Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaa

Dlaczego grube kobiety próbuja udowodnic ,ze są

Polecane posty

Gość 123adam123
Niekoniecznie. Pozwól "grubszym" się dowartościować, bo wierz mi, na codzień doznają wielu przykrości. Poza tym wartościowanie ludzi nie może opierać się na fizycznej atrakcyjności. Chyba, że jest to konkurs na okładkę Playboya.. ---------------------------------------------------------------------------- http://www.podane.pl/ dział Zdrowie i Uroda

aha i mam im sie pozwolic dowartosciowywac kosztem szczuplych i moze jeszcze sie z nimi zgodzic?

zreszta ciezko sie zgodzic ,ze np grycanki czy katarzyna niezgoda np sa ladniejsze od marty zmudy-trzebiatowskiej czy katarzyny glinki

Gość KARDASHIAN
GRUBE NIE JEST LEPSZE, LADNIEJSZE.!! to, czy ktos jest gruby to pojecie subiektywne. kim kardashian jest uwazana za najpiekniejsza kobiete swiata, a wcale nie jest szczupla. ma kobiece ksztalty. ale nie jest gruba!! chodzi o proporcje, o estetyczny wyglad. ja mam 165 cm wzrostu. przy 75 kg wygladam grubo, 65 mam najwieksze powodzenie, 55 jestem chuda. chodzi o proporcje.

żona-swojego-męża- a tobie co sie stało , ze tak sie tym ekscytujesz ?

to prawda ,ale kim kardiashian nie jest gruba,a ten temat jest o grubych

Gość taka sobie jaaaaaaaa
Hmmm temat durny jak nie wiem co :D chudy/gruby, poród sn/cc, karmienie piersią/butelką- wszystko o dupę potłuc ;P Ale skoro tak to i ja dodam parę słów od siebie... Rozmiarowo jestem pomiędzy... czyli nie noszę 34 ani też 42+. Także jestem tutaj osobą neutralną. Weszłam w ten link autorko, który podałaś na wstępie. powiem szczerze, ze swietnie, że taka strona istnieje!!! Kobiety 44,46 nie mają powodów do ko0mpleksów! To ejszcze nie otyłośc tylko nadwaga- a to spora różnica. Ta strona pomaga im odnaleźć szczęście mimo dodatkowych kg. Dzięki temu stają się pewniejsze siebie, chodzą z podniesioną głową- I SUPER!!! Ponadto weszłam z tej strony na sklep z bielizna... obiektywnie muszę stwierdzić, ze te modelki XXL są niesamowicie seksowne :))) Mi osobiście podobają się bardziej niż te 34/36. Odkryłam to własciwie dopiero teraz, bo wszędzie są szczupłe w bieliźnie a tu taka niespodzianka... naprawdę nie dziwię się facetom, że lubią więcej ciałka. Mój mąż ma kumpla, który się slini na widok puszystych Pań:D Ponoć właśnie przez seks... Twierdzi, ze z grubszą jest wygodniej, bo miękko i kości nie czuć :D Mój mąż też uważa, że seks ze mną teraz jest 100% przyjemniejszy i ze bardziej mu się podobam... Wydaje mi się, ze prawdą jest, że "ideał" chudosci zapoczątkowali geje zajmujący się modą... W końcu w dawniejszych czasach chude były tylko chłopki i nie było to atrakcyjne... Myślę, ze kij ma dwa końce... wszystko zalezy od gustu i upodobań... aczkolwiek ja osobiście popieram (na bazie mężczyzn, których znam) że jednak to puszyste robią większą furorę wśród panów :))) Chyba pora na przytycie... :D

ani Kim nie wygląda tez na osobe z nadwagą . wiec rozróżniajcie nadwage od kobiecych kształtów

Zarówno otyłe kobiety i wychudzone kobiety to oznaka jakichś nieprawidłowości w organizmie. Żaden z tych stanów nie jest lepszy ani gorszy, zarówno pod względem zdrowotynm, jak i estetycznym. Większość kobiet nosi rozmiary od 38 do 42, naprawdę. A w takich dyskusjach zazwyczaj rzuca się rozmiarem 0 lub 46. Bez sensu, skoro większości kobiet to nie dotyczy. Autorko: to Ty powinnaś się wstydzić samej siebie. To Ty się wywyższasz nad osoby inne od siebie. Sugerujesz, że jesteś mądrzejsza, bo jesteś chuda? I chude i grube mogą być mądre, albo potłuczone jak Ty.

