Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NothingCanEverComeBetweenUs

Czy to normalne ze siostra dyryguje moje randki?

Polecane posty

No wiec tak: Ja mam 21 lat, moja siostra 18. Siostra jest bardzo atrakcyjna, strasznie duzo chlopakow chcialo umowic, wiec ma troche wiedzy w tych sprawach. Teraz szykuje sie zaprosic jedna dziewczyne na randke a ona mowi mi co JA mam jej pisac, co mam robic dokladnie na randce z nia itd. Wczesniej tez tak bylo, w sumie robilem i pisalem dokladnie to co ona mi mowila i tamta dziewczyna byla zachwycona(slyszalem od znajomych). Niestedy z jej glupoty zerwalismy. Teraz mam fajna na oku, tylko kurde czy ja nie powinienem byc troche bardziej samodzielny?

Gość Posłuchaj siostrę
naprawdę wie co Tobie doradza, jest Kobietą...

Gość no chyba najwyższa pora
to nie siostra będzie się spotykać z dziewczyną tylko ty. doradzanie doradzaniem ale chyba jakiś rozum masz.

Powinieneś. W końcu to Twoje życie, a nie siostry. Dziwi mnie, że tak bardzo jest wtajemniczona w Twoje związki.

Problem jest w tym, ze to jest osoba ktora ona bardzo dobrze zna! Przez co angazuje sie nawet podwojnie. Caly czas daje mi rady, mowi co robic, czego nie robic. Wczoraj powiedziala, ze zrobi mi dokladny plan co ja mam z nia robic na randce aby byla dla niej udana i niezapomniana. Glupio sie czuje, no zupelnie jak jakis leszcz

no to niech zrobi plan a ty zrobisz swoje i tyle. kurcze nie masz 10 lat juz.

Ona sie w to wczuwa bo to glownie dzieki jej zaczalem pisac z ta dziewczyna. Ona mi sie od zawsze podobala, jednak dziwnie czulem sie bo to kolezanka siostry. Siostra mowila mi, ze ona caly czas o mnie gada. Ostatnio byly razem na wyjezdzie w Krakowie to niezle nadawala o mnie.

jestes pewien, że masz 21 lat?

Tak Naleze do osob bardzo skrytych i niesmialych. Siostra jest bardzo towarzyska, otwarta, troche moje przeciwienstwo. Kolezanke ma boska.

to weź część tego co siostra ci podpowiada ale nie całość. z jakiegoś powodu koleżance spodobałeś się taki jaki jesteś i taki pozostań. wyjdzie coś z tego to wyjdzię, nie to nie.

I pieprze sie z bratem.

Gość Flffjtdjxryryhsjhje
Heh dorosnij

Gość Flffjtdjxryryhsjhje
Z bratem sie pieprzysz? Uwazaj, zeby w gazecie o tym nie napisali :)

Gość siostra może i udziela Ci
cennych wskazówek ale dziewczyna ma się w TOBIE zakochać a nie w swoim ideale z którego zwierzyła się Twojej siorze a ta Cię urobi pod tym kątem. jesteś dorosły rusz mozgiem, może z tamtą dlatego się posypało bo wlasnie pokazaleś siebie i tej lasce to nie odpowiadało. a Ty jak wiecznie będziesz zgrywał kogoś kim nie jesteś tylko pacynkę swojej siostry nie stworzysz udanego związku. chyba, że jesteś tylko bezmyślną ciotą potrafiącą wykonywać polecenia notabene, widać, ze słuchasz poleceń 18latki bo tylko niedojrzałe egoistki chcą faceta którego celem życia jest dogodzenie kobiecie.w związku ważne są obie osoby, nei może on się koncentrować na tym że jedna ciągle podpasowuje się pod drugą osobę mówiąc to co ona chce usłyszeć, robiąc co ona chce itd

Chuj ci do tego z kim sie pieprze. Cocaine child myslisz ze tak zrobic?

no raczej! siostra bedzie najlepsza skrzydlową, do tego jesli jest atrakcyjna i w ogole to nie mogles lepiej trafic, jeszcze niejedna razem poderwiecie ;)

Gość rób tak bracie
kurwa co za zjeby

Yak wlasnie zrobie cocaine child.

zobaczysz ze na poczatku bedzie Ci tak pomagac i mowic co robic itp a pozniej juz sam elegancko zalapiesz ta gre damsko-meska ;)

Okey.

Gość ej, kokainowiec
"siostra bedzie najlepsza skrzydlową, do tego jesli jest atrakcyjna i w ogole to nie mogles lepiej trafic, jeszcze niejedna razem poderwiecie" yyyy, nie bardzo jakoś sobie to wyobrażam. jak się ma atrakcyjność siostry do jej ewentualnej bratowej? wytlumaczysz?

Gość słuchaj baby to poruchasz
;)🖐️

to ze jak wchodzi z atrakcyjna dziewczyna do klubu to wszystkie inne to zauwazaja i maja rozkmine a on juz na wstepie ma lepszy start

Gość ej, kokainowiec
może miałeś na myśli remizę a nie klub? tak czy owak współczuję takich kobiet, ale swoj do swego ciagnie

Gość najlepszy seks po kokainie jes
t

Gość ej, kokainowiec
widze poziom intelektualny oszałamiający. ale jak pisałam pustak do pustaka ciągnie🖐️

Gość ej, kokainowiec
Spoko, pokazujesz jedynie swoje prostactwo i ubogie słownictwo. Ale dobrze, że się przyznajesz, że by odpowiedzieć ciut mądrzej musisz pogłówkować solidnie, autor pewnie weźmie to pod uwagę czytając Twoje rady.