Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatutatu

Jestem grubą świnią :[[

Polecane posty

Gość Tatutatu

Mam dość swojego życia. Jeszcze pół roku temu byłam chuda, szczupła...a teraz? Nie mogę patrzeć na siebie, ciągle żre. Nie wiem czy spowodowane jest to stresem? Kiedyś miałam lepszą przemiane materii...nie wiem co robić, zle sie czuje, jestem osłabiona i nie mam na nic siły. Nie umiem nad sobą zapanować. W anoreksje na pewno nigdy nie popadne, bo jestem zbyt slaba i leniwa świnia, a w to popadaja tylko madre i ładne dziewczyny. Czasami sie zastanawiam czy to żarcie jest mi wgl. Potrzebne?

Gość Tatutatu
Jeszcze dzisiaj na noc zjadłam czekoladę, no zabiję się, jestem obleśna, nie zasługuję na nic

Gość Tatutatu
Powinnam teraz biegać na bieżni za karę ale nawet jej nie mam, ten tłuszcz we mnie zostanie i się rozpłynie i będę jeszcze bardziej spasła, nienawidze siebie

Gość Tatutatu
Jeszcze te pół roku temu musieli mnie zmuszać do jedzenia, o jezu jaka ty chuda, musisz coś jeść sratatata no to żarłam jak opętana i teraz mam sadło i grubą dupę i ryj, co oni ze mną zrobili

Gość gellwe
to przesteń żreć. amen.

Gość Tatutatu
Ale ja się zemszcze na nich i udowodnie im że potrafie być taka jak kiedyś-szczęśliwa, muszę po prostu muszę, choćby nie wiem za jaką cenę

Gość Tatutatu
Okej-przestanę! Muszę! Bo jak nie to nadal będę beznadziejną krową z sadłem na dupie. Dzisiaj wszystko zrozumiałam, nie potrzebuję jedzenia... A jak tylko coś tknę to się zabije chyba

Gość gellwe
przestań! bądź super! :classic_cool:

Gość Tatutatu
Boże dlaczego mnie tak ukarałeś, za co? :[ Dlaczego przez tyle czasu nie powiedziałam sobie STOP?! Już dawno powinnam to zrobić! Tchurzostwo? Ucieczka przed problemami? KONIEC! Myślicie że tylko tak gadam bo mam chwile słabości? Nie! Teraz już zrozumiałam

Gość Tatutatu
Tak przestanę, masz rację! Przepraszam, ale naprawdę mam już dość siebie i tego wszystkiego, nie mam żadnych planów na jutro, na przyszłość ale mam jeden cel-przestać żreć bo to mi nie daje szczęścia

Gość gellwe
a widzisz:P skoro bez żarcia lepiej, to po c o się katować? :P

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa
Chrum chrum chrum :classic_cool:

Gość Tatutatu
Myślicie że jak przestane nagle źreć to będę taka chuda jak kiedyś?

Gość Tatutatu
Chcę się zagłodzić, chociaż na tydzień, dwa, na początek-poczuć jak to jest...ale czy ja będę jeszcze taka jak kiedyś...bardzo tego pragnę wtedy zacznę wszystko od nowa, muszę się odizolować od tych złych ludzi którzy mnie w to wpędzili

Gość Tatutatu
Zaraz, zaraz przecież to moja wina! Muszę się odizolować od samej siebie! Wyrzucę swoje wszystkie złe wspomnienia i zacznę od zera. Ale byłabym dumna gdyby jednak CI ludzie zobaczyli za kilka miesięcy moje kości-moje nowe ja!

Gość Tatutatu
To może się udać, wątpicie?

Gość Uroczy Roman
Ludzie to mają Cię w dupie. Na chuj się starać dla jakiejś anonimowej trzody ?

Gość gellwe
jak jesteś uparta, to się wszystko uda:)

Gość Tatutatu
Pewnie tak- ale zobaczycie! Jeszcze wstawię kiedyś tu swoje zdjęcie-idealne, nienaganne. Moje życie obecnie jest do dupy ale to moja wina byłam, jestem głupia ale musi się to zmienić, musi :[

Chrum chrum chrum chrum chrum :classic_cool:

Gość Tatutatu
Nawet nie wiecie jaka byłbym dumna gdyby udało mi się osiągnąć tą chudość :[ obecnie jestem zerem, śmieciem

Gość gellwe
trzymam kciuki! aż mnie zmotywowałaś do ćwiczeń, serio:P zaczynam, za miesiąc wielki dzień! :)

Gość badz silna
nie poddawaj się będę trzymał za ciebie kciuki tylko musisz się przemoc .Najgorszy jest początek ,później będzie z górki .Dieta ,tzn jedz mniej i codziennie cwiczenia

To może opowiem taki żart Dwie świnie wpieerdalają z koryta, nagle jedna sie zrzygała, na co druga: - nie dolewaj bo nie zjemy ((:classic_cool:))

Gość Tatutatu
Nikt we mnie nie wierzy :[ nawet sama nie wierze, ale już czuje wstręt do jedzenia- to już wbrew pozorom coś

Gość gellwe
Znam ten żart na pamięć, od zawsze, nawet nie wiem, skąd:P "...Wieprz i świnia niemyta spod Bremy Żarli w sposób łapczywy i niemy. Gdy wtem świnia niemyta Zwróciła do koryta. 'Nie dolewaj' - rzekł wieprz - 'bo nie zjemy'."

Gość grubba..
dwa tygodnie głodówki nic ci nie dadzą. po pierwsze nie dasz rady a jeśli dasz to tylko jeszcze bardzej osłabisz tym swoją przemianę materii...nie mówiąc już o wypadających włosach i innych skutkach głodówki...a kilogramy po głodówce wracają jeszcze szybciej. nawet jeśli nie jesz już tak dużo to organizm tworzy tłuszczyk żeby zabezpieczyć się przed kolejną głodówką. trzeba ćwiczyć i jeść zdrowo. to jest metoda na pozbycie się nadwagi.

A jak wygląda twoja dieta, jesz takie normalne jedzenie jak ludzie czy kupujesz pasze dla nierogacizny z rzepaku?

Gość gellwe
Hej, ja wierzę! Od teraz wierzymy w siebie nawzajem! :) za miesiąc j pokażę się z dumą z płaskim brzuchem, ok? A ty, gdy schudniesz. Będą zbierać szczęki z podłogi:P

Gość Tatutatu
Dziękuję tym którzy może to czytają ,fajnie że jesteście. Siebie również zmotywowałam gdy usłyszałam od pewnej osoby że nie jestem już taka wychudzona jak kiedyś tylko normalna czyli gruba a nie chcę taka być, bez kości jestem nikim. Tłuszcz mnie zniszczył, moje dawne Ja...