Gość hgjkopl
wszystkie rpóby pocieszania się są żałosne nikt nie musi zachwalać wartości złota, bo to oczywiste chcąc przekonać do wartości papieru toaletowego, trzeba wymyślać ot, cała filozofia

ale badziew...- ja nie jestem chuda , wage mam w normie. jestem szczupła

ty tez mi nie odpowiedziałas . własnie jak ci nie odpowiada to spadaj z tematu nie wiem po co tu tyle siedzisz

chya ty zakomplesiona i sądząc po postach pewnie gruba :P

A coś w tym jest. Faktycznie, jeśli nie mówimy o otyłości tylko o kobiecych kształtach, to jestem jak najbardziej za. Kiedyś dość ostro ćwiczyłam brzuch- i jak pojawiły się już zarysowane mięśnie- mój facet poprosił, żebym nie ćwiczyła, bo ładne są dla niego naturalne, ale nie "wyżyłowane", jakby męskie brzuszki. I nie ćwiczę. Za często chyba na siłę podążamy za modą i laskami z wybiegów, a to co podoba się naszym facetom często jest zupełnie inne :)

Monikaaaaaaaaaaaaaaa chya ty zakomplesiona i sądząc po postach pewnie gruba haha i to niby grube sie czepiaja czy te chude? :D slaba jestes oj slaba prowokantka

Gość gfdsdfghjkj
a ja tam nnie zauwazylam takiego zjawiska, co prawda bedac w anglii zauwazylam ze grube kobiety bardzo lubia eksponowac swoje cialo, ale kto im zabroni

że grube sie czepiaja szczupłych to ja sie bede czepaiac grubych :P nara bo juz nie mam czasu na rozmowie z wami grubaski

Gość mumineeek
jak wazylam 10 kg wiecej maialm wieksze powidzenie niz teraz, a nie jastem chuda, bo przy 170 cm waze 63, wiec cos w tym jest. a co do grubych osob, to sa osoby albo bardzo towarzyskie i sympatyczne albo zamkniete w sobie.

Gość chełm1
Monika faceci wola grubsze kobiety,a przynajmniej taki z duzymi cyckami,a nie chude patyczaki

chełm - a mi sie wydaje ,ze wolą szczupłe z biustem i biodrami ,a nie grubaski

Gość a od kiedy anorektyczki maja w
ogole jakikolwiek biust? :D

a poza tym wejdzie sobie na jakaś strone typu schadzka.com ,albo rokse itd i wejdzie na sponsoring to zobaczycie ,ze wiekszość szuka szczupłych ;) bardzo rzadko ktos pisze ,ze szuka grubej

,,aopiekuję się i wesprę finansowo młodą zgrabną kobietę która prócz swojego pięknego uśmiechu ma też coś do powiedzenia. Z mojej strony zapewniam Ci dyskrecję oraz szacunek. Oferuję realną znajomość bez krętactw i tego też oczekuję. Kwota jaką mogę przeznaczyć na taki cel to około 5000zł miesięcznie. Proszę o konkretne odpowiedzi zdecydowanych pań..." ,,5000-7000 zł/mc dla DYSKRETNEJ! młodej, szczupłej i ładnej dziewczyny, najlepiej licealistki bądź studentki. Jestem inteligentnym, szczupłym, wysportowanym i zamożnym mężczyzną (37l). Oferta poważna, reszta na zapoznawczej kawie:)" ,,Mulat, 35 lat, wykształcony, przystojny, zadbany i zdecydowany. Szukam bardzo ładnej dziewczyny (jedna lub dwie w wieku 18-30). Jestes ładna i szczupła, inteligentna i zadbana, to Ciebie szukam. Spotkanie w czerwcu i lipcu na terenie całej Polski. Nie ukrywam jestem wymagający, ale zawsze wywiązuję się z obietnic wiec uklad ustalimy razem." ,,Poznam kobietę bardzo drobnej budowy ciała do regularnych spotkań na wspólną noc kilka razy w miesiącu. Oczekuje dyskrecji, higieny - w zamian pomogę po 500 zł za każde spotkanie / 2500 zł mies. Jeśli jesteś zainteresowana proszę o bardzo dokładny opis i numer telefonu. ps. mile widziane zwykłe foto choć nie jest to warunek - i tak najpierw zanim dojdzie do konkretów spotkamy się na kawę ;)" to tylko przyklady z pierwszych stron :P

prowo ? to sobie poczytaj oferty panów to sama zobaczysz jakich dziewczyn w wiekszosci szukaja. mówie w wiekszości bo sa zawsze jakies tam wyjatki czasem gdzies któryś napisze ,ze woli np wiekszy biust ,ale bardzo rzadko którys pisze ,ze szuka grubej lub przy kości