Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie wiem, nie wiem

Pytanie do wiosennej

Polecane posty

Czym zajmujesz sie na codzien, tzn pracujesz? Maz pomaga ci przy dzieciach? Czym sie zajmuje Twoj maz? sorry, ale ciekawska jestem.

Zajmuje się pisaniem na kafeterii. Płacą mi od słowa. Kiedyś płacili od znaku i lepiej na tym wychodziłam, teraz kiszka, ale dajemy radę. Z MOP-su się dobierze co nie co i jakoś się ciągnie ten wózek od 1 do pierwszego :P:D

Gość halu haluuu
nie śmiej się z tych co korzystają z MOP-su bo ty tez możesz kiedys być w złej sytuacji .

Wcale się nie śmieje. Akurat mnie to lotto: ile kto ma dzieci ile zarabia a ile dostaje od Państwa co robi na co dzień gdzie pracuje mąż i czy pomaga w domu. Jakoś sobie nie przypominam żebym tu zakładała temat i kogoś o to wypytywała ;)

Gość anty pa
oj myslalby kto, ze cie to nie obchodzi :D:D:D

Jasne ze obchodzi. Mam tu taki notesik i sobie notuje kto ile z kim i za ile :D Cale statystyki prowadzę ;) :D Wisi mi to ile kto ma. Co mi z tego? Czy ja od tego będę miała więcej albo mi się będzie lepiej żyło? A może powinnam kipieć zazdrością i nienawiścią do tych bogatszych, ładniejszych, szczęśliwszych? Mogłabym, tylko co mi z tego? Nic się nie zmieni wiec chyba nie tędy droga.

Gość anty pa
dobra dobra. Wszyscy wiedza jak jest. 🖐️

Wiosenna, kiedys ktoś zadał ci podobne pytania i odpowiedziałaś, choć z zajęcia męża się wykręciłaś. ;) Myślę, że ktos nie pyta ze złosliwości tylko z ciekawości, bo jesteś jedną z bardziej identyfikowanych tu osób. :)

Gość to i ja cosik powiem
Wiosenna-załatw i mi robotę,też niech mi płacą. Byle nie od zdania :D a i mam też kilka pytań? Jaki masz rozmiar... żarówek w karniszu ;) Hi hi hi. Ludzie to myślą,że ktoś im poda numer konta i pin do karty...

Gość kasia marynia.
wiosenna fajna jesteś, masz poczucie humoru a to z reguły świadczy o inteligencji.

Dam Ci znać wieczorem bo muszę znaleźć ekierkę i pomierzyć te żarówki ;) Messol pisałam chyba sto razy czym zajmuje się mąż (nie jest Szefem mafii Pruszkowskiej wiec nie muszę tego ukrywać) Po prostu ten temat powstał w celu "dokopmy dziś komuś hmm może wiosennej mamie" ;)

.

Nie chce nikomu dokopac, pytalam z czystej ciekawosci, nie wiedzialam ze to jakis sekret.

Gość uraburagęsia
kasiu maryniu świadczy o intligencji? ale jakiej nieładnie odpowiedziała w temacie, a to świadczy o buractwie niestety i braku kultury

Gość uraburagęsia
mogła sie wcale nie wypowiadać, wyjście jest pytanie chamskie nie było mogła tez napisać, ze nie chce o tym mówić na forum - kulturalnie? kulturalnie

jaką ekierką-dalmierz laserowy bierz,bo wyniki będą niedokładne ;) a co do jarzynki buraczanej-to nie wiem gdzie widzisz brak kultury. Przecież nie użyła sformułowania niecenzuralnego ani powszechnie uważanego za obraźliwe... A ja tam się pochwalę,że dziś moje najmłodsze dziecko skończyło 10 dni :) wiem,że nie na temat i pewnie oberwę jakimś burakiem,ale co mi tam!

Gość uraburagęsia
nie popadajmy w skrajności z tym burakiem ale zdania nie zmienię

To macie całkiem okrągłą rocznice. Ale masz fajnego "kotka" w domu. Takie śpiące, słodkie i pachnące mleczkiem. Jej. Właśnie dziś Zosi foty oglądałam i wspominałam te czasy. Zocha dziś od rana szaleje. Wyobraźnią pokonała rodzeństwo. Robi sobie kapelusz z nocnika, wozi się na wózkach dla lalek , a dziś już 2 raz wsadziła głowę do ciężarówki brata i trzeba bylo ją uwalniać. I wszystko to wykonuje z takim wdziękiem i błyskiem w oczach że ja osobiście czuję się rozbrojona maksymalnie :) A jak jeszcze mi powie "mamaaa" i pokaże gdzie jest lampa (jej nowe umiejętności. Do niedawna mówiła tylko tata) to już całkiem padammmm :D

Gość no to ja tez się zapytam
wiosenna ile zapłaciłaś za sukienkę młodej? U nas były takie w h&m za 29 zł, a u Was?

