Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hateit

dziwka ze mnie.

Polecane posty

Gość hateit

już mam dosyć, znowu się dowiedziałam różnych rzeczy na mój temat, to już dołujące. podobno taka ze mnie ku.rwa, że sama proponuję se.x, tylko szukam okazji, nie ważne gdzie, tylko żebym mogła rozłożyć nogi i dać. to masa bzdur, mam 17 lat, jestem dziewica! nigdy nie miałam w ręku czyjegoś członka!!! nie wiem skąd te osądy na mój temat. KIEDY chcę wyjaśnić sprawę, i pytam się, z kim niby to robiłam, odpowiedź pada, "Z KAŻDYM" no fajnie wiedzieć. nie umiem sobie z tym poradzić, już jestem na załamaniu nerwowym. boję się komuś zaufać, teraz nie wyobrażam sobie po tych plotkach,że mogłabym z kimś się przespać, bo jeszcze wyszło by coś na światło dzienne, to już byłabym skończona, co za ludzie!! ;/

Gość a gdzie mieszkasz
co to za poyebane miasto

Gość hateit
lublin, miasto nie wiem, ale ludzie na pewno!

Gość hateit
w dodatku zmieniłam nr telefonu, tylko parę osób go ma, zmieniłam towarzystwo, naprawdę ciężko jest mnie wyciągnąć z domu, jedynie co, to na imprezy chętnie jeżdżę, ubieram się normalnie, jak założę bokserkę to wiadomo,że jest dekolt, i już padła plotka,że specjalnie pokazuję piersi, żeby szybciej przyciągnąć do siebie, dlaczego tak jest, no proszę pomóżcie, co mam zrobić, bo już nie wytrzymuję emocjonalnie!

Nie załamuj sie, pewnie mieszkasz na jakies wiosce zabitej deskami. Tam sa ludzie, sama sie o tym przekonalam, mieszkalam w miescie cale zycie, moi rodzice uparli sie na dom, bo w bloku halasy itd. Myslalam ze wioska to tak jak miasto, tylko ze w miescie nikt nic nie wie o sobie, o sasiadach, moze sie tam troszke plotkuje. Ale to co zobaczylam na wiosce to przeroslo mnie i moje wyobrazenia. Wszyscy wiedzieli o wszystkim. Bylam z pewnym mezczyzna, pozniej sie rozstalismy i opowiadal kazdemu jaka to ja jestem w lozku, pozniej inni zaczeli mowic ze sie puszczam itd. Wkurzalo mnie to strasznie, podeszlam do jednego dalam mu w twarz i powiedzialam zeby wiecej o mnie niczego nie mowil bo sobie nie zycze, i tak mowili nadal. Nie przejmowalam sie tym, nie chodzilam juz tam nie utrzymywalam kontaktow, zmienilam nr telefonu i nikt nie mial. Pewnego felernego wieczoru jak szlam z kolezankami, pobil mnie moj eks, wnioslam sprawe do sadu, wygralam ja, musi mi zaplacic odszkodowanie inaczej pojdzie siedziec. Teraz jak kogos widze, nikt sie nie dowie, bo powiedzialam ze i ich podam do sadu za obrazanie mnie. Chodzac do ostatniej klasy liceum poznalam naprawde fantastycznego mezczyzne, wszystko mu powiedzialam ale z czasem po zaufaniu mu. Zrozumial mnie, jestesmy do dzisiaj, mieszkamy razem w miescie, wynajmujemy mieszkanie, ja studiuje. Planujemy slub, a ci wieśniacy, mowiac tak o kims zazdroszcza ze nie moga sobie ulzyc ze zadna go nie chce. Teraz patrza z zazdroscia jak mnie widza. Nawet mnie przepraszali.

Gość GEJcwajn MAJstein
Ludzie mją chore głowy! To są choroby psychiczne utajone społeczeństwa und niezdiagnozowane! Daj se na l00z! Wymysły chorych głów to tylko są! Zamącić Ci chcą!

Gość duopleksa
Cos czuję, ze jakaś koleżaneczka cie bardzo nie lubi.

Gość skarb1121
olej to !! Ja też tak miałam a kto rozsiewał te plotki. Chłopak któremu dałam kosza! I co najlepsze nawet się z nim nie całowałam. I tak mam gorszą sytuacje od ciebie bo moja siostra zaszła w ciąże gdy miala 18lat i teraz każdy patrzy na mnie przez jej pryzmat i to jest zaużalne. Teraz mam 19 lat jestem wolna nie spotykam sie z chlopakami a kto mnie dobrze zna wie prawde jaka jestem

Gość hateit
dziękuję Wam za pomoc. jednak jeśli chodzi o mnie, to strasznie się przejmuję co o mnie myślą, przeżywam cały czas, jak kogoś widzę zastanawiam się czy już słyszał plotki... faktycznie przyznam rację, z tą wsią, strasznie ludzi obchodzi wszystko, jaki samochód przyjechał, jaki pojechał, gdzie idę, z kim idę.. Boję się zapraszać do domu kolegów, znajomych, bo zaraz będzie inny samochód, a podobno ja bardzo lubię w samochodach i często zmieniam facetów dla lepszego auta. Więc nawet jak wychodzę z przyjaciółką, to spotykamy się w LBN, bo tu zaraz będą komentarze jak to się nie ubierzemy, a ubieram się normalnie, jak dziewczyny w szkole, dbam o siebie, bo ważny jest dla mnie wygląd, ale co z tego:( Codziennie powtarzam, że kończę liceum i się wyprowadzam na drugi koniec Polski.

