Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczonajaaa

Smierdzacy pot

Polecane posty

Gość Zrozpaczonajaaa

Mam smierdzacy pot, oprocz tego nadmiernie sie w ogole pod pachami poce. Normalnie leje mi sie woda po rekach, i do tego okrutnie smierdzi. Ciuchy nie do odprania, nawet jak namocze. Sprobowalam juz wszystkiego co jest dostepne i w aptekach i w sklepach. Juz sie tak smarowalam tymi specjalnymi mleczkami ze mi poparzylo pachy i zeszla skora :S zmienialam diety, na przestrzeni lat zmienialam tabletki antykoncepcyjne, nawet je przestalam brac kilka razy. Bylam u lekarza, dal mi kolejny Lotion na noc. Myslalam juz o botoxie, ale rzeczywiscie, to zapachu i tak nie zabije. ostatnio w sumie 2 miesiace mialam calkiem sucho pod pachami, ale ten smrod. Kiedys jeszcze jak zmienialam deo co opakowanie( inny zapach, czy firma) to dzialalo, ale teraz juz naprawde dramat. Zamawialam juz nawet preparaty z zagranicy. Pije wode, herbatki- nic nie dziala. Problem z grzybica co prawda mam, ale to ostatnio, przez antybiotki. Wlasnie znowu sie odtruwam. Ale problem sam w sobie juz od lat. Wszystko co do tej pory wyczytalam na roznych forum juz wyprobowalam. U lekarzy bylam, niestety zle trafiam, bo nie pomagaja. Nie wiem juz co robic?!?!? Dodam ze sauny nie dzialaja. Slone kapiele tylko chwilowo- i to tez nie takie w spa, tylko poprostu morska woda pomogla mi na kilka dni, ale niestety na wakacjach, pozniej znow to samo. Macie jeszcze jakies pomysly?!?!? Pomocyyyyy!

Gość Zrozpaczonajaaa
Nikt juz nie pomoze? ;(

Gość gość
Część właśnie szukam informacji bo sama mam taki sam problem. Jak tu jeszcze zaglądasz na napisz