Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAK ........TAK

Niscy ludzie mają gorzej w życiu, muszą się bardziej starać. Jesteśmy żałośni

Polecane posty

Gość TAK ........TAK

Ja np jestem niska i mam gorzej ,tylko 153 cm wzrostu... Pamiętam jak było w szkole, np gimnazjum; dwie dziewczyny wysokie jedna Ola 178cm sliczna, druga jej kolezaka Martyna 175, reszta dziewczyn miała 153(ja) - 170 one dwie były gwiazdami naszej klasy, najlepsze uczennice, najładniejsze, jedna dostała się na prawo w Krakowie, druga studiuje dwa kierunki jednocześnie filologie angielską i biotechnologie. Nauczyele faworyzowali te dwie dziewczyny. Podobnie jest z facetami , było trzech wysokich, 180+ Jeden z nich Daniel , ulubieniec nauczycielek mimo ze uczen kiepski , dziewczyny za nim sie oglądaly (ja tez) , nadskakiwały jak glupie, pisaly milosne listy, smsy pozostali dwaj tez byli super, reszta chlopakow to przeciętniacy albo brzydale, kurduple. W liceum tylko sie to poglębiło... Teraz mam 22 lata i widze ze wysocy mają lepiej. Niscy i niskie muszą sie starac 2x bardziej , by ktos ich zauwazyl , często są opryskliwi , albo wrecz przeciwnie nudne niesmiale ciotki. Prace tez latwiej dostac wysokiej dziewczynie niz karlicy dlugo by pisac...wylewam swoje gorzkie zale

Gość mow mi bond
Jjestem sredniego wzrostu ale jak widze laske 155. To karzeł według mnie

Gość nie łam sie
ja mam 178 cm wzrostu (na mężczyznę to mało) i wiesz co do mnie doszło po latach? To pewność siebie jest tajemnicą oni są wysocy to są pewni siebie z urzędu ty się musisz tego nauczyć. Znam faceta 160 cm wzrostu wczoraj go widziałem z piękną dziewczyną wyższą od niego i nie wyglądała na taką co by chciała od niego uciec. Zaakceptuj swój wzrost zobaczysz jest łatwiej. Mam koleżankę mojego wzrostu i ona nie ma łatwiej jest wredna opryskliwa nikt jej nie lubi i widać że ten stan nie jest od dziś. Głowa do góry

Gość TAK ........TAK
pocieszam się tym że chociaż nie muszę klękać przy robieniu loda...

Gość mow mi bond
Hahaha krasnAale nie musza klękać dobre

Gość nie łam sie
nie wybrałaś zbyt dobrego miejsca na takie pisanie. :)

Gość mow mi bond
Karzełku znalazłaś pocieszenie

Gość karle małty
Przecież jak robisz looda to nie musisz klęczeć

Gość jestes karzełek
155 to nie kobieta

Gość ffffffffffffdd
facet ponizej 170cm to nie facet tylko jakis mutant

Pierdolis uważasz za zalete bo już nie urośniesz ;)) jakbyś miała 170 też byś gadała, że to zalera. Tępe sraki haahahha

Gość huihuih
no 153 to malutko strasznie, ale uwierz mi, jak sie ma 176cm to tez wcale fajnie nie jest, bo wszystkie kobiety sa drobniejsze od ciebie. Ja bym chciala miec 168cm