Gość morwena Napisano Maj 31, 2012 mam do was pytanie . Moja sytuacja z rodzicami jest nie do wytrzymania. Rodzice oskarżają mnie i mojego męża o kontakty z sektą ( nie chodzimy do kościoła ,nie jemy mięsa itp), ciągle wydzwaniają żeby mnie kontolować. Gdy miałam kłopoty z mężem i gdy przeprowadziłam się do nich , wsadzili mnie do szpitala psychiatrycznego jak się z nimi kłóciłam. Po szpitalu jestem w strasznej kondycji , przez leki strasznie przytyłam. Z mężem już jest ok ale dowiedziałam się że rodzice mnie wydziedziczyli, do tego straszą mnie że powiedzą w mojej pracy o tym szpitalu. Nie rozumiem jak można takim być , nigdy nie miałam z ich strony zrozumienia, i miłości więc niby nie powinnam niczego wymagać ale boli mnie to co robią.Ostatnio dzwonili do mojego męża z grozbami i po tym telefonie napisałam że nie chce mieć z nimi nic do czynienia. Jakiś czas temu ojciec włamał mi się na pocztę i facebooka, nie wiem jak mam reagować i dlaczego to robią.Pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach