Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocie spprawy

podejrzenia o zdrade

Polecane posty

Gość kocie spprawy

czy wasze podejrzenia o zdradę (o ile takie były) w ostateczności sie potwierdziły czy wyjasniły? Ja podejrzewałam 3 miesiące i w 4 się potwierdziło :/

Gość stara baba jedna....
w większości faceci mający kochanki to debile bez wyobraźni....oni myślą że jak nagle on i jego komórka stanowią jedność czyli śpią z nimi ...chodzą do kibla itd....to kobieta tego nie zauważy i że nie zacznie nic podejrzewać ...bo przecież jest niedorozwojem ....żałosne

Gość kocie spprawy
hehehe mój spał z komórką, jak sie budził to od razu sprawdzał, po domu ja nosił, do kibla, w ogóle prawie do niej przyrósł. Poza tym łaził gdzieś po nocach, odwiedzał chyba wszystkich KOLEGÓW (tak, jasne!) i pilnie musiał wychodzić nawet o 01.00 w nocy.

Gość takie tam duperele nic więcej
ja byłam tak głupia, zakochana i ślepa, że niczego nie zauważyłam :( a mężuś miał dwie rodziny przez 3 lata.... i mnóstwo służbowych wyjazdów :D

Gość już wszystko wiem
i rozpracowanie go zajęło ci aż trzy miesiące???

Gość kocie spprawy
tak, bo tez byłam głupia i głucha i slepa i zakochana. Teraz widzę, że byłam jeszcze mega naiwna. Myslałam:" mnie to nigdy nie spotka", "inne tak, ale nie mnie!!!!!!" no a jednak spotkało :/ ale kiedyś koleżanka tez swojego podejrzewała, a okazało się że po pracy robił jej toaletkę na urodziny :)