A HM to nie sieciówka? Chyba wszędzie są takie ceny. Ale sukienka akurat z UK do nas przyjechała (bo na kafeterii piszą też super ludzie o czym przekonuję się dosyć często. W tym miejscu pozwolę sobie podziękować Rafince, Kasi, Ani, Ewie, drugiej Ani i wszystkim innym z którymi miałam przyjemność rozmawiać ;) )

No nie powiedziałabym,że mały tak śpi i pachnie... On też przebił swoje rodzeństwo. Córka to pamiętam,że w tym wieku dużo spała,starszy syn też,a to małe ciekawe świata śpi 3 razy po 1.5h. A tak jak o 6 wstanie to do 9 aktywny,potem o 12 znów śpi a 3 drzemka o 16. A wieczorem dopiero koło 20 zasypia. Także sporo dokazuje,ale ogólnie nie narzekam :) Takie małe łapki jak mnie złapią,to aż serce rośnie. Bo starsze to się już nawet przytulić nie przyjdą... :( I tylko słyszę,że mamooo,no weź nie rób wiochy, a od syna juz duzy jestem,teraz se sukam dziewcyny...:D

Gość no to ja tez się zapytam
no sieciowka, ale zauwazylam ze ceny sa rozne w roznych miastach.

Gość my kupiliśmy
Wiosenna, a w jakim wieku jest Twoja Zosia? Zainteresowało mnie to, co napisałaś, że do niedawna mówiła tylko tato? I z tym pokazywaniem palcem na lampę to dlaczego na lamę?

Gość mi_zielone
Wiosenna, lubie Cie :)

To i ja cosik to faktycznie masz dziecko które dużo snu nie potrzebuje. Moi spali non stop. Zocha budziła się tylko na jedzenie a potem zasypiała (no jeszcze się ją przewijało) ;) Ale moi mają genetyczne zapotrzebowanie na sen ;) Po tatusiu potrafią zasypiać wszędzie w każdej pozycji, w każdym miejscu. K. kiedyś zasnął z głowa w talerzu z gulaszem. W aucie cala trojka śpi jak aniołki zaraz po wejściu do samochodu :) Także ja okres noworodkowy Zosi wspominam właśnie tak - spala i pachniała (czasem śmierdziała) :D Hmm to nie wiem jak to z tym HM jest. Ja myślałam ze ceny te same. Mają stronkę internetową z cenami i te same ceny co na stronce są też i w sklepach więc myślałam ze to tak wszędzie jest. Nie mam pojęcia ile ta sukienka kosztowała, ale pewnie 29 właśnie tak jak napisałaś. Jak kupowałam podobną tylko w motylki to płaciłam 19 ale były dwa rodzaje jedne 19 drugie 29 nie wiem ile ta w kropki. Zaraz zerknę na stronkę HM może jeszcze jest.

Zosia ma 15 miesięcy. Malo mówi : mama, tata, baba, dada, am, dziś (pies bo nasz pies ma tak na imię wiec każdy pies to dziś) no i swojemu to baaardzo dużo gównie jakieś "buuu" dlatego jest pieszczotliwie nazywana "buką" :D:D A lampa? Bo ostatnio jej zapalałam światło i pokazywałam ze tam jest lampa (na suficie) i jej się strasznie podobało, wiec teraz każdemu pokazuje lampy :D Aaaa jeszcze hitem jest posyłanie całusków. Chyba nie zajarzyła do końca o co w tym chodzi bo przykłada rękę do ust, cmoka a potem podstawia rączkę żeby ją pocałować :D:D:D:D

sukienki kosztują 19 zł http://www.hm.com/pl/product/95662?article=95662-D#article=95662-A ale są świetne. Na prawdę super się piorą, noszą, prasują itd. Kolorki nie blakną, nie wyciągają się. Młode mają po kilka i jestem bardzo z nich zadowolona. Zwłaszcza z tych granatowych... Pokaże Wam sese :D:D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/951596986c969126.html Moje kropki i paski potworkowe :D