Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddoraaa

Moja koleżanka umiera:-(

Polecane posty

Gość dddddoraaa

Dzisiaj dowiedziałam się ,że moja koleżanka z która chodziłam do klasy kiedyś-umiera. Jest w szpitalu ,leży pod tlenem i jedyną odpowiedzią jaką uzyskałam na pytanie "co u niej" Usłyszałam-umiera. Ona ma dzieci i tylko 25 lat i nie ma ratunku..... Co z dziecmi co z mężem co do cholery. Jakie to jest nie sprawiedliwe i okrutne....

Oto moje smutne podsumowanie: 1.kolega 19lat -powiesil sie nikt niewie dlaczego+ 2.kloega 27lata- wypadek smiertelny chodzilo o zaklad + 3. kolega 24lata-zmarl na raka+ 4.kolega 18lat -skoczyl z mostu (niechcial sie zabic )+ 5.kolega 29lat-powiesil sie (Skutek przezyc na wojnie Awganistan)+ 6.kolega 27. zmarla na bialaczke+ 7.kolezanka 31lat zmarla na rak w glowie + 8.kolezanka 21lat wyskoczyla z niemowlakem z okna(Depresja poporodowa)+ 9.kolerzanka 25lat zmarla na raka macicy+ 10.kolerzanka31lat powiesila sie depresja+ Oto smutna lista tylko dobrych i bliskich mi kolezanek i kolegow normalnie tak bym mogla wymieniac conajmniej 35 mlodych zdrowych i kochanych ludz ktorz odeszli nieoczekiwanie +++++ :(

Gość 666 DoCENTe PROcenre 966
Żyjmy jakby każdy dzień był naszym ostatnim! Nie wiadomu kiedy kostucha ns zabierze! Eeryturami się nie przejmujmy na zapas, bo to przyszłość zbyt odległa! W pracy się nie przesilajmy! Mało książek czytajmy, bo szkoda wzroku na nie!

Gość dddddoraaa
Rak płuc....w tak młodym wieku:-(Współczuję ,Ci ,że tak wiele osob które znalas w tak młodym wieku odeszli.... Mam doła musze się napić z koleżanką i już.

Gość problem goni problem
pół biedy, jeżeli to spotyka znajomych, choć też ciężko.. a jeżeli to w najbliższej rodzinie? wtedy jest naprawdę trudno :(

Gość dddddoraaa
To prawda.Mojej szefowej syn zmarł na białeaczkę..... Miał 21 lat-nie chciał sie leczyć.....odmawiał wszystkich leków.Nie chciał zyc bo sie załamał i bał sie walczyć......straszne. Mój ojciec zmarł tez bardzo młodo na raka;-/ Miał 35 lat

Gość konwalia biała
choroby i nieszcześcia mogą spotkać każdego !!! skąd wiecie że wsiadając do samochodu, wychodzac z domu jeszcze zobaczycie swoich bliskich ?! pewności nie ma i nalezy żyć tak by niczego nie żałować i nikogo nie skrzywdzić !

Gość problem goni problem
konwalio.. brawo, dobrze piszesz

Gość dddddoraaa
Konwalia nie wiemy:-/ Ja codziennie staram się o tym pamiętać.....

Gość ignarashi
Konwalia piszesz schematycznie jak każda, nudna, wstrętna baba, która nie ma o niczym POJĘCIA.

Gość konwalia biała
pamiętajcie że wszyscy kiedyś umrzemy ! jedni już nie długo a inni za 20,30,40 lat...itp. śmierć jest wpisana w nasze życie tak jak data naszych urodzin...

Gość konwalia biała
może i schematycznie ale śmierć choć nas przeraża to jednak jest naszym przeznaczeniem....

Gość dddddoraaa
konwalia a powiedz mi czyli z tego co piszesz dla ciebie śmierć to takie hop siup i taaaakie naturalne.... Zmarł ci ktoś kogo kochalaś ,bez kogo sobie nie wyobrażałaś życia????? Ktoś kto był dla ciebie wszystkim?????????? Wiadomo ,że śmierć jest częścia naszego życia ale każdy ja przeżywa..... Nie cierpimy bo ktoś umira ,ale dlatego ,że wiecęj tej osoby nie zobaczymy. My dorośli inaczej na to patrzymy. Ale dzieci???? Które poza mamusia nie widzą swojego świata?????????? Dla mnie twoje myślenie jest bynajmniej nienaturalne!

Gość konwalia biała
wiesz piszesz tak bo nie napisałam że strasznie mi przykro itp... jasne że to cios i ból i wielka rozpacz.. ale jak sobie wytłumaczysz że nasze życie nie jest wieczne to też łatwiej przejść nad tym do porządku dziennego. inaczej wypowiadamy się jak umiera ktoś bliski a inaczej gdy słyszymy np. informacje w telewizji...

Gość dddddoraaa
Nikt ci nie każe współczuć. Bo przecież to takie naturalne jak ktoś umiera. Nie obchodzi mnie czy tobie jest przykro. I wali mnie to czy tak napiszesz czy inaczej. Zobaczymy jak tobie dziecko umrze czy tez będziesz tak mysleć"a spoko,przeciez to wpisane w nasze zycie" Norma:-)

Gość konwalia biała
nie zrozumiałaś !

Gość no to powiem Ci
Pisuardesa. że musisz straszliwego pecha przynosić...

Gość plkoikijuik
no ona może sama nieświadomie przyczynila sie do śmierci swoich znajomych??? Kto wie kto wie