Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niebiesko zielona..!

A oto cala prawda o mnie..jestem dziewica..

Polecane posty

Tak jak w temacie.mimo tego co tu pisalam.czesto wymyslalam durne tematy na kafe dla poprawy humoru i z nudow.prawda jest to,ze jestem Paulina mam 19lat i jestem z Bytowa.nie szukajcie mnie na fejsbuku bo nie mam=P.mam chlopaka od pol roku ale mimo to jestem dziewica bo czekam z tym.. Lubie imprezowac czasem wypije zapale fajke to fakt ale z umiarem.kiedys wstawilam zdj twarzy na kafe to napisali mi ze mam twarz jak slodka dziunia i jestem pusta idiotka oraz ze mam oczy jakbym prosila o chleb dla powodzianow..wiec postanowilam wstawiac fotki moich cyckow bo wiem ze sa fajne i lubie sluchac komplementow.. A poza tym to jestem normalna spokojna dziewczyna choc na kafe czasem bylam wulgarna.nie wiem czy ktos to czyta ale lepiej mi jak to napisalam.milego dnia wszystkim:*

Gość wiesz co niebiesko...
z tym "normalna' to trochę przegięłaś

Gość ...mastes...
WSZYSCY O TYM WIEMY Z TAKĄ JAPĄ TRUDNO NIE BYĆ DZIEWICĄ

Gość wiesz co niebiesko...
nie przesadza, w Bytowie chyba mają torby papierowe

Jesli juz mam byc szczera to jestem ladna i atrakcyjna kobieta a na kafeterii jest wiele zakompleksionych osob ktore chca zniszczyc kazda osobe bo tu lecza kompleksy.jest bardzo malo tu normalnych osob.a ja pisalam z nudow i czesto robilam sobie jaja z was pod tym i pod innymi tez nikami =D

Gość 666 DoCENTe PROcenre 966
HLEP dla suchodzian?