Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki85

Intensywność orgazmu

Polecane posty

Gość Miki85

Przeglądając różne fora, na których kobiety piszą, że np. przy 80% stosunków przeżywają orgazm zaczęłam się zastanawiać nad następującą rzeczą: czy np. mówiąc o orgazmie pochwowym rzeczywiści mówią o szczytowaniu czy może o stanie silnego pobudzenia, który jednak nie do końca jest ,,tym''. Miałam w życiu kilku partnerów, odczuwałam przyjemność podczas seksu, ale dopiero z ostatnim i to jedynie kilka razy udało mi się przeżyć coś co do czego nie miałam wątpliwości, że było orgazmem (towarzyszył temu squirt). Dodam, że w zasadzie nigdy pomijając 2, 3 próby się nie masturbowałam i moje jedyne doświadczenia erotyczne to te z facetami. Nie wiem czego mam oczekiwać, że zawsze powinno być tak intensywnie jak przy tych kilku razach ze squirtem a może orgazmem nazywa się doświadczenia o różnym stopniu intensywności?

Gość mateusz.koolas@wp.pl
to bardzo źle, że się nie masturbujesz. Powinnaś tego skosztować. Poznajesz w ten sposób swoje ciało.

Gość 666 Lekarzyna PAPA DOMA 966
Zadowalaj się palcami sama!

Gość to sie dalej zastanawiaj
ja mam zawsze orgazmy pochwowe chyba ze facet to zupelna ciota i nie potrafi ruchac. jak tak to zmieniam na lepszy model i tyle. a jesli sie zastanawiac musisz t.z ze nie mialas orgazmu pochwowego bo bys nie musiala sie zastanawiac.to jest takie doznanie ze nie mozna go pomylic z silnym podnieceniem czy czegos tam co sobie ubzduralas :-O

Onanizm nie jest lekarstwem na orgazmy. I na pewno orgazmu nie masz, gdy się zastanawiasz nad tym czy był czy nie :-)

Gość to sie dalej zastanawiaj
a ten twoj niby squirting hahahaha :D to zaden squrting dziecko. po prostu niektore kobiety wydzielaja duzo plynow podczas podniecienia.

Gość fitandfat
Masturbacja to dla kobiet przekleństwo! Też kiedyś uwierzyłam w cudówność masturbacji a po kilku latach okazało się że nie mogę już osiągnąć orgazmu w żaden inny sposób jak przez masturbację :O i tyle mam z tego "poznawania własnego ciała" :O idę z facetem do łóżka i nic! mógłby mnie zajeździć i siebie przy okazji - a ja zero reakcji :O a sama trzy minuty i odlot :(

Gość mloda mama 24
orgazm to orgazm - nie można go pomylić z silnym pobudzeniam albo czymś w tym rodzaju

Gość .kdjfg
zgadzam się - gdy osiągasz orgazm, nie masz co do tego żadnych wątpliwości :)

Gość z wibratorem
najlepszy orgazm mam z wibratorem