Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfgfgffg

Problem z fochami

Polecane posty

Gość fgfgfgfgffg

Dziewczyna się na mnie fochnęła (znowu :/) ale problem polega na tym że jak zaproponowałem porozmawiwać i się pogodzić, to ona odmówiła Ma takiego focha jakiego w życiu chyba nie miała. Ok ja zawiniłem ale jak zwykle ona sie czepia o drobnostki :/ Co mam zrobić ?

Gość z domu to wyniosłeś?
a na czym ta "drobnostka" polegała?

Gość fgfgfgfgffg
No bo ona pisze do swojego byłego na gadu no i jej powiedziałęm że to chyba nie w porządku wobec mnie. A ona że już mówiła że ona nic do niego nie czuje i to tylko kolega i się fochła -.-

Gość kawer ka
foch nieuzasadniony moim zdaniem, zapytaj ją czy nie ma nic przeciwko żebbyś ty pisał z jakąś byłą albo nową (tylko) koleżanką

Gość fgfgfgfgffg
Jak ja kiedyś pisałem z KOLEŻANKĄ tak po prostu to miałem awanture ze ją zdradzam :(

Gość maciura z Łodzi 96 kg
więc sam widzisz, ona coś ma jeszcze do tego byłego, pewnie robi cię w ...

Gość foch maja faceci nie kobiety
a skąd wiesz, że pisze z byłym .... Samo imię..imion jest setki np znam 5 Anek, 4 Krzyśków, 3 Adamów itd.Więc jak nie masz sprawdzonych info, a tylko cos tam usłyszałes to nie oceniaj. Moze to kolega (stary z fimrą) z pracy o imieniu jak niby ten ex.. Jelsi tak, to wyszłes na zazdrosnika. Porozmawiaj z nia. Osobiscie. Chec pogodzenia wyraza sie osobiscie. A ciemne szyby, okulary, toakie ukrywanie sie. I nie mozna teggo odczytac jako chec porozmawiania. zastanow sie. Powodzenia

Gość foch maja faceci nie kobiety
drobnostki..< Najpierw bierzecie sobie za żony kochające, wrażliwe, dobre, a potem macie fochy;żale,że ona o drobnostki...DLa takiej kobiety widac to nie jest drobnostka. Ma to widac duuze znaczenie. Ps. KOlega z pracy,mozepracodawca jesli jest w wieku parnnera ktory sie dziwnie zachowuje,to kobieta moze z nim tak poufnie porozmawiac. Co on o tym sadzi. Ja uwazam, ze to fair. I tonie byl zaden ex, nazwisko inne. Mozna spr wykazie osob z uprawnieniami. Wezcie sobie płytką babkę, to będzie wam lepiej.

Gość up and down
apperuje

Gość by the way..........
Tak tu czytam....Mnie uczono, że ZWIĄZEK SKŁADA SIE Z DROBNOSTEK. ONE TWORZĄ CAŁOSC. Wiec moze popraw te drobnostki, bo one tworzą pewną całosc. I powodują, że osoba, z którą żyjemy lub wyrazamy chec zycia jest SZCZESLIWA. A chyba na tym facetowi zależy..[znak zapytania] Bo jak nie, to niech odda pole innemu, który uczyni Ją szczęsliwa, bo on zadba o drobnostki własnie.