Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kurcze znowu dołek

mam doła..... Wy też?

Polecane posty

Gość mam kurcze znowu dołek

chce mi się ryczeć zwaliło mi się na głowę wiele problemów na raz, ale po kolei... Problem 1 - praca - miało być lepiej, dostałam 1-szą podwyżkę i angaż w innym dziale, w bliskiej perspektywie miała być druga podwyżka z tego powodu zaczęłam od niedawna wynajmować sama mieszkanie więcej na to idzie z pensji niż z niej zostaje, ale ta niezależność była mi niezbedna do powrotu do równowagi psychicznej mieszkałam prawie 1,5 roku w wynajętym pokoju, ale wieczne poczucie bycia nie u siebie, kłótnie z współlokatorami, niemożność zapraszania kiedy się chce gości, kupienia sobie czegoś swojego do mieszkania mnie dobijała. czułam się tam strasznie. dodam, że jestem autonomiczną jednostką i nie wchodzę w bliskie relacje z każdym niestety radość z "własnego kąta" nie trwała długo... sytuacja w firmie się pogorszyła i nie ma mowy o kolejnej podwyżce... do tego mój facet... powiedział, że on traktuje mieszkanie jak sypialnie wyłącznie i nie chce nic wynajmować (może mieszkać u rodziców, albo sam pod miastem)... w praktyce wygląda to tak, że ja go zapraszam do siebie i on u mnie praktycznie mieszka, ale nie dokłada się do tego mieszkania nic... forsy stracza mi od 1 do 1, chociaż żyję w miarę przyzwoicie (tyle że nie ma mowy o nowych ciuchach, a kupno kosmetyków rozkładam na kolejne miesiące)... a teraz jeszcze nie zgadza mi się w firmowej kasie ponad 100zł i będę musiała oddać... :( :( :(

Gość frutoo
no tak, polska rzeczywistość, rozumiem tę potzrebę niezależności, też tak mam, też mieszkałąm lata z obcymi sobie ludźmi, koszmar jak widać po twoim chłopaku i jego zachowaniu i potrzebach, trzeba liczyć na siebie i życie układać dla siebie ja pospieszyłam się z kupnem mieszkania i też mam dół finansowy ale głowa do góry, musi być lepiej