Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marabelka

Niewidoczny pęcherz moczowy w 12 tygodniu...

Polecane posty

Gość marabelka
Mamo babelkow-zazdroszczę Ci Twojego optymizmu i w ogóle siły na czwórkę dzieci. Ogromne brawa! :) Ja się zastanawiam,jak z 1 sobie dam radę,a tu proszę,są lepsze i gorsze dni,ale nie użalasz sie nad sobą.

a no, był synuś od początku na cały ekran mam widok potwierdzający płeć

Gość marabelka
Super :) Ja to się zastanawiam,czy faktycznie córka,ale słyszałam,ze narządy żeńskie się później rozwijają,a żeńskie wcześniej.

Gość mama babelkow
Nie ma co sie martwic czy uzalac tylko brac co nam daje zycie a ty poradzisz sobie bardzo dobrze nabierzesz wprawy i wszystkie niepewnosci znikna:)

Gość marabelka
No tak,ale człowiek taki durny,ze ma lęk przed nieznanym :)

Gość gość
Marabelka, Czy moge zapytac, jak ulozyla sie Twoja historia?..

Gość gość
Do tych co czytają, bo mogą miec podobny przypadek: byłam na usg w 12 tyg i lekarz nie widział u dziecka pęcherza moczowego. Od razu zaznaczył, ze moze być niewidoczny, bo jest opróżniony i wtedy go nie widać. W sumie to nie przejęlam sie tym za bardzo do czasu gdy... zajrzałam do netu. Naczytałam się o braku nerek itp. i przez 2 tyg. gdzieś ten niepokoj byl. Dziś, po 2 tyg., bylam na usg i pęcherz sie znalazł :) W sumie to lekarz niepotrzebnie mi mowił o jego "braku" bo na tym etapie jego uwidocznienie nie jest obligatoryjne, ale tez moja wina, ze dalam sie wkrecic w historie opisane w necie, te pesymistyczne... Pisze to po to, by moze uspokoic jakas rozedrgana duszyczke ;)