Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zagadkowa o rozmowę prosi

jak was zainteresowac???

Polecane posty

Gość zagadkowa o rozmowę prosi

mój problem polega na tym,że miałam z siostrą zamieniać się stroną pokoju co pól roku...śmieszne nie? ale jak spojrzeć na to z drugiej strony...pokój jest od strony wschodniej i ma tylko wąskie drzwi balkonowe i od tej strony ma ok 200cm. ogolnie 200cm i 400cm. na drugiej połowie jest szafa na cała ścianę i ta część jest moja... dodatkowo siostra odcięła roletę bo się zepsuła i trzeba było zwijać ręcznie i podpinać. teraz o wschodzie tzn 4 rano się budzę:/ jestem w 2klasie liceum. strony pokoju miały być zamieniane...mamy łożka i biurka na kółkach. teraz siostra dodała na swoją połowę 2 komody które jeszcze bardziej zasłaniają mi światło... nie wiem co robić jak wykłocić się o to... mama tylko myśli o siostrze. one sa ŚWIADKAMI JEHOWY a ja od 3kl gimnazjum nie i od tego czasu się zaczęło...niby problem w pokoju,ale całe życie się posypało...napiszcie mi co myślicie na ten temat...potrzebuję chociaż rozmowy z kimś kto spojrzy na to z boku... nawet w dzień muszę świecić od popołudnia światło bo tak zastawiła szafkami...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować