Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochamcie90

Kwas Glinkowy

Polecane posty

Witam, jestem tu nowy i nie bardzo wiem gdzie umieścić ten temat, ale przejdę do rzeczy. Jestem chłopakiem, w dużej mierze staram się dbać o wygląd, ale kosmetyki niezbyt mi pomagają. Przeczytałem parę wątków o kwasie glinkowym, i to jest dla mnie, bo borykam się z bliznami po syfach na twarzy, mam lekki trądzik i potrzebuje czegoś co poprawi mój wygląd, sprawi, że twarz będzie odmłodzona i znikną te niedoskonałości. Powiedzcie mi jak to działa, jak się tego używa ? Trochę niepokoi mnie fakt, że praca którą wykonuje jest 'brudna' ponieważ jestem górnikiem, wiec czy opłaca mi się to stosować ? Naprawdę zależy mi na poprawie wyglądu, z góry dziękuje i pozdrawiam ;)

Sorry, źle napisałem :) ale pomoże ktoś ? Czy w moim przypadku warto ? Jak się z tym obchodzić ? Z tego co czytałem to daje bardzo dobre efekty, ale nie do końca wiem jak go używać... i gdzie kupić

Po porade idz do dobrej kosmetyczki,z takimi rzeczami sie nie eksperymentuje bo mozna sobie zrobic krzywde.

Gość kwas glikolowyyy
no przeciez dalam ci link, idz na wizaz.pl/forum i tam poczytaj sa tysiace postow na ten temat sa tez przerozne kwasy, kazde dobre dla innej cery,mozesz robic u kosmetyczki albo sam, ja robie sama kwasem salicylowym i jestem zadowolona. Oczywiscie teraz jest za pozno zeby robic kwasy, bo zbliza sie lato,a po kwasach absolutnie nie mozna wychodzic na slonce i promieniowanie uv.

Rozumiem, to może zostawię to na zimę, a znacie jakieś dobre kosmetyki na twarz ? Coś co pobudzi, zredukuje blizny (miałem kiedyś liszaja i mam taka sporą bliznę... ) i ogólnie poprawi wygląd twarzy ? Cena nie gra roli, ale bez przesady :) Najlepiej dostępne w drogeriach, nie lubię czekać...

Albo jakieś kremy z kwasami, nie znam się na tym, jak wspomniałem jestem chłopakiem... będę ogromnie wdzięczny, coś sprawdzonego i bardzo skutecznego! :)