Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aloaaloaaloa

Udawalam dzis orgazm

Polecane posty

Normlanie nie mam z tym najmniejszego problemu ale dzis udawalam ;) Kobietki macie tak czasami?

Gość j.w...,
pomyliłas działy dziewczyko ;

Gość ghrrrhhrr
a po co to zrobiłaś?

Gość fggf
no i jazda

Gość skiusie
to objawy demencji starczej

zdziwilbys czy zdziwilabys sie, ale wyjatkowo nie chcialo mi sie dzis do konca pojezdzic wiec poprostu udawalam :) Pochwa nigdy nie jest zuzyta, widac niewiele sie znasz :)

bo normalnie, w taki zwykly dzien mam orgazm w 2 minuty ;) ale co Wy mozecie o tym wiedziec dzieci :)

Gość ghrrrhhrr
Potrafię zrozumieć kobiety, które udają bo już im się nie chce dalej kochać Jednak nigdy nie zrozumiem kobiet, które udają po to żeby facetowi było przyjemnie z tego powodu. Przecież to głupota totalna.

Gość ghrrrhhrr
ale inną sprawą jest udanie orgazmu dla świętego spokoju a co innego udanie orgazmu żeby facetowi było miło. Niechby lepiej się postarał a nie ma się cieszyć mimo, że jest kiepski w te klocki. Często kobiety nigdy nie osiągają orgazmu z własnej winy przez głupie udawanie.

bo tak sie zastanawialam............ wiele kolezanek opowiada mi ze udawaly orgazmy, badz ze mimo staran partnera nie udalo im sie ich osiagnac.....i dzis wlasnie sama tego doswiadczylam ;) Popropstu nie chcialo mi sie wiecej...............

Gość mloda mlodax
Ja nigdy nie udawalam, jak nie mogę dojść to mówię wprost. Może i jest mojemu przykro, ale nie będę robić z.siebie idiotki i kłamać :p

Kochanie ja zawsze prawie osiagam orgazm, co to za dzieciece teorie? Poprostu chcialam sie podzielic tym ze tym razem mi sie to nie udalo i tyle. Normalnie to znajduje sie w elicie szczesciar ktore nie maja z orgazmami problemow ;)

chcialam tylko wiedziec czy inne kobitki tez tak maja, nie jestem gowniara i wiem skad i jak czerpas przyjemnosc, a takie akcje zdarzaja mi sie nieczesto, powiedzialabym ze nawet wyjatkowo rzadko ;)

Gość mloda mlodax
Ciągle się tlumaczysz tym że jesteś stara i że brak orgazmu zdarza ci się niezwykle rzadko, więc po jaką cholerę udawać zamiast raz na parę lat powiedzieć facetowi że dziś jednak nie dojdziesz? :p trochę dziwne co nie? Ja wspolzyje od 2och lat i 3 razy zdarzyło się że nie doszlam. Powiedziałam facetowi i tragedii nie bylo.

Gość czikilinka 22
Czasem mam wrażenie że starsze babki mają jakieś problemy lub niezłe kompleksy. Udawanie orgazmu jest żałosne. Ja szanuje swojego partnera ( z wzajemnością) i nie widze sensu robienia teatru z udawanym orgazmem tylko żeby on się dobrze poczuł. :)

no ale bez przesady taka stara to nie jestem :) nie mam nawet 30 ;) Spadam stad bo tu sami gownairze :) Nawet sie spokojnie nie mozna o cos zapytac :)

Gość czikilinka 22
Ależ możesz zapytać. Dostalas odpowiedź. Tylko nie taką jakiej oczekiwałas :p " gowniarze" mający 20 kilka lat którzy szanują swoich partnerów a nie zgrywaja idiotki w lozku widocznie ci nie pasują...