Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maaarrtaaa

Gdzie kupujecie perfumy?

Polecane posty

Ja dziś kupiłam w promocji wode toaletowa w avonie.Jestem zachwycona zapachem i jakością.Koszt ok 50 zł,ale teraz pojawiły sie fane wyprzedaze i np passion dance mozesz kupic juz za 30 zł

Słyszałam o perfumeriach Tanellis, gdzie rozlewają na ml. mają dużo zapachów i sama mogę sobie wybrać buteleczke. Tylko jakoś nie mogę się wybrać

te rozlewane to zwyczajne podróby są przeciez.Widziałam równiez w swojej galerii nocole bodajze 1ml 4 zł czy cos takiego,ale ja nie mam przekonania

Moja koleżanka właśnie kupiła sobie perfumy z tej rozlewni Euphorie CK i porównywałyśmy z oryginałami, różnicy nie ma żadnej. A zapłaciła 1zł za 1ml

Gość Poczekajjj
4 zł za 1 ml - przy założeniu, iż perfumy mają 50 ml to wychodzi 200 zł :) a tyle mniej więcej kosztują oryginały. Więc nie sądzę by to były podróby :)

trochę na allegro u sprawdzonych sprzedawców ,ale ostatnio od męza kolegi który się zajmuje handlem oryginalnych perfumów w dośc przyzwoitych cenach.

Gość Poczekajjj
Nie znam się na tym :) wywnioskowałam tak z Twojej wypowiedzi. Być może tak to wygląda

Gość ok.zmiana nicka
mi mąż kupuje w Bootsie lub na promie, w strefie bezcłowej. wychodzi dużo taniej niż w Polsce.

Gość klcha
perfumeria. pl POLECAM :)

Gość Marlena_sykes
Witaj! Mam dobre doświadczenia z perfumerią ze strony moodscentbar.com. Kupuję tutaj zawsze prezenty dla bliskich. Ostatnio mężowi zamówiłam super zapach. Teraz szukam czegoś dla przyjaciółki. Jest z czego wybierać, same najlepsze marki świata w jednym miejscu!

Gość Selena_G
Od pewnego czasu kupuję trochę większe ilośc***erfum nalewanych ze strony www.laneperfumy.pl i później je z zyskiem sprzedaję jeszcze. Bo jak na nalewane perfumy to oni mają wyjątkowo tanio, także można jeszcze je z zyskiem później puścić w obieg.

Gość gość
Ja kupuję odpowiedniki perfum bo są bardzo dobre jakościowo i utrzymują się bez wątpienia cały dzień na skórze a na ubraniach to nie wiem ile najdłużej u mnie ok 3 tyg był wyczuwalny zapach a później pranie :P ( jakby ktoś był zainteresowany to www.zapachowiec.pl )

Gość gość
Ja też kupuję odpowiednik perfum, tyle że przez stronę galeriazapachow.pl. Mają w ofercie tam perfumy , które pachną jak oryginalne, dodatkowo perfumy można kupić po korzystnej cenie. Polecam w szczególności Gucci Rush.

Gość krzysiek007
Ja na próbę kupiłem Acqua di gio Armaniego na goia.pl Szczerze jestem pelen podziwu, ze perfumy w niemarkowych flakonach sa takie trwale

Gość Paulomil
Ja również kupuje odpowiedniki, ponieważ uważam, ze wcale nie są gorsze od oryginałów. Od długiego czasu zamawiam je z firmy Tanellis i jestem naprawdę zadowolona i to BARDZO!!!! Polecam wszystkim, którzy nie lubią wydawać dużo pieniędzy, a uwielbiają luksusowe zapachy. www.tanellis.com. Sprawdźcie SAMI :):)

Gość gość
galeriazapachow.pl :) stronkę poleciła mi przyjaciółka i jestem jej za to wdzięczna duży wybór zapachów chociaż ja jestem oddana jednemu Paco Rabanne - Lady Milion. Sa megaa trwałe :)

Gość gośćAlina77
Zdecydowanie rozlewnia www.goia.pl Przetestowałam wiele rozlewni i ta według mnie jest solidna, a zapachy przede wszystkim trwałe i tanie.

Gość gośćAlina77
Zdecydowanie rozlewnia www.goia.pl Przetestowałam wiele rozlewni i ta według mnie jest solidna, a zapachy przede wszystkim trwałe i tanie.

Gość Izabella99
Mój ulubiony zapach, czyli versace bright crystal zamawiam z strony galeriazapachów.pl Tanio, solidnie. Polecam

Gość Irena44
Jesli chodzi o rozlewnie galeriazapachów.pl to zastanawiam się nad zapachem chloe eau de parfum... Może kto się wypowedzieć jak jego trwałością ?

Gość gość
Chloe jest zapachem wyjątkowym,używam od lat. Zamawiałam z różnych źródeł, w tym galeriazapachow.pl i byłam zadowolona. Perfumy mają piękny,kwiatowy zapach,który pozostaje na skórze przez długi czas.

Gość Kawazmlekiem123
Polecam zamówić ze strony goia.pl ! Perfumy są trwałe i nie różnią się od tych oryginalnych :)

Gość gość
Często zamawiam dla siebie lub na prezent takie odpowiedniki znanych marek. Moja ulubioną rozlewnia jest www.goia.pl Zazwyczaj zamawiam od nich tzw super hity i są trwałe. Polecam