Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KataSZYNKA

czy jesteście NAJŁADNIEJSZYMI KOBIETAMI jakie mieli Wasi faceci?

Polecane posty

Gość KataSZYNKA

cześć, laski:) wiem, że temat może troszke głupi i próżny... ale chciałam się zapytać- jak to jest z Waszym wyglądem i związkiem- czy wasi faceci mieli inne dziewczyny i czy były one ładniejsze? jeśli tak, to jak sobie z tym radzicie?:))

Gość ghrrrhhrr
na szczęście tak :P Chociaż nie miałam zbyt dużej konkurencji ponieważ przede mną była tylko 1

Gość oprototuy
No to ja jakoś miałam szczęście, choć moim zdaniem jestem bardzo przeciętna, trafiałam na przystojniaków, którzy o dziwo byli mna zainteresowani, ale zawsze miałam gadane i dobre poczucie humoru, więc chyba to było ważniejsze, teraz jestem z facetem za którym oglądają się kobiety gdy idziemy razem, troszkę czasami mi przykro ,że za mną nikt się nie ogląda ale trudno :) No i miał taką piękną dziewczynę, był z nią wiele lat, na początku byłam zazdrosna, teraz wiem ,że oddany jest tylko mi więc jakoś nie ma problemu.

niestety NIE... miał przede mną laskę, która rzuciła go dla 50-letniego kolesia!!! powaga! (ona ma 22 lata) już dwa razy jak sie upił to za nią płakał;/ damnnn, po co ja znim jestem?