Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NothingCanEverComeBetweenUs

Czy to normalne ze siostra dyryguje moje randki?

Polecane posty

Gość do cocaine child
Fajnie jest po kokainie? :P

No kurde patrz jak mnie przejrzalas. Bije pokłony przed Twoim niebywałym talentem psychoanalitycznym, który jest niemalze jak szósty zmysł skoro 3 czy 4 wypowiedzi wystarczyly abyś tak trafnie zaszufladkowala mnie jako wiejskiego głupka. Winszuję równiez wspaniałych rodziców, ktorzy zapewne wiele czasu i energii poświęcili na twoje jakze udane wychowanie, przeprowadzając cię przez kolejne meandry wysublimowanych zagadnien i lamiglowek intelektualnych. Zapewne prowadzili z toba rowniez dlugie dysputy filozoficzne, co pozostalo nie bez wplywu na twoja porazajaca wrecz elokwencje, zakladam rowniez ze dzieki temu jestes swietnym oratorem oraz erudytą. Ja niestety od dziecka zapierdalam w polu i jedyna ksiazka jaką przeczytalem to Łysek z pokładu idy, a wlasciwie to bylo streszczenie i to przeczytane z pomoca miejscowej nauczycielki polskiego. Ojczulek nauczył mnie jak dobrze zażynać świniaka i pędzić bimber. Słoma z butow wystaje mi tak bardzo ze mogę nią karmić okoliczne krowy. No, to jak juz sobie to wyjasnilismy to mozesz mnie teraz pocalowac w jajka ;) pozdro

Gość gbbbbb
ciesz się, że masz taką siostrę moja ma mnie w dupie, a z koleżanką żadną mnie nie zapoznała ciesz się naprawdę

Gość NothingCanEverComeBetweenUs
NothingCanEverComeBetweenUs I pieprze sie z bratem. Od tego to wszystko pozniej podszyw

Juz zrobilem sobie nick na czarno i zaden kretyn nie bedzie sie wiecej podszywal. A siostra zawsze chetnie mi pomagala, wiec jest spoko. Bardzo mnie pocieszala po tym jednym rozstaniu rowniez. Tak czy siak jestem w trakcie rozmowy z ta dziewczyna, i raczej bede sluchal siostry bo one dorbze sie znaja i ona bedzie wiedziala jak wypasc najlepiej przed tamta.

Gość Breathhh
E tam fajnie masz;p Ja podobnie jak osoba ktora sie wypowiedziala mam siostre ktora ma mnie gdzies, wstydzi mnie sie i calyc zas zartuje:) Wiem podobny, ona 18 lat ja 20:) A to ze Ci pomaga to naprawde fajnie

Pomoc fajna, ale niech to będzie tylko wskazówka. Bo nie wiem czy wiele kobiet chciało by być z facetem co mu ich siostry dyktują smsy :O

niezłe jaja ten topik :) Powaznie żyją w polsce takie idiotki jak autorka tego tematu?