Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmeczona Kasia...

Jestem juz zmeczona...

Polecane posty

Gość Zmeczona Kasia...

Jestem juz zmeczona tym ze ja tyram od rana do nocy z tymi bachorami, mam przetluszczone wlosy jak jakas pier*****na matka polka, a moj maz nic nigdy nie pomozie, niby w pracy cale dnie siedzi. Bylam wczesniej karierowiczka, i naprawde zaluje, ze zdecydowalam sie na 3 bachory i kompletna zmiane stylu zycia, placze i naprawde mysle nad tym czy nie powinnam tego rzucic, znalezc nianke dla dzieci i wrocic do pracy...

Gość mała mała mi
To tak zrób jeżeli takie życie Ci nie odpowiada.

wybacz ze pytam, od razu 3-ka dzieci, ja mam jedno i tez czasami nie wyrabiam.

Gość Miliana23
oczywiscie ze powinnaś to rzucic jak napisałaś skoro nie czujesz sie dobrze znajdż nianie

Gość Miliana23
nad 3 to ja bym oszlała wiec sie nie dziwie autorce zwłaszcza jak jest z nimi sama masakra

Gość 69 VFDC zaibatsu MK SF 666
Ktoś dzieci musi rodzić! Alkoholików z rent pijackich do pracy pogonić! Niech przestaną pić i trochę dla kraju popracują! Dla Polski! Dla ryżego i jego ekipy!

Gość week of view
TO CO ZA PROBLEM, SA ŻLOBKI, PRZEDSZKOLA. WRACAJ DO PRACY I SIE NIE UZALAJ, TO NIE KONIEC SWIAT

Dzisiaj płaczesz ty. Później będą płakać te "3 bachory" dla których teraz jesteś całym światem, i naiwnie sądzisz, że dzieci podświadomie nie wyczuwają twojej niechęci i braku cierpliwości. I wiesz co? Nie pocieszę Cię. Ty kiedyś, jako "bachor" również tak samo sparaliżowałaś życie swoich rodziców. Ale sądząc po tym jak podchodzisz do swoich dzieci - najpewniej również to odczułaś. Więc przypomnij sobie cały związany z tym żal, i zdaj sobie sprawę że teraz w ten sam sposób oduczasz emocji 3 odrębne osoby. Bo dziecko to nie jest jakiś twór bez charakteru i pamięci, świadomości, uczuć. To, co dzisiaj im dajesz - to wyniosą w swoją dorosłość, i to przekażą swoim ukochanym, swoim dzieciom i reszcie świata. I tak - lepsze będzie dla nich gdy zajmie się nimi niańka, która w rzeczywistości spędzi z nimi kilka godzin dziennie - tym samym mając inną cierpliwość, a ty wieczorem przytulisz je, pobawisz się z nimi i pokażesz, że matka może być kimś, kogo po prostu się kocha. Wtedy przestaniesz też niecierpliwić się i denerwować przy dzieciach więc na złe im to nie wyjdzie.

Gość efwergf
Hmmmm... bycie matką jednego dziecka nauczyło mnie jednego: na matkę się nie nadaję, męczę się, kolejnych dzieci nie będzie choćbym miała sobie fundnąć wczasy w czeskiej klinice (i tak taniej niż mleko i pieluchy przez parę miesięcy). Polecam wszystkim taki poziom świadomości czyli nie chcę - nie mam. Autorko tematu, kryzys minie. Trzymaj się.

Gość kasia marynia.
dajcie spokój to prowo