Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanamatmą

Zagrozenie z matmy

Polecane posty

Gość Załamanamatmą

Mam zagrożenie z matmy,1 liceum.mam 3 pały,poprawiam zaległy sprawdzian w poniedzialek,i niedlugo bedzie nowy sprawdzian.jak napisze te sprawdziany na pozytywna ocene to mnie pusci??nie uciekam z lekcji itp.nie chce miec poprawki:(

To, czy cie przepuści zależy tylko od niej. Są takie nauczycielki, które specjalnie będą udupiały, ale też takie które chcą przepuścić do następnej klasy i robią co sie da żeby wyciągnąć ucznia z zagrożenia. Nie przejmuj się, ja od 2klasy gimnazjum do końca szkoły średniej miałam zagrożenie z matematyki na każdy semest ale zawsze sie jakoś wygrzebywałam z kłopotów, skonczyłam szkołe i nawet z tej nieszczęsnej matematyki zdałam mature. Zagadaj z nią po lekcjach, co musisz poprawić żeby cie przepuściła do nastepnej klasy. W liceum mała jest szansa żeby zgodziła się zadać ci referat lub prace domową w ramach poprawienia ocen, ale próbuj, przynajmniej bedzie widziała że ci zależy

Gość Załamanamatmą
Dzieki za odpowiedz:) akurat ja mam nauczyciela,aby np miec dopuszczajacy na polrocze,wystarczylo miec zaliczone 2 sprawdziany na dopuszczajacy,zeby wstawil 2.wlasnie rozmawialam z nim i w poniedzialek poprawiam zaległy sprawdzian,i mam nadzieje ze mnie przepusci:( stresuje sie teraz,bo mama nagadała mi ze skoro mam juz zagrozenie to 1 na kniec jest pewna,ze juz na 100% bede miec poprawke.:(