Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowanaANA

za 8 zł kupiłam multum wiedzy wartej wszystkie pieniadze

Polecane posty

Gość zszokowanaANA

Słuchajcie przez przypadek wpadłam na link do oferty ponad 20 rewelacyjnych nagrań dotyczących odchudzania, nlp, duchowości, aktywności sportowej normalnie REWELKA .Babeczki tak przystępnie przekazują wiedzę, że jestem w szoku ze tylko cenią ją na 8 zeta!! szok ..może to jakaś promocja czy cóś ..nie ważne jestem prze szczęśliwa ze kupiłam to wszystko za 8 zeta...

Gość niedowiarekMIS
to pochwal się jaki to link odżałuje te 8 zeta i tez se kupie a co..

Gość zszokowanaANA
o kurcze musiałabym pogrzebać w historii z wczoraj bo nie zapisałam linku...zaraz sprawdzę jak chcesz

Gość mackowiakmacius
okazje trzeba chwytać w lot..dawaj link kobieto i nie żałuj... 8 zl to nie pieniadz

Gość Ciekawe co powiecie
Przecież Kafeteria to skarbnica wiedza na te tematy i w dodatku za darmo!

Gość Ciekawe co powiecie
Autorce tematu chodzi o wysłanie linka do własnej oferty i nakręcenie sprzedaży

Gość Sevillavila
przecież laska robi reklamę naiwniacy :o

Gość zszokowanaANA
gadajcie sobie co chcecie i snujcie domysły ja i tak jestem HEPIIII...

Gość mackowiakmacius
nnooo nawet jakby robiła reklame to z tego co czytam to warto kupic, ja zaryzykuje...mi sie to tez przyda..dzięki za linka jak przyjdzie do mnie to na pewno wystawie swoja opinie.

Gość niepewnaDAMDUM
ja tez wystawie, bo właśnie kupiłam. Jak bedzie tak jak tam piszą opinie to tez bede w szoku bo własnie zaczelam droge zmian i jestem po kursie NLP ktory mnie szarpnal 250 zł i wciaz mam mnostwo watpliwosci czy to wszystko działa. Posłuchamy - Zobaczymy

Gość wewewwew
autorka topiku celowo nie podała od razu linka wiedzac ze ktos ją o jego podanie poprosi by nie wzbudzic podejrzeń ze w rzeczywistosci jest autorką tych tekstów które tak chwali i chce za darmo sie tu wypromowac zarabiając kase na naiwniakach

Gość partnerinterkursow
sprawdzilem ta oferte jestem w programie partnerskim interkursow. Faktycznie za 8 zl mnóstwo nagrań a ta zszokowana watpie czy robila reklame bo link ma partnerski a zarobek jest ustawiony na 1 % wiec ja nawet palcem w bucie bym nie kiwnąl bo to 8 groszy za tawku co podała zzszokowana - mysle ze warto. tez wystawie opinie :)

Gość zszokowanaANA
wiecie co..polacy to mentalnie ubogi naród...juz na pewno sie tu nie pochwale jak znajde cos ciekawego w necie...zraz bede posadzona ze che cos zareklamowac by zarobic..żal mi was przemądrzałych domyslnych i cwanych kafeterian...mozecie sobie bluzgac...ci co to kupia mam nadzieje ze choc dobre slowo mi powiedza...bo was na to nie stac

Gość mackowiakmacius
ja mogę już powiedzieć : dziękuje. To jest strzał w 10 raczej w 8. I nie przejmuj się, jak to fajnie określiłaś, kafeterianami, którzy węszą wszędzie podstęp, jak ktoś ma swój rozum i akurat potrzebuje tego to nie będzie ich słuchał i odżałuje te 8 zł - bo ja mogę powiedzieć, bo sprawdziłem WARTO!!!

Gość gfhghjhjk
poyebana jesteś autorko. :o piszesz pod różnymi nickami i myślisz, że się nikt nie zorientuje? masz ludzi za idiotów? :o

Gość niedowiarekMIS
mam głupia wadę, muszę zawsze sprawdzić wszystko na własnej skórze. Kupiłem. Nie będę się rozpisywał tylko powiem zszokowanaANA chwal się chwal jak coś znajdziesz. Ja za już BARDZO DZIĘKUJE i czekam na następne perełki

Gość dfdfdfdfdff
heh sama sobie odpisuje i reklame robiii a siooooooooooo !!!

Gość logowstydd
jak dla ciebie wiedza to odchudzanie i inne śmierdy pierdy manipulacje to wspolczuje :O pewnie jesteś nie dość że głupia to jeszcze gruba i śmierdzisz, lepiej było za 8 zł kupić dezodorant :O

Gość zszokowanaANA
miałam juz tu nie zaglądac...ale byłam ciekawa czy ktos skorzystał z tych nagrań MIMO ZE Z TEGO NIC NIE MAM...byłam pełna euforii, miałam świetny humor i chciałam sie z tym podzielic...powiem wam tak : nie warto bo zawsze znajdzie sie ktoś kto nie potrafi zrozumiec, że mozna dzielic sie nie chcac nic za to...a propos tego ostatniego stwierdzenia...nawet nie wiedziałam ze mozna pod innymi nikami pisac jestem 50+ i dopiero odkrywam zalety i wady internetu...i nawet do głowy by mi nie przyszło ze mozna tak oszukiwać..widocznie ten gfgfgfgfg wie co mowi bo kazzdy mierzy swoja miara. :(

Gość fgfgfgfg
i tak przypadkiem nicki tych wszystkich osób są do siebie podobne i końcowe literki mają duże? :D buahahah jestes głupsza niż ustawa przewiduje

Gość ostatni moheranin
odchudzanie to zioła perz i znamię kukurydzy a duchowość kk