Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechozol

ale daliśmy z dziewczyną plamę

Polecane posty

Gość pechozol

wczoraj kochaliśmy się w moim pokoju i starzy wrócili wcześniej niz planowali,zastali nas w tej sytacjii i chryja na całego ,zaraz zorganizowali pogadanke rodzinną ,ze jestesmy za młodzi na sex( ja mam 19,ona 18) że wszystko przed nami,najwazniejsza jest teraz nauka itp.zaczeli nas wypytywac czy stosujemy zabezpieczenia jak juz to robimy,a moja dziewczyna powiedziała o zgrozo ,ze nie ,ze mamy stosunki tzw przerywane no i się zaczeło... stara w szoku ,stary sięgnął po papierosa (chociaz rzucił zimą) zaczęli pierdolić ,ze zmarnujemy sobie zycie ,ze teraz trzeba sprzwdzic czy coś się nie zdarzyło,zaczeli wydzwaniać po znajomych ,po rodzinie czy ktoś zna jakiegoś zaufanego gina,zrobiła się taka jazda ,że głowa mała,w ciągu 2h chata zapełniła się ludzmi w ilości chyba 30 osób,wszyscy ,rodzina znajomi ,znajomi znajomych,nawet kurwa sasiedzi z naprzeciwka !! czaicie ?! ludzie po 70ce przerazeni co sie dzieje ,mysleli ,że ktoś umarł chyba :-D no ale nic jak się trochę uspokoiło wszyscy zajeli miejsca w salonie ,a w srodku my (kurwa,kurwa ,kurwa !! ) i zaczął sie obstrzał ,co ,gdzie kiedy ,w jakich pozach u kogo ,czy wczesniej mieliśmy juz partnerów ,jak sobie wyobrażamy dalsze zycie ,zę przegieliśmy ,wstyd dla całe rodziny,staruszka sąsiadka krzykneła nawet coś o zboczeńcach !!meczyli nas tak do północy kazali na koniec przysięgac ,że to się juz nie powtórzy i ze mamy skończyć ze soba przynajmniej do zakończenia nauki,zmeczeni tym wszystkim poprosiliśmy o czas do dzisiaj do 18 na odpowiedz,cały problem tkwi w tym,ze oni maja multum kasy i sa bardzo wpływowi dletgo tez rodzi sie pytanie co wybrać ,dalsze uzaleznienie od nich czy isc własną drogą bez ich łachy ale biednie ?

Gość pechozol
Najgorsze że kiedy zapytali mnie czy miałem kogoś przed nią, to powiedziałem, że tak. Co będę kłamał, w końcu kiedyś miałem chłopaka, byliśmy razem 2 lata. Jak to usłyszeli, to od pederastów mnie zwyzywali i kazali zrobić badania na HIV.:o

Gość think again
:) to jest najpiekniejszy tekst jaki czytałam na kawę zaraz go drukuję i puszczam w obieg.

Gość think again
na kafe, poplułam się:):)

Gość pechozol
Taaa, nie zesraj się z wrażenia.:o

Gość słodkamigotka
ta - cudna historia :)

Gość pechozol
nie podszywać się,wyobrazacie sobie jak się czuliśmy ? dramat ,totalny dramat

Gość Kingagagaga
hahahahha :D ojej , od samego rana tyle radości :D Uśmiałam się :)

Gość Kingagagaga
Zebranie sąsiadów,rodziny - hehehhe , ojej , jak można ? :D

Gość pechozol
Widzę, że wszyscy świetnie bawicie się moim kosztem, to miłe. ;/ Tylko ciekawe, że nie wiecie jak się wtedy poczułem...Pół nocy nie spałem, było mi przykro, płakałem...

