Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanaMalyna

Dieta 700-750kcal start 31.5.12! przez 2 tygodnie

Polecane posty

Gość zdesperowanaMalyna

Witam wszystkich! Nie bede owijac w bawelne, zostaly mi 2tygodnie do wakacji i koniecznie musze poprawic moj wyglad!i stracic pare kilo,schudlam juz w ostatnim czasie jakies 4kg ale to byla nadwyzka takze znow jestem w punkcie wyjscia,wiem ze to niezbyt racjonalna dieta i oczywiscie bedzie jojo ale to nie wazne i tak po kazdej diecie mam jojo bo nie moge sie opanowac z jedzeniem takze nie ma znaczenia wiadomo ze na wakacjach nie bede sie odchudzac,jak ktos ma ochote sie przylaczyc to zapraszam:) bedzie razniej A ... I niemile komentarze mam gdzies!

Gość ŁYNA UND GANGES AND NIL
Tylko aktywność fizyczna! Smaczne jedzonko to dar! Diety męczą organizm!

Widać.. miłych komentarzy zabrakło. Więc zamieszczę swój - niemiły. Najwyżej będziesz "miała go gdzieś"... Ale żadna dieta nie zastąpi ruchu. Kobieto! Ciepło jest. Idź na jakiś basen, rower... Ale nie z Coca-Colą pod pachą. Jedynie z wodą mineralną. Najlepszym sposobem na utrzymanie wagi jest jedzenie w ramach potrzeb. Nie dlatego że to tyle a tyle kalorii, albo dlatego że wybiła odpowiednia godzina. To, co masz zjeść na 2 posiłki, zjedz na 6 posiłków. Częściej i w stałych porach, ale w mniejszych ilościach. Do tego troszeczkę ruchu i zobaczysz, jakie cuda można zdziałać z własną sylwetką. Gdy organizm czuje się pewnie względem ilości i stałości przyjmowania posiłków - nie robi zapasów :D I wtedy nie ma efektu jojo. Poza tym ciepło jest... potrzebujemy mniej energii z mięs i tłuszczów. Można jeść rzeczy lekkie, jak np owoce. Te zupełnie wystarczą - i przez 2 tygodnie jedzenie owoców kosztem np pieczywa nie jest w stanie zaszkodzić, a nie przysporzy nadwagi.

Gość zdesperowanaMalyna
Do tego codziennie trening HIIT,i hula hop jak starczy czasu(jak synek spi) a w pracy mam 6godzin bieganiny takze tez spalam sporo,no i rano szybki marsz do pracy 30-35min tez sie przydaje

Gość zdesperowanaMalyna
Hej LUnA-s20-po pierwsze nie liczylam na pozyte komentarze Po drugie na jakiej podstawie stwierdzilas ze nie cwicze i ze mam zamiar opijac sie cola zamiast woda(pije 3l na dzien,minimum),ze pewnie jem dwa posilki i tluste miecha zamiast owocow.. I nie udzielaj mi tu swoich wspanialych rad jak nic o mnie nie wiesz dziewczyno!ty pewnie masz 20 lat tak jak w nicku i siedzisz u mamusi na garnuszku i masz caly wolny dzien na robienie czegokolwiek,wez to pod uwage ze ja pracuje do 15 od 15 jestem z dwuletnim synkiem sama mieszkam w uk i nie mam tu babci,ciotek i wujkow zeby go popilnowali a ja bede sobie chodzic na fitness,na prawde robie co moge,do tego obowiazki domowe takze moge ewentuanie pocwiczyc jak on spi i w weekend jak facet jest w domu..