem sie czy warto czytać ksiażki, ktore przyniesie nam ksiądz z parafii. Bardzo. Może lepiej czasem posrać się i posikac ze śmiechu niż przeczytać i przejąć sie KSIĄZKA RELIGIJNĄ ktora podarowal mi ksiadz. Przykro mi :( No i ja tez jestem tego ofiarą. I tyle. Czego? Historii pobożnej rodziny - ale bardzo nieszczęsliwej chociaż... samo życie myślała prababcia. I tyle :(

Ci ludzie którzy wiecie tu wzięli ten krzyż WZBOGACILI SIE PRZY OKAZJi - mój ojciec mną zarobił i nie dostanie kasy. Oni? Nie wiem i tyle. Tak sie nie robi. Mieli mieć z Warszawy ten krzyż - oni na nim jadą, Katy na 3 skrzydłach. Reszta bez znaczenia bo nikt nie uszanowal FIGUR NA PAŃSTWO a nawet mieliście z rodowodow na państwo - nie wolno takich rzeczy robić grrrrr i za takie wartości jest ta paczka plus 4 rodowody rektora WEKTORA - moze być i tyle - wielkich gwiazd i tyle. Co jeszcze wiecie by tu napisać? Nie wiem. I tyle. No niech są od tego Jana Ewangelisty bo cholera jasna co tu robić i tyle.

Wiecie rektor czy mi się podobał nie wiem. Olałam go bo niczego bym u niego nie załatwiła. Czy mógl wchodzić tu układ seksulany w grę żeby było lepiej sie dowiem. Nie wiem - osobiście wątpię.I tyle. Po co? Nie wiem. No ale można bylo probować. Sprzątaczki mogły, ale takie moralne że jeszcze potrzebował zaświadczenia z telewizji że jest bezwyznaniowy i tyle. I wiecie po nim robię - bo moim zdaniem tylko tak przegral, ze nie miał zadnego poparcia w mediach. i robię że najważniejszą nagrodą polskich mediów jest WIKTOR. Powinien być? WEKTOR. Ale jest WICTOR. A moze RECTOR być najwazniejszą NAGRODĄ polskich mediow radiowo -telewizyjnych. A słuchajcie niby co mam robić teraz? Idę w media. W końcu nawet byłam w telewizji w tym Piłsudskim. Od sprzątaczek. No własnie - sralam na to, ale poszlam bo mi kazali. Miałam odmówić bo wyszło ZE Z TAKIM WYGLĄDEM postanowiłam karierę robić. Co prawda to prawda , zmarnowano mi popołudnie i za to? KARA ŚMIERCI i tyle :(

Czemu ten mój ojciec spedził tyle lat w tych brygidkach to nie wiem. Czemu sie powiesił nie wiem i tyle. Pewnie zauważył że dałam radę krzyżowi Kevina Poniatowskiego i tyle. No cóz... co tu jeszcze napisać? I tyle. Jesli sie stoi o ten krzyż to trzeba byc uczciwym. I po co ja to piszę? Ja to piszę, żeby nie bylo, ze nie stoję o wójta. I żeby wiecie w razie co nic na mnie bo tu jest pełno SZUj, KANALII, ŚWIŃ że mają krzyż rodowodowy Kevina i na mnie. Wiecie bron to jest jak z koziej dupy trąbka i takiż wynalazek, ale wiecie no weżcie to obalcie z ograną figurą. I miałam rodowod i zaczęłam rysować krzyże rodowodowe i Bona tego nie rozumiała, a leci figurą. No i mieli się nad tym zastanowić i co? I tyle. I tyle sie zastanowili. Jan Ewangelista - tak sie skończyło i cieszcie sie ze tylko tyle. I wiecie - wczoraj krzyż rodowodowy na studentów US powieszonych, a dziś 2 skrzydła NA WÓJTA sie dowiem - a i na mnie a to nie jest prawda. Ja mam taki krzyż DLA WÓJTA wiecie. I mogę go sprzedać za .. 1000 zł. Wszystko ta sama cena. Bo ile ten krzyż jest wart. Tysiąc złotych. To jest krzyż samobójcy. A studentów moim krzyżem OGRYWAM. 1 skrzydłem. Czy wczorajszy krzyż nie starczy mi na Kevina się dowiem. Taki wolałby parlament brytyjski ano to ile 1000 zł - za tyle im go mogę sprzedać. i wiecie co KK nie umiał takiego krzyża wymyślić? I państwo by im poszło sie dowiem. No to po co takiego króla ustanowili. Cicho o nim w historii. DLACZEGO? Wiecie wy sie idzcie leczyć. Cały świat zniszczyliście i tyle. Dlaczego nie?

