Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maaarrtaaa

Gdzie kupujecie perfumy?

Polecane posty

Gość gość
Polecam stronę zapachowiec.pl Perfumy trwałe, długo trzymają zapach każdy znajdzie coś dla siebie i dla swoich bliskich Mnie zachwycił zapach - Giorgio Armani- Si jest on słodki i bardzo przyjemny

Gość gość
Zapachowiec.pl ewentualnie stoisko M1 czeladź, szeroki wybór perfum, długotrwałe oraz tanie :)

Gość gość
Witam na prawdę godne polecenia są perfumy takie jak : Moschino- I love love... perfumy mają cytrusowo- kwiatowy zapach... są one trwałe nie trzeba pryskać się kilkanascie razy lecz wystarczy tylko raz... :) oczywiście polecam też zakupić je sobie na stronie: zapachowiec.pl biorę stamtąd polecam :)

Gość gość
Ja zamawiam ze strony zapachowiec.pl lub goia.pl polecam z czystym sumieniem, perfumy są na prawdę trwałe i tanie, a żeby sprawdzić jak pachnie dany zapach polecam podjechać do M1 do czeladzi ;)

Gość gość
Ja zamawiam na stronie zapachowiec.pl i jestem na prawdę zadowolona z wyboru perfum jak i z wyboru poleconej mi strony

Gość gość
Ja nie mam ulubionego sklepu. Sama wiem co lubię i szukam okazji, a mężowi wybieram na podstawie opinii ze stron pokroju http://menshealth.pl , a potem szukam ich w najtanszej cenie na necie

Gość gość
Ja zamawiam na stronie zapachowiec.pl trwałość oceniam na 10 cenowo też jest tanio, polecam ;)

Gość gość
Od zawsze chyba byłam zwolenniczką oryginalnych perfum kupowanych w Sephorze, Douglasie czy innym tego typu sklepie. Obecnie kupuję na goia.pl bo po prostu się opłaca ;)

Gość gość
Miałam okazję poznać już perfumy z wielu miejsc m.in. Avon, FM, drogerie stacjonarne i cały czas szukałam lepszych albo tańszych. Aktualnie zaopatruję się na galeriazapachow.pl i są świetne ;)

Gość gość
Rowniez polecam strone zapachowiec.pl! Jeszcze nigdy się nie zawiodłam, a perfumy Hugo Boss Orange są cudowne

Gość gość
Jak tylko jestem w poblizu to kupuje na stoisku GOIA w Galerii Katowickiej, a potem zapasy uzupełniam przez ich stronę internetową goia.pl

Gość gość
Ja zamawiam z zapachowiec.pl, mają super ceny a jakość jest cudowna.

Gość gość
Ja zamawiam na zapachowiec.pl jestem bardzo zadowolona z wyboru perfum jak i z tego że są cudowne jakościowo no i oczywiście super ceny

Gość gość
Ja kupuje perfumy na zapachowiec.pl perfumy są trwałe, długo się utrzymują cenowo też są atrakcyjne i nie wietrzeją po 10 minutach polecam !!

Gość Cereza
Na makeup.pl kupiłam ostatnio la vie est belle - lancõme

Gość gość
Z polecenia przyjaciółki zamawiam na goia.pl i jestem bardzo zadowolona. Kupuję od lat i zawsze są znakomite.

Gość gość
Bardzo fajnie prowadzony sklep z oryginalnymi zapachami masz na https://www.testerownia24h.pl/. Używam od paru dni zapachu Boss Jour – rewelacja :) Duża oszczędność nawet wliczając koszty dostawy. Mam w planie następne zamówienie złożyć razem z siostrą także dostawa jeszcze bardziej się rozejdzie i rozłoży bo na dwie osoby.

Gość modi887

Tez często zamawiam na edp24.pl i jestem bardzo zadowolona z perfum. Spokojnie znajdziesz coś dla siebie za około 40-50 zł. Do moich ulubionych należą Vanilla Hills woman, Antilope deluxe lub Szara Pantera.