Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strona prawolewa

olewani przez rodziców

Polecane posty

Gość strona prawolewa

mam przyjaciela, którego rodzice się rozwiedli. On mieszka z mamą i jej nowym facetem, a jego ojciec wyprowadził sie do innego miasta i też ma swoją rodzinę. Kolega ma 23lata, pracuje. Jego mama pomaga mu ale nigdy bezinteresownie. tzn. jak on che gdzies jechać i mama ma go podwieźć to musi jej płacić za benzynę. Ojciec jego mieszka daleko i czasami przyjeżdża w interesach. Czasem jest tak, że nie widzi syna i pół roku, przyjeżdża do miasta i się przypadkiem spotykają na mieście i okazuje się, że ojciec jest w tym mieście od ok. 5 dni a syna nawet nie poinformował. Ogólnie chłopaka olewają i on ma o to jakiś żal, przykro mu itp. Co ma mam mu powiedzieć, jak pomóc? Mówię mu olej ich, ale to chyba głupia rada. Spotkaliscie się z czymś takim?

Gość strona prawolewa
napiszecie coś?

Gość lips90
po pierwsze jest chłopakiem,więc wypada zeby sie nad soba nie rozczulal,po drugie ma 23 lata,wiec co on jeszcze robi z matka i ojczymem w jednym domu?(ja utrzymuje sie sama od 18 roku),po trzecie niech zajmie sie swoim zyciem i tez ma dystans do rodzicow,jak prawdziwie pokocha to przestanie sie stresowac cala ta sytuacja

Gość wejheeerland.
ja się całe zycie z tym spotykam, z tym,że ojciec w ogóle ma mnie w doopie i miał ze mną kontakt tylko jak chciał wyłudzać informacje na temat mojej pracy , mamy itd:O wszystko po to żeby zaprzestać płacenia alimentów. Mama.. hmm nie obchodzi ją nigdy nic, czy jest co żreć czy coś, tylko ciągnie ode mnie kase wiecznie i tak od 16-17 roku życia..a no i pije.,

Gość strona prawolewa
ale widzę, że jego to gryzie. Mówi, że jest w życiu sam jak palec.