Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bukaczacza

dziwny okres- pomocy!

Polecane posty

Gość bukaczacza

Dziś dostałam okres: krew jest jasna z domieszką żółtej wydzieliny. Czy mam sie czego bać? Bo niepokoi mnie ta żółta wydzielina.. jestem aktywna seksualnie, ostatni okres był też dziwny z tym że to były brązowo krwiste skrzepy. Schizuje że to ciąża, bo tydzień temu miałam silny ból podbrzusza i obolałe piersi. Może to jakiś wirus?

Gość bukaczacza
Hello, jest tu ktoś?

Myślę, że najlepiej zaraz po skończonym okresie udać się do lekarza :) O ciąże raczej nie ma co się martwić ale ta żółta wydzielina może oznaczać jakąś infekcje. Skrzepy podczas okresu to raczej rzecz normalna

Gość pralkafrania
wizyta u ginekologa wskazana. nie stresuj się, to pewnie nic poważnego, ale warto sprawdzić i rozwiać wszelkie watpliwości. jesteś może z wrocka? w medixie mają bardzo dobrych ginekologów, mogę uczciwie polecić.

Gość pralkafrania
wizyta u ginekologa wskazana. nie stresuj się, to pewnie nic poważnego, ale warto sprawdzić i rozwiać wszelkie watpliwości. jesteś może z wrocka? w medixie mają bardzo dobrych ginekologów, mogę uczciwie polecić.

Gość pralkafrania

Gość bojesie26
zaczęłam na wątku o brązowych plamieniach na początku ciąży.. ale sytuacja się zmienia więc przeszłam tutaj, nie wiem czy ktoś tu zaglądnie, ale warto spróbować :) A więc.. cykle z reguły mam 27-30dni. W tym miesiącu okres spóźnił mi się 10 dni. Mam poważne problemy więc zwaliłam to na stres. W środę wieczorem odetchnęłam z ulgą bo pojawił się jasnobrązowy śluz, mało ale jednak, czasami tak mam ale w ciągu doby rozkręca się @. Tym razem się nie rozkręciła przez 3 dni. wczoraj przeczytałam że takie plamienia na początku ciąży mogą świadczyć o tym że dzieje się coś złego więc ze strachu zrobiłam test. Nie mam objawów ciąży może jedynie senność i ciągłe zmęczenie. Test wyszedł negatywnie. Podbrzusze pobolewa już ze dwa tygodnie. Dosłownie zaraz po zrobieniu testu pojawiła się krew ale taka inna, dziwna, jakby rzadka i ten kolor taki inny.. i też bardzo mało. Wczoraj w nocy obudziło mnie coś.. takie dziwne uczucie, jakby mięśnie tam na dole same mi się zaciskały i rozluźniały. takie jakby delikatne skurcze ale tak troche przypominało to uczucie jakie mam jak jestem podniecona ;) teraz brzuch prawie nie boli ale mam takie uczucie "ciężaru" tam na dole. Czekam aż okres się na dobre rozkręci, zapisze się do gina bo coś jest nie tak, tylko ciekawe kiedy uda mi się do niego dostać, terminy długie. Jeśli któraś z Was tak miała, lub ma i może mi podpowiedzieć skąd takie anomalia to będę wdzięczna!Dodam że mam dziecko, 15 miesięcy, po porodzie wszystko szybko wróciło do normy. Sorry za taką długą opowieść, ale chciałam wszystko dośc jasno przedstawić i pozdrawiam wszystkie kobietki