Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joooey30

Wypowiem sie na temat zawsze szczerego

Polecane posty

Gość Joooey30

Ten facecik jest żalosny do potęgi entej. Twierdzi, że ma zajebistą pracę itp itd., a w rzeczywistości totalnie nie ma co ze sobą zrobić i wypisuje swoijej najbiższych lotów "mundrości", żeby dowalić głupszym od siebie. Z mądrzejszymi dyskutować się boi. Normalny człowiek z jakąkolwiek sensowną pracą i zainteresowaniami nie siedziałby na babskim forum, tylko poczytał newsy i robił cokolwiek w swojej pracy. Jestem pewna, że żadnej pracy nie ma, a renta wystarcza mu na internet i bułki. Stąd ta frustracja i nienawisc do ludzi.

Gość ZS wcale nie dobija głupszych
bo tu nie ma głupszych od niego, tylko ludzie, którzy się uśmiechają wyrozumiale dla jego wywodów:D

Uprzejmie proszę nie krytykować pana szczerego, bo mogą być podejrzenia że to ja ukrywam się za pomarańczką ,a tak nie jest.

Gość następczyni tronu belgijskiego
Blumen, gdyby przyjąć takie założenie, to jeszcze ze 20-30 nicków musiałoby zgłosić tu podobną uwagę :)

następczyni tronu belgijskiego Blumen, gdyby przyjąć takie założenie, to jeszcze ze 20-30 nicków musiałoby zgłosić tu podobną uwagę :D :D :D :D :D :D:D

Gość gjgkgkgkg
Ale sie wczuwacie. Sami nie jestescie lepsi od niego,skoro nawet zakladacie temat o nim.

Blu, moze nie bądź aż taki ekspresyjny, bo i tak coraz trudniej ukryć Ci duże zainteresowanie nickiem zawsze szczery :)

Gość gjgkgkgkg
Blueman ja pierdole. Nie masz swojego zycia???

gjg a ty w jakiej roli tu jesteś?

Gość gjgkgkgkg
Zadnej. Tylko sie zastanawiam,ze facet pisze o facecie i do tego wstawia tyle geb. Paranoja.

następczyni tronu belgijskiego Blu, moze nie bądź aż taki ekspresyjny, bo i tak coraz trudniej ukryć Ci duże zainteresowanie nickiem zawsze szczery On podrywa moją kobietę , no i stąd moje zainteresowanie tym menem ,ale to mój wróg;)

gjgkgkgkg te roześmiane gęby jak piszesz to uśmiechają się do następczyni tronu belgijskiego bo jej odpowiedź mnie rozbawiła rozchmurz się to dla ciebie :D

Gość weraaaaa
a moze ty ukryty pedzio jestes?

Gdyby nie zs to kafeterianie nie mięli by o czym rozmawiać :P

weraaa BluMen :On podrywa moją kobietę , no i stąd moje zainteresowanie tym menem ,ale to mój wróg czytaj uważnie ,please .Geje niech sobie żyją ale beze mnie nie moje klimaty :classic_cool:

Gość weraaaaa
ale wyglada to tak jakbys byl ukrytym pedziem i zaslanial sie jakas kobieta zeby inni mysleli inaczej

Gość następcz... tronu belgijskiego
o żesz zaraz wyjdą z tego kafeteryjne familie 2 :) (mam już podszywa i złodzieja dwóch nicków)

Gość zawsze szczery hejtuje na
zlecenie portalu kafeteria. sprawdzone und potwierdzone :classic_cool:

Gość gjgkgkgkg
Sorry stary, ale masz zajawki na niezla chorobe psychiczna. Baw sie dobrze zatem. I jesli nie zajarzyles z gebami,czego sie spodziewalam, to coz..gratuluje poczucia humoru wysmienitego.