Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 santiega

gubi mnie chleb

Polecane posty

Go艣膰 santiega

i temu nie moge schudne moge nie jesc ryzu , makaronow, kasz ziemniakow ( jem sporadycznie, b, rzadko) bo nie [przepadam ,ale chlleba zjem naweet 6 kromek dziennie , dobrze ze do poludnia ale jak sie od niego odzwyczaic?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zacznij go piec sama
ja tak robie. robie go w 15 minut - mikserem:) 2 szklanki otrab owsianych, 1 szk. otrab pszennych, 1 szkl. kefiru 0 proc. tluszczu, 1 serek wiejski 3 proc. tluszczu, p贸艂 szklanki m膮ki kukurydzianej, 2 艂yzeczki proszku do pieczenia, 3 jaja (bia艂ka ubij na piane - i zmieszaj je na koncu z reszt膮), 3 zmiazdzone z膮bki czosnku, p贸艂 lyzeczki soli, ja dodaje troche czarnuszki i namoczonych wczesniej suszonych pomidorow - do smaku, mozna dodac tez troche 艂uskanej dyni lub pestek slonecznika. 1 godz. 30 min. w 220 stopniach w piekarniku - zosatwic po wylaczeniu w 艣rodku. Piec w foremce podluznej, koniecznie wylozyc j膮 papierem do pieczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nie jem chleba
praktycznie w ogole od konca lutego. Bardzo rzadko pi臋tki, bo je uwielbiam, a tak to mo偶e zjad艂am z 10 kromek przez te 3 miesi膮ce. My艣lalam ze wiat sie konczy na chlebie ale sie myli艂am :) od ok 2 tyg kupuje sobie taki pe艂noziarnisty, ci臋偶ki, ciemny, mokry chleb, cos jak by pumpernikiel. Zawsze lubi艂am kanapki :) tym bardziej wiosna, kiedy pelno jest sa艂aty, pomdor贸w i rzodkiewki :) Jedna kromeczka w zupelno艣ci wystarczy :) nawet wiecej sie nie zje. Przez te 3 miesiace alternatyw膮 dla mnie na 艣niadania by艂y: - 2 艂y偶ki p艂atk贸w owsianych + 2 艂y偶ki otr臋b贸w granulowanych + 250ml mleka - 2 jajka z majonezem - sa艂atka, np pomidor, ogorek, camembert itp... Poza chlebem wyeliminowa艂am praktycznie zupe艂nie ziemniaki, te偶 mog艂abym policzy膰, ile razy je jad艂am :) i te偶 ie 艣wiat nie skonczyl ;) ze slodyczami bylo najciezej, ale tez mysalam ze bedzie gorzej. Pierwsze efekty naprawde mobilizuj膮. Gdbybym jak zwykle rzuci艂a diete po pierwszym tygodniu nie dosz艂abym do tego co osiagnelam. Nie 膰wicz膮c za wiele - czasem rower, czasem basen, czasem aerobik i czasem kilka minut steppera - schud艂am w 3 miesiace 11 kg. A no i wiadomo - musisz sie ogolnie jako艣 ograniczyc z jedzeniem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 0838yrhf
ja chleb uwielbiam , zjadlam dzis 4 kromki ciemnego ale lekarz mi powiedzial zeby nie jesc caly zcas cimnego chleba , do tego brazowego ryzy i innych produktow blonnikowych , bo potem mozna miec problemy z zoloadkeim , wiec wszystko ale z umiarem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to gdzie?
hahaha skoro zjadasz 6 kromek do po艂udnia, to nie tylko chleb ci臋 tuczy :D Bo nie wierz臋, 偶e od po艂udnia ju偶 nic nie jesz... Po prostu 偶resz zamiast je艣膰 i efekt jest jaki jest :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 santiega
jem pozniej , ale sa to owoce, warzywa, jogurty, serki, czasem zjem loda czy kaalek ciasta ale nie jem praktycznie ziemniakow, ryzu.kasz itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 santiega
od ponioedzialku przechodze na diete p0laz poludniowych, tam jest chleb zakazany w 1 fazie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam na to dobry spos贸b
nie jem chleba w og贸le, bo gdybym zacze艂a to na jednej kromce si臋 nigdy nei ko艅czy kupuj臋 tylko bu艂ki do pracy, dla m臋偶a na sniadania jem twaro偶ek, jajko, warzywa, rybki z puszki, byle bez chleba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 santiega
tak , ale ja mam dzieci w domu i chleb jest zawsze obecny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 santiega
wlasnie jem razowy , bo mi smakuje, albo pelnoziarnisty zcsem na odmiane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 santiega
jem razowy w postaci grzanek , nie moge sie bez nich obejsc ale jak pisalam , od poniedzialku dieta plaz po艂udniowych i bez chleba :) mam nadzieje ze wytrzymam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r.j
A ja uwielbiam pieczywo, ale tylko ziarniste, ale sie troszke oszukuje:) jem raz dziennie na sniadanie i jest to jedna bulka ziarnista, ale zazwyczaj orkiszowa i przekrawam ja na 3 czesci, tak ze w sumie mam 3 kromki :) i na to jakies warzywka i serek i super snaidanie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 r.j
No i trzymam sie zasady ze wogole przesta jesc pieczywa nie moge, bo jak przez pewien czasnie bede jesc to i tak za jakis czas wroce,a wtedy moze byc to "szok" dla organizmu i wtedy dopieor moga byc skutki uboczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja slyszalam,zeby
chleb jesc rano , ile sie chce ale potem juz nie !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 :){(
rano tylko rano. potem sie spali go

Udost臋pnij ten post