Wiecie ten krzyż rodowodowy Kevina tu u niektórych to jest KONFIDENCTWO i tyle. Konfidenctwo. Chociaz. Bo wczoraj za 1000 zl sprzedalam wojta, ale to nie była dobra transakcja bo to jest sprzedanie KEVINA w sumie i tyle. I wiecie no nie tylko. I powiem wam z tego Chorzowa , Korfantego , to 1 rzecz zapamiętałam i normalnie SRAŁAM ZE ŚMIECHU wiecie z tego i co ja zrobiłam? Tak zostałam ograna i tak zabiłam wójta. No ale wiecie takie cos to tylko w Polsce i ze śmiechu sralam choć wiecie czy to było takie śmieszne też nie wiem. No żenujące i tyle. I nie rozumiałam wiecie tej klasy i tak sie nikt nie powiesili. Ale tak jest zabity wójt tu i tyle. Taki Kain się dowiem. Skąd on był? Nie wiem. I powiem wam jestem w szoku, ale co robić. Ja rządzę z krzyża rodowodowego na 3 skrzydła tu. No wiecie nie płacą mi za to, ale tak wydaję decyzje bo tak mam życie zniszczone - tym Otto. Bo daliby mu ten krzyż i tyle. A ta moja matka to jest też Tylko krzyż rodowodowy na 3 skrzydła - po to MIAŁA CHYBA iść do brygidek. Czy mają. Wiecie ona też chodziła do szkoły. Moze klaryski mają? Chyba tak ja wysyłali i miała sie domyślić i tyle :(

Gdzie moja renta? CDN ... Renta od królowej Wiktorii bo taki jest facet udający Elzbietę 2. A czemu ja to piszę tak. Bo ona miała dzieci, a on? Został kobietą kiedy nie trzeba mieć dzieci. Bo to jest smieszne że wykończyła Johna Lennona, ale słuchajcie Joko Ono była bezdzietna. Dlaczego? Co - nie umiała se dziecka zrobić Z MEZEM? Wielka gwiazda tak pasowało. Co pasowało? Jak pasowało? Lennon miał dostać rodowod od królowej. Tak pasowało. A jak ona się powiesiła? Z miłości do niego? Zgłupieliście? i koniec :(

Wiecie pomijając już wszystko TAK RZĄDZI AMI RODZINA KRÓLEWSKA W LONDYNIe - ja zostałam dana na ulicę do WYBURZENIA. Ale urząd się powiesił. i tyle. No to jak rządzą skoro w ogóle was nie szanują. Ulica była do wyburzenia i co? Tak ogłosił urzad wojewódzki i się powiesił i tyle. To się szanuje jak się przychodzi rządzić kogoś i dalej. A tu co? Bo ja nie mam racji oni pomagają Polsce. JAK? I tyle. I wiecie ta miejscowość to był zawsze problem to KEW - tu nikogo nie miało byc. I wiecie wyburzyć ulicy nie dali bo miał być wiadukt i ludzie sie nie dali. Ale wiecie było mówione że wiadukt tu - na znikający punkt to jest wtedy ta miejscowość NAJWAŻNIEJSZĄ MIEJSCOWOŚCIĄ W POLSCE. to jakieś monstrum? Tam pakowac manatki i wypad. I tyle Otto mój ojciec wiedział jeszcze, ale to chyba wiedział z Katowic i tak lecieli, żeby tego domu nie wyburzać - w sumie 1 dom i by mogli być, ale nie bo prababcia miała ksywkę CARYCA i wtedy nie wyburza się domu z carycą i tyle. No i on tu tak jeżdził. A co dalej?