Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatutatu

Jestem grubą świnią :[[

Polecane posty

Gość zszokowanaANA
juz sie boje cokolwiek tu polecac bo w innym poscie omal mnie za to nie zlinczowali, a chciałam tylko podzielic sie moim znaleziskiem w necie...ale co mi tam bo mam dla ciebie rozwiązanie..zobacz sobie tu http://oferta-all-inclusive.interkursy.pl/p/14590

Gość Tatutatu
Jem praktycznie samo śmieciowe żarcie, nie mam czasu na diete , gotowanie i takie tam inne pierdoły! Wiem że głodówka nic nie da! Ale to tylko pozory. Stosowałaś ją kiedyś? Wiesz jak to jest ? Wątpie. Po pierwsze po głodówce tracisz apetyt na słodycze i śmieciowe rzeczy, masz więcej sił, pijąc w tym czasie dużo wody oczyszczasz organizm. Po takiej głodówce mogę ewentualnie zacząć dietę

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa
Tutaj znajdziesz diete dla siebie: http://tiny.pl/hpvp6 Stosuj sie do niej i bedzie gites

Gość grubba..
to nie wątp bo głodówke stosowałam. a wiesz jak to jest gdy po tygodniu mdlejesz na środku miasta? poza tym głodówkę zaczyna się od tzw wejścia w nią. umiejętnego. później trzeba z niej jeszcze umiejętnie wyjść. chce dla ciebie dobrze bo wiem czym to się kończy...ale wiem też że i tak mnie nie posłuchasz;) człowiek uczy się na własnych błędach chociaż mam nadzieję że tobie się uda:)

Gość Tatutatu
No i generalnie przed chwilą tak się poryczałam, przypomniałam sobie te ich słowa. No jedz, jedz, ku**a! Co oni sobie myśleli? Chcieli mnie zniszczyć, udało się ale tylko na moment. Teraz czuję już tylko wstręt. Nowy miesiąc - nowe życie. Nie będzie ciężko, to jest silniejsze odemnie

Nowy miesiąc - nowe tycie :classic_cool:

Gość Tatutatu
Piotr-niewiem kim jesteś ale nie działasz na mnie, pisz sobie co chcesz.Ja wiem jaki mam cel , nie zmarnuję tej szansy. Tycie nie wchodzi w grę. Tylko chudnięcie, tego pragnę. Tłuszczu się brzydzę-uwierz.

Makowcom i sernikom sie nie oprzesz :classic_cool: Kalorie czają sie za każdym rogiem

Gość Tatutatu
Mogę nawet się wykończyć kosztem tego, nieistotne. To co dzisiaj usłyszałam uświadomiło mi wszystko. To jaka jestem ochydna, obleśna i gruba...

Gość Tatutatu
idę jeszcze coś zjeść. jestem głodna jak dziki wieprz!! muszę się nażreć. nie będę się na głodnego odchudzać.

Gość Tatutatu
Jakoś nie przepadam za makowcem i sernikiem-fuj,Ble...tłuszcz, cukier i mąka na sam widok bym wymiotowała-doprawdy.

Gość Tatutatu
Niezły masz ubaw podszywie co? Szkoda że nie wiesz co się dzieje w mojej głowie, myślach, ciele. Nie wiesz co to ból, smutek i samotność? Nie wiesz czym jest anoreksja? Bo tego pragnęłabym w tej chwili najbardziej choć wiem że to głupie ale czuję że ona jest coraz bliżej

Gość grubba..
pogadamy za miesiąc czy tak warto było się katować żeby jeszcze bardziej przytyc i osłabić organizm. też kiedyś mówiłam tak jak ty. i chociaż już wróciłam do swojej prawidłowej wagi (nie dzięki głodowce) to efekty głodówki odczuwam do dziś. no ale próbuj, próbuj.

Gość sdfgbfdeedwa
wiem co czujesz :( jestem w tej samej sytuacji co ty :(

Gość sdfgbfdeedwa
od jutra nic ie jem :(

Gość Tatutatu
Myślicie że będę miała chwile słabości? Że za kilka dni będę tą samą krową która żre? Nie, to jest niedopuszczalne. Jeśli tylko coś tknę to wam o tym przypomnę albo zapiszę na kartce, ale na pewno nie będzie to nic niezdrowego. Moim planem jest głodówka, od jutra więc w tym czasie nie bede nic jadła

Gość www.podszyw
anorektyczka z nadwagą:D jeszcze dzisiaj w nocy będziesz w lodówce siedziała a ty już o jutrze nawijasz

Gość Tatutatu
Kto nie ryzykuje ten nie wygrywa czy jakoś tak...ja narazie w życiu nic nie wygrałam więc może chociaż nad tym zapanuję...

Gość www.podszyw
wygrasz pieczonego prosiaka!! mmm pycha:p

Gość Tatutatu
Lodówka pusta szczęściarzu Ty nawet nie wiesz do czego ja jestem zdolna jak się na coś uprę. Chcę kości i muszą być kości- innej opcji nie ma. A jeśli coś zchrzanie wtedy będziecie mogli mnie wyśmiać. Nie dopuszczam nawet takiej myśli wiecie. Obudziła się we mnie dawna ja, wtedy nie myślałam o żarciu...teraz powoli czuje ze coś się zmienia. Nikt mi nie przeszkodzi

Gość www.podszyw
ahahaha będzie beczeć czemu tak mało było:D

Gość www.podszyw
tak to jest jak się nie chce dupy ruszyć tylko się siedzi i żre. prosie

Gość Tatutatu
Grubba a ile ważysz teraz jeśli mogę wiedzieć? Kiedyś widziałam na you tubie filmik pewnej laski która stosowała dwu tygodniową glodówkę i codziennie zdawała relacje z dnia- biegała, ćwiczyła-chudła w oczach. Pózniej była taka szczęśliwa jak nigdy-możliwe?możliwe.

Gość www.podszyw
spaślakiem byłaś, spaślakiem jesteś i spaślakiem pozostaniesz. amen.

Gość Tatutatu
Tak wiem-jestem grubą krową...może po prostu za daleko to wszystko zaszło...objadałam się i zapominałam o problemach, siedziałam, płakałam-taka mała depresja. Ja nie wiem jak mogłam tak żyć. Aha apropo fastfoodów to nigdy bym ich nie tknęła. Chciałam się już nawet zabić...ale po co jak mogę być taka jak kiedyś..chuda i szczęśliwa