Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszka1227

krem na rozstepy a depilacja

Polecane posty

Gość muszka1227

jestem w ciazy i strasznie zrobily mi sie rozstepy na udach, niestety rowniez w trakcie ciazy zwiekszylo sie tam owlosienie. Chcialam sie zapytac czy jesli posmarowalam uda kremem na rozstepy, a po krotkim czasie wydepilowalam uda bez zadnych zaciec skory, to czy taka sytuacja moze zle wplynac na mojego malucha?

Gość sergh
Ty się uczyłas biologii???

Gość dddobrze
raczej nic się nie stanie. To po depilacji trzeba odczekać z kremami, odwrotnie chyba nie :) A golisz te włosy golarką???? Tylko spowodujesz, że odrosną mocniejsze. Mnie też pojawiły się włosy (z powodu zmian hormonalnych w ciąży), i mimo że były okropne nie depilowałam ich, teraz jestem 7 miesięcy po porodzie i nie ma po nich śladu, same poznikały.

Gość muszka1227
no wlasnie zrobily sie juz takie grube i ciemne, ze nie mozna ich nie golic. Gole sie maszynka. Posmarowalam sie i po jakis 10 min poszlam ogolic nogi i uda. I pozniej dopiero pomyslalam, ze to moze zle wplynac na malucha, a to moja 1 ciaza

Gość muszka1227
a odwrotna sytuacja co moze spowodowac? bo usg i morfologie mam caly czas ok.

Gość dddobrze
nie, no maluchowi nic by się nie stało nawet jak byś posmarowała się po depilacji, nie martw się :) Po prostu mogłoby cię piec bardzo gdybyś miała zadrapania od maszynki. Jakaś reakcja zapalna czy uczulenie w skrajnych przypadkach, to wszystko. Nie ma co przesadzać, normalne higieniczne zabiegi w żaden sposób nie zaszkodzą twojemu maluszkowi :)

Gość muszka1227
a jeszcze mam pytanie czy znacie jakies skuteczne kremy, ktore mozna po ciazy stosowac na rozstepy? czy zostaje tylko zabieg?

Gość Mucha 22
Dziewczyny! Nie radzę sobie z nogami. Mam same krosty, a potem blizny. Myślałam o depilacji laserowej, ale czytałam, że jest kilka rodzajów laserów. Co myślicie o laserze Palomar Vectus, trochę o nim poczytałam http://depilacja-laserowa.torun.pl. Polecacie?

Gość Sandra 25
Polecam naturalne metody Od ponad dwóch lat używam pasty cukrowej. Jestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Kiedyś chodziłam do sklepu gotową pastę, ale taka domowa jest jeszcze lepsza. Tutaj jest ciekawa strona o tym http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Pani doktor 123
Naturalne metody są najlepsze Od wielu lat używam pasty cukrowej. Do tej pory widzę same plusyJestem bardzo zadowolona, żadnych problemów. Z samego początku kupowałam gotową pastę, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Jak chcesz trochę informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość gść 88
Moja siostra miała depilację laserową, jak dobrze pamiętam, to był to właśnie Palomar Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. Wcale nie musiała robić wielu zabiegów. Było w sumie bezbolesne. Po innych laserach podobno można mieć nawet oparzenia. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość Pani doktor 24
Kuzynka zrobiła sobie depilację laserem, jak dobrze pamiętam, to był to Palomar Vectus . Jest mega zaskoczona. Sama byłam pod wrażeniem efektu. Już po pierwszym zabiegu widać było efekty działania lasera. To był świetny wybór. Nic nie bolało. Spektakularny efekt. Jeśli macie obawy przed depilacja laserową, to naprawdę polecam. www.mapro.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-dla-kazdego/

Gość Karola 88
To może się wam przydać przez przypadek znalazłam super wyszukiwarkę gabinetów z zabiegami depilacji laserowej. Możecie wyszukiwać po miast. Wystarczy kilka kliknięć. Wystarczy wpisać miasto: http://www.depilacjelaserowe.pl/. Pomogło mi to wyszukać salon z depilacją laserową.

Gość Mother 29
Zobaczcie co znalazłam super stronę o o różnych sposobach pozbywania się niechcianych włosków http://depilacja24.pl Jak dla mnie super. Zaciekawiło mnie, że jest aż tyle sposobów depilacji. Od zawsze korzystałam z zwykłych maszynek. Ale zainteresowała mnie laserowa depilacja. interesuje mnie jak podziała laser do depilacji na tatuaże , ktoś z tatuażem się depilował?