Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie wiem, nie wiem

Pytanie do wiosennej

Polecane posty

Gość no to ja tez się zapytam
no widzisz, tu 19, tam 29.. Heh dwójka starszych wygląda jak bliźnięta, tzn bardzo podobni są :)

hmm to nie wiem od czego to zależy bo to bardzo duża różnica w cenie. Wszyscy są do siebie trochę podobni, tylko ze starsi mają jasne włosy więc na pierwszy rzut oka Zosia wygląda troszkę jak córka listonosza :D:D:D Ale tak na prawdę to się robi coraz bardziej do nich podobna no i włoski jej jaśnieją. Blondynką nigdy nie będzie, ale takich mocno brązowych już nie ma.

Gość bardzo fajna mama:)
fajnie, że ktoś założył temat z pytaniem do wiosennej, bo kilka razy podniosła mi ciśnienie :D i też zawsze chciałam założyć temat z pytaniem do niej dlaczego zawsze się czuje wyrwana do odpowiedzi jak ktoś zakłada topik. Pierwsza wyskakuje ze swoimi mądrościami i rzuca drogimi cenami różnych przedmiotów. Nie mówię o tych tanich sukienkach tu z HM (fajne nawet te granatowe, bo ta zielona to wiocha). :p Dzieci śliczne, ale najmłodsza to widać, że łobuziak. Najstarsza mała Dama, a synuś to chyba grzeczny aniołek? Z wyglądu to po prostu synek taki cichy i potulny :p Moja córcia też 15 miesięcy :P chodzi już Twoja córka? Bo ostatnio pisałaś że jeszcze nie.