Gość hateit
duopleksa, znalazłoby się parę, ale częściej wychodzi z ust facetów, których rzeczywiście nie lubię, i odtrąciłam takich od samego początku. Zdarzają się też takie sytuacje,że pada nazwisko chłopaka, i że on się chwalił jak to dobrze nam było, tylko problem w tym,że pierwszy raz słyszę takie nazwisko. Wczoraj mi kolega powiedział wszystko co słyszał na mój temat i co go gryzie we mnie, i płakałam jak mi opowiadał, bo to przekraczało wszelkie granice :/ :(

Gość skarb1121
rozumiem cię doskonale. Ja już dużo o sobie słyszałam też się przejmuje. A te plotki są tylko dlatego że dziewczyny są zazdrosne bo ty dbasz o siebie i zapewne jesteś bardzo ładna. I pewnie nie raz dałas kosza chłopakowi.oni później chcą się odegrać. Gdy znajdziesz chłopaka na stałe wszystko ucichnie zobaczysz.

Gość krolestwo krola krolow
nie martw sie pomoge Ci...dorwiemy ich wszystkich i pozamykamy im usta :) nie przejmuj sie jakimis ulomnosciami spolecznymi, nie wiem co to za ludzie i co mają na celu siejąc takie plotki...takich trzeba tępic i nie żałowac :)

Nie przejmuj sie niczym, tymi ludzmi co po prostu zazdroszcza i mszcza sie na tobie ze nie moga miec takiej laski jak ty :) a za 10 lat przyjedziesz taka fura i to swoja ze oczy im wyleca :) i wtedy mozesz powiedziec: " no co, dupy dawalam, chcecie taka miec to uczcie i sie do pracy" :D hahah

Gość hateit
przykro mi jest, oni wszyscy pewnie nie zdają sobie sprawy,że mnie tak to dręczy. nie zawsze jest z górki. :[

Gość musisz byc dodatkowo ładna
bo ładnymi dziewczynami interesują sie zazdrosne picze i odrzuceni psychole. mialam kolezanke bardzo ladna.no moze nawet sliczna.przyjaznilam sie z nia dosc krotko ale poznalam ja dobrze.wiedzialam ze sie nie puszcza.a jednak o niej cale male miasto mowilo ze daje dooopy kazdemu lepszemu i tez sie okazalo ze to wlasnie banda zazdrosnic jej starych znajomych i jednego idioty ktorego zostawila.miala ciezko.potem wyjechala za granice.nie wiem czy przez to ze nie dawali jej spokoju ale pamietam ze jak spotykalam jej mame mowila mi , ze ją by rozszarpali i taka byla prawda.faceci ktorzy nie mogli jej miec ,nazywali ja kurwa i ze niby im dawala.tak sie chwalili ze ja mieli ....tylko szkoda ze tak sie oszukiwali:p olej ich ...albo uciekaj.dwa wyjscia

Gość hateit
dodam, że biore 50 zł w paszczu, 100zł w pizdu

Gość hateit
za 2 lata już mnie tu nie ma, mam plany na przyszłość, ale muszę zdać maturę. dziękuję wszystkim naprawdę, trochę czuję się lepiej, mimo że jestem bardzo wrażliwa. nie wiem, czy opowiedzieć o wszystkim mamie, bo boję się, że będzie rozczarowana, i być może uwierzy w te kłamstwa, ale z drugiej strony ona mnie zna najlepiej, i wie jak mnie podnieść na duchu, może pomoże mi się z tym uporać. eh.

Gość nosowska już o tym śpiewała
w piosence "Milena" polecam

Gość hateit
i tak jestem zadowolona,że tyle czasu nikt się nie podszywał, tylko wziął sobie na poważnie mój problem.

Gość odejsc-czy-nie
Wiesz, oni tak dlugo beda takie rzeczy opowiadc, jak dlugo Ty bedziesz sie tym przejmowac. To dziala wg. przekonania, ze "tlumaczy sie winny". Jesli Ty sie tym przejmujesz, to reszta ma wrazenie, ze cos w tym jest, bo niewinny czlowiek by sie rozesmial i poszedl dalej. Takze: olej to, a jak nie potrafisz to udawaj, ze to olewasz, bo jak inni zobacza Twoja wrazliwosc to Ci dokopia jeszcze bardziej.

Gość mgr Ola
Miałam siedemnaście lat gdy spotkalo mnie coś podobnego.Pewien chłopak był we mnie zakochany.Poszłam z nim na randkę-nierandkę, poprostu dałam namówić się na lody i ciastko.Nie zaiskrzylo i nie umówiłam sięz nim drugi raz.Minął jakis czas i dowiaduję się od jego znajomych że namiętnie sie z nim przelizałam.Do tego głupie półuśmieszki Sprawa głupia bo nawet nie trzymaliśmy się za ręce Jedyne co mogłam to powiedzieć mu przy najbliższej okazji że jest chorym człowiekiem.Innym razem wygrałam jakieś zawody a moja ówczesna przyjaciółka(?)rozpusciła plotkę że wpadłam w oko jednemu z jurorów i pewnie coś z tego faktu wyciągnęłam.Sprawa była bardzo brzydka bo byłam wtedy w związku z chłopakiem i byłam mu wierna .On oczywiście nie uwierzył i moi przyjaciele również nie ale i tak mocno to przeżyłam.Jedyną satysfakcją było to że ludzie sie od niej odsunęli bo okazała się podłą suką.

Nie przejmuj sie...ja sie przeprowadzila z miasta na wies, a ze naleze do urodziwych to od razu okrzyknieto mnie k**wa. A 14 lat mialam i bylam jeszcze wtedy dziewica ;)