Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trinni80

JEGO NAGLE DZIWNE ZACHOWANIE WOBEC MNIE... tylko rozstanie

Polecane posty

Gość trinni80

Jestesmy razem 4 lata . Zawsze miedzy nami bylo ok . Ostatnie 2 tyg po prostu on zachowuje sie jak jakis prostak i debil. Jak sie spotkamy jest chamski ostatnio powiedzial ze jestem glupia , odwiozl mnie pod blok a mialam 3 duze torby ledwo wysiadlam a on nawet nie zaproponowal ze mi pomoze jedna zaniesc a mam spory kawalek do klatki, jak sie napil ostatnio to bekal mi w twarz byl oblesny. Leze i rycze bo on nigdy sie tak nie zachowywal. Wczoraj nawet do mnie nie zadzwonil choc prosilam (ostatnio tylko ja dzwonie.) Jest wiele ostatnio sytuacji kiedy traktuje mnie jak smiecia bez powodu. Wiec napisalam mu dzis ze nie mam ochoty go znac i widziec bo nie pozwalam sobie na takie traktowanie z jego strony ...oczywiscie zero reakcji...tak mi ciezko

Gość trinni80
Myslalam ze go znam ale czy to mozliwe zeby tak zmienil sie po 4 latach nagle o 360 st?

Gość 666 DoCENTe PROcenre 966
On jest Ham Chamowicz i szynkę je z puszki? Także mielonego zwierza Chamskiego? Inteligentniejsza jesteś od niego, lecz go kochasz nadal! Coś on w sobie chyba jednak musi mieć zapewne?

Gość trinni80
On byl zawsze kulturalny i szanowal mnie. Do teraz. Nie wiem czy go dalej kocham . Nie w takim czlowieku sie zakochalam.

Ukrywał umiejętnie przed Tobą swoją prawdziwą twarz? Alkoholem się rozpił? Psychicznie zachorował? Zwulgarniał z nudów? Dojrzał do humoru swoich lotów?

Gość dziki dziadzior
Chyba o 180 stopni niedoedukowana dzieczyno ;)

To się odkochaj!

Gość trinni80
Nie wiem pije malo ... raz na 2 miesiace jak jest okazja...Nie wiem co mu strzelilo do lba ostatnio naprawde