Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Zrobiłam coś strasznie głupiego! czego żałuję i jeszcze się boję przeogromnie

Polecane posty

konsekfęcje mogą być straszliwe :( chodzi o to,że wystawiłam wykładowcy pewną ocenę, niby anonimowo, ale on może dojść po charakterze pisma do tego kto to napisał i postawić mi: 4 3 albo nawet 2 😭 :( :( :(

to znaczy nie było tam bluzg, on sam o to prosił...ah mogłam nic nie pisać albo nie oddać tej głupiej karteczki! :( egzamin pisalismy 2 tyg temu, a w ten wtorek stawialismy oceny natosmiat on chce dac oceny 1 czerwca czyli do piątku od wtorku miał czas dojść co kto i jak i obniżyć oceny :( może nawet nie zdam :( :( :(

Gość mamanadziii
no to brawo 🖐️

nie no żartuję :classic_cool: trochę wyższą notę mu dałam i w skali 5 stopniowej ... ale pewnie byłam zbyt krytyczna, powinnam mu była napisać 5, że było cudownie i wspaniale...:( doszedłby że to ja i może podwyższyłby :( w sumie starał sie ... no nie wiem co teraz bedzie... :O :O :O

Gość studencik,
ja w przypadkach oceniania daję ocenę dobrą lub jeśli jest taka opcja, nie mam zdania a jest kilku wykładowców, którzy dla mnie są nikim

anonimowo? i po tym jak oni wystawili już? ja na przykład miałam w zeszłym semestrze jednego &$^^#$%^$%@^# :/ któremu chciałam dać 1/1/1/1/1 ale że on mi dał 5 (a mojej koleżance 3 :classic_cool:) to mu też dałam 5

Gość manio ciekawski=)
taka wymiana wzajemna :D

a u nas jakoś dziwnie, raz była ankieta w internecie potem znikneła potem znowu rozdawali na papierku raz przed końcem zajęc przed wystawieniem ocen raz po :O no ale ten gość chciał jeszcze dla samego siebe, a teraz mi przykro, bo widać, że wrażliwy jest, nie szły mu te wykłady :( mogłam se darować wymagania i narysować kwiatek 🌼 o taki tak to nic dobrego mi nie przyjdzie a jemu bedzie smutno :( zresztą nie bylam taka zla, ale pewnie inni mogli pocisnąć :( czasami śmiali sie z niego :( 😭

Gość a zatem jaki jest sens?
"anonimowo? i po tym jak oni wystawili już? ja na przykład miałam w zeszłym semestrze jednego &$^^#$%^$%@^# :/ któremu chciałam dać 1/1/1/1/1 ale że on mi dał 5 (a mojej koleżance 3 ) to mu też dałam 5 " no jaki?

no taki sens, że uczelnia ma dostęp do ocen i może go zatrudnić albo nie zatrudnić w zależności od tego czy ma dobre notowania, czy studenci są zadowoleni... ah 16 latek... mam teraz okropniejszy problem... sama nie wiem czy mogę tu o tym pisać... kobiety to szmaty i dziwki!!! :( :( (i nie chodzi tu o żadnego faceta...:( )

Ty nie ... ale są takie szmaty w moim otoczeniu...jeju zatłukałbym ją! 😠 ma ktoś patent jak sie włamac na fejsa ? cholera...znałam jej hasło kiedyś... :classic_cool: ale boje sie że dowie sie że to ja sie logowąłam...co robić co robić

nie wiem czy mogę o tym pisać...poza tym pomyślisz, że jestem pusta und durna albo ktoś inny tak pomysli :D chodzi o moją dawną koleżankę z uczelni...wpierdala sie w moje towarzystwo! wszyscy mają jej dość... no i ta moja kumpela nie wiem co z nią zrobić ale mam coś czego ona chce ta druga też jest jakaś psychiczna,niby słodka i miła a taka manipulantka mam dość ludzi :( znowu 😭 pogadam z nią? a może zrobiła mi to na złość? nie wiem...ta gruba szmata dodała moją śliczną koleżankę do znajomych a ta ją przyjeła!

oj sie przejmujesz - ja tez jestem pusta und durna :P w dodatku zydowka i masonka i nie chce miec meza-polaka :D takze nie przejmuj sie, tylko mow o co chodzi

Tak jakoś. Wgl. mam dylemat. Doradźcie mi! Otóz zrobiłam prezentacje, ale wszystko zerżnęłam z pewnej strony no i trzeba podać źródła, prawda? Dać tą stronę, czy nie? To będzie uczciwe ale jednak wkopać samą siebie? A może nikt tego nie sprawdza? :D:D Kurde nawet kolejność foteczek mam taką samą :(

na pewno nie katoliczka, wiec i tak jestem zle postrzegana w tym kraju to jak nie chcesz opowiedziec o tej znajomej to mow o tym dzieciaku

sztuka średniowiecza na historię :D:D Zrobilam jakoś 50 slajdów ponad, starczy? Kurdęęęę sama już nie wiem.

no przecież już napisałam o co chodzi :D tam wyżej skizto nie poznaję! ściagnęłaś prezentację no wiesz :P hmm za moich licealnych czasów, nauczyciele nie ogarniali za bardzo internetu i można było wciskać kity typu ściągasz coś skąds a w bibliografii dajesz ksiazki których w życiu na oczy nie widziałaś :D ale nie wiem jak jest teraz