Gość pechozol
moi starzy maja duze wpływy i duże mniemanie o sobie,ta dziewczyna to nie jest jakas moja wielka miłośc,a le sam fakt,że tak zrobili,taka siara :-(

Gość pechozol
moi starzy maja duze wpływy ojciec jest alfonsem a matka burdel mamą :o

Gość Kingagagaga
Jeżeli to prawda , i nie jest to jakaś wielka miłość to posłuchaj rodziców, a że Ci głupio- każdemu by było ;) , tylko czas pomoże na to zażenowanie nic innego,

Gość słodkamigotka
opisałeś swoją historię tak barwnie, że przypisałam ci po prostu duży talent literacki - w wyobraźni odegrały mi się te wszystkie sceny - które wybacz ale były mocno przerysowane - jeśli to prawda - to nie płacz - i postaraj się zapamiętać, tę jazdę - niech to przeżycie będzie dla ciebie odskocznią w przyszłym życiu - jak coś pójdzie nie tak - przypomnisz sobie ten moment i powiesz - a co tam nie takie żeczy już przeżyłem haha - sorki - ale ja jestem niepoprawną optymistką i moja szklanka zawsze jest w połowie pełna :D:D:D wiem, że to dla ciebie nie jest teraz wcale śmieszne - ale postaraj się spojrzeć na to z lekkim przymróżeniem oka - bo to jest lekkie szaleństwo - przecież wy jesteście dorośli i zachowanie rodziców trąci o lekką paranoje :)

Gość pechozol
to nie chodzi o ta dziewczynę tylko o fakt,bo jak poznam dziewczyne na której naprawde mi zależ to wiem czego się spodziewać ,mam się nie zakochac przez najbliższe 4 lata ?

Gość ASDFGHJKHJH
rodzice maja racje ze powinniscie sie zabrac za nauke, skoro decydujac sie na sex nie wiecie jak sie zabezpieczac:O noz sie w kieszeni otwiera

Gość pechozol
Nie mogę nie płakać, łzy same cisną mi się do oczu. Moi starzy zawiedli na całej linii, mam ich w dupie, odchodzę, nie dam się tak traktować, nie mam 5 lat!

Gość nie płacz Seba
starzy mają rację, macie zadatki na dobrą patologię

Gość pechozol
nie ma 100% zabezpieczeń ,a w razie czego sa jeszcze tabletki wczesnoporonne

Gość pechozol
dlaczego na patologię ? nie mamy po 16 czy 15 lat

Gość słodkamigotka
masz dziewiętnaście lat - nie możesz brać odpowiedzialności za postępowanie swoich rodziców - czy to jest siara ?? siara jak cholera ale nie dla ciebie - w końcu złapali cię na sexie z dziewczyną, a nie na gwałceniu śpiącej 70 letniej sąsiadki - w razie kłopotów z kumplami - olej i obróć w żart - i tyle :)

Gość pechozol
tak,tylko,ze wyszedłem na gówniarza ,któremu rodzice wyznaczaja kiedy i co ma robić

Gość zachowanie twoich rodziców
bezcenne........ :)))

Gość pechozol
Stres udzieli się też mojemu chujkowi, bo dzisiaj rano flak. ;/

Gość pechozol
Za karę nie dali mi kolacji.:(

Gość słodkamigotka
chłopie - gdzie ty chcesz odejść ?? daj spokój - rób swoje i tyle - po prostu teraz już wiesz, że sex w domu rodzinnym odpada i już :) a z pozostałymi wnioskami zgadzam się w 100 % sex bez zabezpieczenia to skrajan nieodpowiedzialność :) 2 - bierz się za naukę a sexem zajmuj się w przerwach :) a starzy mają dobre intencje - tylko lekko przesadzili z reakcją hah :) trzymaj się młody:)

Gość hihua
pechozol- szkoda, że mnie tam nie było :P Jak już pół miasta przyszło, też chętnie zobaczyłabym tą szopkę :D

Gość pechozol
Jutro będzie o tym w FAKCIE nie martw się.

Gość pechozol
nie tyle odejść co postawić na swoim ,mogęstracic przez to pewne gratyfikacje ,ale moze warto,a sex masz rację lepiej stosowac zabespieczenia,ale wczoraj jakoś tak wyszło i nie było czasu na myślenie o tym

Gość hihua
jakby co, to autograf dostanę po znajomości? ;)