Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwit z pralni

Co myslicie o tej sukience?

Polecane posty

Gość kwit z pralni

Witam, nie mam się kogo poradzić a mam okazję by koleżnak z Hiszpanii kupiła mi tę sukienkę. Ta kobieta na zdjęciach to księzna hiszpańska Letizia, jestem wyższa od niej( na oko z 5 cm), mam trochę wieksze biodra i biust. Włosy mam czekoladowe, jasny brąz, bardzo jasną karnację(taką jak ona) i zawsze maluję usta czerwoną szminką. Będzie mi pasować ta sukienka? Podoba wam się? http://lilylemontree.blogspot.com/2012/04/best-in-show-for-april-21-27-2012.html http://stars.topnews.in/220183-princess-letizia-attends-miguel-de-cervantes-award-2012

Prześliczna :) Przy większym biuście i biodrach też, tylko trzeba mieć widoczne wcięcie w talii- bo pasek to podkreśli :)

Gość kawer ka
fajna

Gość kwit z pralni
wcięcie w talii mam, calkiem spore bo dużo ćwiczyłam na hula-hopie. Mała korekta: jestem od niej wyższa o więcej niż 5 cm. Znalazłam informację, że ona mierzy 1.61, więc jestem wyższa o jakieś 6-7 cm.

Gość stylistka kafeteryjna
Bardzo piekna sukienka, uważaj jednak żebyś się nie postarzyła nią. Zwróć uwagę, jeśli nie wiesz, że księżna Letizia kończy w tym roku 40 lat, nie wyglada wcale na tyle, wygląda świeżo, pięknie i młodo, ale tyle ma. Jakbym miała koło 30-stki czy 40-stki to bym ją ubrala bo jednak ma coś świeżego, młodzieżowego w sobie, ale uważaj na jakie okazje ja zakładasz.

ogólnie przystępna, ale popieram przedmówczynię. Jestem zdania że może nieźle dodać niepotrzebnych lat. Jest trochę zbyt dystyngowana. Jakby ktoś zaproponował mnie- nie wzięłabym. Ale oczywiście decyzja należy do Ciebie :)

Gość kwit z pralni
Mam 30 lat więc chyba będzie ok jeśli chodzi o wiek, dziękuję za odpowiedzi. Poprosiłam koleżankę by mi ją kupiła. Zero zakupów odzieżowych chyba przez dwa miesiące, bo trochę droga.

Gość lips90
skąd ty te gówno wzięłas fuu..jest tyle pieknych sukienek,a ta postarza o jakies 50 lat

Gość taka jedna obiektywna
Letizia jest piekną kobietą, najpiękniejszą nastepczynią tronu ze wszystkich europejskich. I zawsze wygląda doskonale, a nie ma stylistek tak jak na przykład middleton, która i tak wygląda bazarowo i niemodnie, jak się nie ma klasy i elegancji wrodzonych to się ich nie będzie miało(vide- znów middleton). Super sukienka, jeśli masz 30 lat to jak najbardziej dla ciebie odpowiednia, chociaż ja mam 19 i też bym ją chciała.

Gość taka jedna obiektywna
Czy książna Letizia wyglada w tej sukience na 90 lat? Chociaż to prawda, że do niej trzeba mieć młodzieńczy i świeży wyglad, ale niektórzy jak zwykle przesadzają.

Gość kwit z pralni
Wcale nie postarza. Ja i tak nie wyglądam na swoje lata, poza tym bez przesady, do beżowych dodatków będzie super. A ja bardzo lubię takie eleganckie, dystyngowane sukienki. Nigdy się nie ubrałam w podkoszulek i dżinsy, źle się wtedy czuję.